Darttavla

Darttavla

Att spela dart har länge varit populärt. Inte konstigt, för det är fantastiskt kul och gör kvällar med vänner och familj roligare. Softtip-darts kan användas hemma. På så sätt kan du även spela inomhus, utan att oroa dig för att väggen eller möblerna ska skadas. I vår butik finns ett stort sortiment av moderna darttavlor- och automater. Här kan du läsa vilka olika varianter som finns och vad du bör tänka på när du vill köpa en darttavla.

Köp automatisk darttavla - brett sortiment för alla

Dart spelades förr främst på krogen, men hobbyn har på senare tid blivit allt mer populär. Så därför är det inte konstigt att många även har en elektrisk darttavla hemma. Modellerna har vidareutvecklats under årens gång. Spel med många varianter är mycket roliga och varierade, exempelvis:

  • Count Down 301, 501 of 701
  • Cricket
  • Shanghai

Med 70 olika varianter kan du välja just den som du tycker mest om. Antalet varierar beroende på darttavla. Dartor-tavlan har exempelvis 26 olika spel med mer än 70 varianter, medan Masterdart-skivan har 38 spel och 211 spelvarianter. Även antalet medspelare varierar. Upp till åtta eller 16 personer kan spela samtidigt. Det unika är: Om du spelar själv kan darttavlan skapa en virtuell motspelare. För att du ska kunna börja direkt medföljer även de tillbehör som behövs, som pilar, flights och reservspetsar.

Elektriska darttavlor - fördelarna

Darttavlans integrerade speldator med sensorer räknar poängen, som kan läsas av på LED-displayen. Det är rätt jobbigt att behöva skriva upp varje enskild spelares poäng och räkna ihop dem. Den moderna darttavlan gör det åt dig. Förutom poäng visar den även vilken spelares tur det är och hur många kast man har kvar för det aktuella dartspelet. Moderna modeller har pilhållare och dörrar som skyddar tavlan när den inte används. Så det lönar sig att kolla noggrant på och jämföra de olika produkterna. En modern automatisk darttavla har ytterligare fördelar jämfört med en enkel tavla.

Köp darttavla

För vardagsrummet, trädgården eller garaget - att spela dart tillsammans med andra har blivit en mycket populär hobby. Om du vill köpa en darttavla bör du veta i förväg vad du letar efter. Om darttavlan är elektrisk behöver du inte räkna poäng själv. Den automatiska darttavlan gör det åt dig. På så sätt kan du fokusera på att kasta och behöver inte räkna samman de olika poängen. Tavlan bör vara gjord i högkvalitativa material, så att den håller länge och pilarna inte stöts bort. Välj din favorit i vår onlinebutik. Här hittar du ett brett sortiment av olika darttavlor och tillbehör som medföljer i leveransen: För att väggarna och möblerna i hemmet inte skadas vid felkast har dartpilarna softtips av plast, som perfekt passar in i tavlans hål.

Läs mer

Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken
Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken