Skotrar & skateboards

Välj
Sortera efter
  • Sida 1 / 6
119 Träffar på "Skotrar & skateboards"
Filter och sortera
  • Sida 1 / 6
Skotrar & skateboards

Köp sparkcyklar & skateboards - coola tricks och ett snabbt miljöombyte

Vissa använder dem för stunts, andra för att smidigt ta sig runt i stan: Sparkcyklar och skateboards är unika sportredskap med breda användningsområden. Sugen på sportiga tricks och stunts? Enkelt med en sparkcykel för vuxna. Upptäck sparkcykelns och skateboardens värld i vår onlinebutik. Vi erbjuder ett brett sortiment av sparkcyklar och skateboards för vuxna. Dessutom finns även modeller för de allra minsta. Här berättar vi vad du bör tänka på för att hitta rätt variant.

Stunt-sparkcyklar och skateboards för offroad-körning och i skateparken

Älskar du action och vill optimera din kroppskoordination? Få perfekta tricks med stunt-sparkcyklar och skateboards. Med skateboards kan du hoppa och ner för rampen i skateparken, men även på jämna gator och gångvägar. Stunt-sparkcyklar används främst utanför skateparken. Eftersom hela kroppen används för båda sportredskapen utmanas flera olika muskelgrupper samtidigt. Med sparkcyklar och skateboards får du en effektiv helkroppsträning som dessutom är riktigt rolig.

Köp skateboard och sparkcykel - olika modeller

Vanliga sparkcyklar kännetecknas av de raka linjerna på handtagen och kan användas för att snabbt ta sig fram. De lättgående kullagren ser till att du åker smidigt. Stunt-varianten är försedd med en dynamisk handtagsform som gör det betydligt lättare att tricksa. De är även utrustade med grepptejp som ger bättre handfäste. Dessutom kan du välja bland fällbara och fasta varianter. Skateboards finns även de i en klassisk version och som så kallade trickboards. De sistnämnda är utrustade med större hjul och har en mer livlig silhuett. Dessa är tillverkade av plast, medan den klassiska skateboard-varianten är i högkvalitativt trä.

Sparkcyklar för barn och vuxna, skateboards - så väljer du rätt variant

Är du nybörjare och vill börja tricksa försiktigt? Stunt-sparkcyklar ger ett bra grepp för händerna. Om du är mer erfaren kan du ta en titt på våra skateboards. De är även ett bra val om du snabbt vill ta dig genom stan när gångtrafiken är låg. Business-sparkcyklar är populära för att ta sig till kontoret på ett coolt sätt. Letar du efter ett elegant exemplar? Välj en bräda av trä. Vid begränsat förvaringsutrymme är fällbara varianter en bra idé. För äventyrslystna barn passar våra modeller med barnvänliga designer.

FAQ

Vilka tricks kan man göra med stunt-sparkcyklar?

Bland de populäraste tricksen finns heelwhip, bunny hop, barspin och half-cab. Erfarna skejtare kan prova sig på en 360°-spin.

Bland de populäraste tricksen finns heelwhip, bunny hop, barspin och half-cab. Erfarna skejtare kan prova sig på en 360°-spin.

De bör inte vara för höga, utan vara tillverkade så att de är nära marken. På så sätt kan foten ta rejäl fart.

Hur utmanande är skateboarding?

När man väl fått kläm på tekniken är det otroligt kul att skejta. Trots den utmanande tekniken har en riktig trendsport utvecklats.

Från vilken ålder kan barn åka sparkcykel?

De första sparkcykelförsöken kan göras från en ålder på 3 år.

Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken
Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken