Balansbräda

Välj
Sortera efter
  • Sida 1 / 4
70 Träffar på "Balansbräda"
Filter och sortera
  • Sida 1 / 4
Balansbräda

Balansbrädan: Mångsysslaren för lekfull träning

En balansbräda av trä är ett riktigt mångsidigt träningsredskap. Den gör att du kan stärka kroppens hela muskulatur och koordination, och samtidigt träna balansen. Träningen förbättrar inte bara din kondition, utan är även riktigt rolig. Tack vare den halkfria ytan och stopparna i båda ändarna av brädan kan nybörjare sätta igång med träningen direkt. Avancerade utövare och proffs kan enkelt skruva bort stopparna för att öka svårighetsgraden.

I vår butik kan du köpa din egen, högkvalitativa balansbräda. Till din inomhusbräda får du en golvskyddsmatta och ett hjul av kork.

Olika typer av balansbrädor

Främst skiljer man på balansbrädor för vuxna och brädor för barn. Balansbrädor för barn från 3 år kännetecknas av sin mycket böjda form. De ger en extra säker och barnvänlig balansträning. Bland brädorna för vuxna har vi ett brett sortiment av olika modeller som skiljer sig åt i formen.

I vårt utbud finns följande modeller:

  • Balance Board Kids
  • Indoorboard Wave
  • Indoorboard Flow
  • Indoorboard Allrounder
  • Indoorboard Classic
  • Indoorboard Physio natur

Vad används en balansbräda till?

En balansbräda kan användas till många olika ändamål. Den bidrar både till att öka balansen och koordinationen och kan även användas för helkroppsträning för muskelbygge. På balansbrädan kan du i synnerhet träna core-muskulaturen och balanssinnet. En bra sidoeffekt: Att träna på balansbrädan är även riktigt roligt.

Balansbrädan ökat av din allmänna träningsnivå och kan hjälpa dig vid flera olika sporter - bland annat skidåkning, skating och surfing, men även kampsport, fotboll och basket. Tack vare att stopparna vid båda ändar av brädan kan skruvas av passar brädorna bra för både nybörjare och proffs.

Köpguide

En balansbräda av trä är det perfekta träningsredskapet för unga och gamla. Den gör att du kan träna hela kroppen, och har en särskild effekt på core-muskulaturen. Med brädan tränar du dessutom balans och koordination. Balansträningen har därför en positiv effekt på mängder av andra sporter.

Med speciella brädor för barn kan även de minsta idrottarna själv träna i barnrummet.

Balansbräda FAQs

För vem passar brädorna?

Balanstränarna passar för vuxna i alla åldersgrupper. Brädorna för barn kan användas av barn från 3 år.

Vad kan jag träna med brädorna?

En balansbräda passar utmärkt för helkroppsträning och främjar muskelbygget i hela kroppen. Dessutom tränas koordinationen och balanssinnet.

Vilket material består brädorna av?

Brädorna består av tio lager lönnträ och tillverkas i Tyskland. Den medföljande korkrullen och korkmattan består av naturlig krok från en hållbar odling i Portugal.

För vilka sporter har brädorna en stödjande effekt?

Brädorna har en positiv effekt för brädsporter som surfing, wakeboarding, skidåkning, snowboarding och skateboarding. Dessutom underlättar de andra träningsformer som fotboll, basket och kampsport.

Läs mer

Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken
Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken