Massagebänk & massagedynor

Innehållsförteckning


Massagebord och massagekudde för privat och professionellt bruk

Ett bra massagebord är oumbärligt för massörer och massöser. Massagebordet är en del av mottagningens utrustning och måste hålla både hög kvalitet och stabilitet. Men att köpa ett till hemmet kan också vara förnuftigt. Vid regelbundna hembesök av shiatsu-terapeut eller sjukgymnast är det behändigt om det redan finns ett bord att tillgå. För egenmassage är massagestolar enastående. Vi tillhandahåller ett flertal modeller och lägger stor omsorg på urvalet, för att försäkra oss om att både medicinska och praktiska krav är uppfyllda.

Olika versioner av massagebord

Massagebordet är en enkel modell som passar för många ändamål. Den dämpande stoppningen gör det bekvämt att ligga ner. För massage i magläge har fåtöljen ett bekvämt utsnitt för ansiktet. Det är särskilt behändigt om massagebordet går att fälla ihop. På så vis kan det snabbt stoppas undan och frigöra plats när det inte används. En hopfällbar massagebänk är också enkel att transportera i bilen.

Det portabla massagebordet i vår online-butik finns i flera färger. Stoppningen består av ett fint skummaterial med tio centimeters tjocklek. Bordet är mycket lätt, vilket är fördelaktigt vid transport. Ett bärbart fodral finns också att tillgå. För bekväm användning finns även huvud- och armstöd tillgängliga, utöver den låsbara öppningen för ansiktet. Ryggstödet är ställbart.

Det här har betydelse för en bra massagebänk

Viktigt: Höjden måste vara passande, det är nödvändigt för att massören ska kunna arbeta utan problem. Därför är ett massagebord av hög kvalitet justerbart i höjdled, så att arbetshöjden kan anpassas efter behov. Ett gott och stabilt hantverk är också en väsentlig faktor.

Välj ett portabelt massagebord eller möblera din praktik med en elektrisk massagefåtölj med flera praktiska detaljer. Ett massagebord ur vårt sortiment imponerar med god kvalitet och massagebänken kan användas för alla typer av massage.

Massagestolar för behandling av spänningar och ryggsmärta

Ryggproblem är dessvärre vanligt förekommande, men är inte ett öde man ska behöva acceptera. En massagestol kan användas när som helst. Den ger en djup shiatsumassage som vem som helst kan genomföra i hemmet. 3D-massagen för ryggen går att kontrollera individuellt. Om du letar efter en elektrisk massagefåtölj hittar du en bra lösning i vårt sortiment av massagestolar. Flera rörliga massagehuvuden och roterande massagefingrar lättar på spänningarna. Även för den som inte har hälsoproblem är en elektriskt driven massagestol ett bra alternativ; den är avslappnande att använda och har en förebyggande effekt mot ryggsmärta.

Köp ett massagebord: I vår butik finns ett stort urval och god kvalitet

Om du vill köpa en massagestol eller ett massagebord hittar du ett brett sortiment i vår butik. Vi erbjuder detaljerad rådgivning i vår live-chatt och vi är alltid tillgängliga för frågor. Vi levererar inom ett par dagar och vår service är vänlig och tillmötesgående. Oavsett om det gäller massagebord, massagefåtöljer eller massagestolar är vi uppmärksamma på förhållandet mellan pris och prestanda – det gäller alla våra produkter. Hög kvalitet behöver inte vara dyrt – vi bevisar motsatsen varje dag!

Läs mer

Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken
Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken