Frihängande Köksfläkt

Välj
Sortera efter
  • Sida 1 / 9
173 Träffar på "Frihängande Köksfläkt"
Filter och sortera
  • Sida 1 / 9
Frihängande Köksfläkt

Köp frihängande köksfläkt billigt på nätet - utrymmessparande köksfläkt i diskret design

Om man vill utnyttja det tillgängliga utrymmet i köket optimalt behövs en utrymmesbesparande köksfläkt. Detta gäller i ännu högre grad ju mindre köket är. En frihängande köksfläkt som fungerar med recirkulation eller frånluft är ett bra val för detta ändamål. Hos Electronic Star kan du beställa en kompakt frihängande köksfläkt med en bredd på 60 cm och i andra format till ett rimligt pris. Följande inköpsguide visar dig vilka kriterier du kan ta hänsyn till när du vill köpa en högkvalitativ frihängande köksfläkt.

Konceptet med en frihängande köksfläkt

Denna speciella form av köksfläkt monteras under ett skåp ovanför. Den kan även förankras direkt i väggen. Du kan använda utrymmet i skåpet ovanför optimalt för att förvara köksredskap. Precis som alla andra köksfläktar transporterar den undermonterade huven matlagnings- och stekos med hög luftfuktighet, matlukt och feta aerosoler ut ur köket.

Frihängande köksfläkt finns i ett stort antal varianter

Den förmodligen viktigaste skillnaden i en undermonterad köksfläkt är systemet. Vissa frihängande köksfläktar fungerar med recirkulation - andra med frånluft. Dessutom har frihängande köksfläktar en annorlunda dimensionerad bredd. Du köper en klassiker i Electronic Star webbutiken med en 60 cm bred frihängande köksfläkt. Mindre modeller har en bredd på 52 cm - större modeller har en bredd på 72 cm. En stor del av de modeller som kan beställas är utrustade med LED-belysning för att belysa matlagningsområdet. Enheter som är utrustade med en touchpanel är särskilt bekväma att använda. Vissa köksfläktar har en integrerad timer, andra versioner har till och med en fjärrkontroll. Du kan även välja mellan frihängande köksfläktar i olika färger.

Att köpa en frihängande köksfläkt - hur man fattar rätt beslut

Utrymmet för förvaring i överskåpet beror på om det är en recirkulations- eller frånluftsfläkt. Med frånluftsfläktar är skåpdjupet mindre på grund av frånluftsröret bakom, men det är fortfarande lämpligt för förvaring av små föremål som kryddor. En köksfläkt med recirkulation som fungerar som en underenhet har fördelen att du inte behöver leda bort frånluften till utsidan. Eftersom det inte är nödvändigt att bryta igenom väggen för detta, är en frihängande köksfläkt med recirkulation särskilt tilltalande på grund av sin okomplicerade installation. Även för hyreslägenheter är en köksfläkt med recirkulation idealisk som en underskåpslösning. Om du beställer en 60 cm bred frihängande köksfläkt från Electronic Star får du standardmått som harmonierar perfekt med köksskåp med samma standardiserade mått. Dessutom rekommenderas en hög energieffektivitetsklass och en tidlös design. Beställ en frihängande köksfläkt med en bredd på 60 cm eller en annan önskad modell i vår onlinebutik nu!

FAQ

Hur kraftfull är en undermonterad köksfläkt?

I princip har en undermonterad köksfläkt en något lägre prestanda än en klassisk version. Moderna exemplar har dock en motor med hög effekt.

Vilket är bäst: en frihängande köksfläkt med recirkulation eller frånluft?

Om du är fastighetsägare rekommenderas ett frånluftssystem. I hyreslägenheter är det inte möjligt att bryta igenom väggen utan att rådgöra med hyresvärden. I sådant fall är recirkulation bättre lämpad.

Är frihängande köksfläktar utdragbara?

Många modeller kan enkelt dras ut och döljs när de inte används - för en visuellt tilltalande estetik i köket.

Läs mer

Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken
Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken