Trädgårdsgunga

Välj
Sortera efter
  • Sida 1 / 2
22 Träffar på "Trädgårdsgunga"
Filter och sortera
  • Sida 1 / 2
Trädgårdsgunga

Trädgårdsgunga - Njut av fritiden som stjärnorna

Må bra, dröm dig bort, tillsammans med någon annan: En trädgårdsgunga ger dig en helt unik fritidsupplevelse. Det finns nog ingen annan trädgårdsmöbel som kombinerar nostalgi, modern design, komfort och avslappning som trädgårdsgungan gör. De många modellerna gör att det finns något för alla. Kolla igenom sortimentet för att hitta din favorit.

Från stilrent till lyxigt - Trädgårdsgungor

Dina personliga preferenser bestämmer vilken modell du ska välja. En enkel gunga med rörställning och beklädnad passar för lägre budgetar. För en helt individuell rytm kan du välja en trädgårdsgunga med 2 sitsar. Tjocka dynor och extra lösa kuddar hör till lyxvarianten. Trädgårdsgungor av trä har många olika ställningar som är impregnerade. I den övre prisklassen finns stora ramar med baldakin och insynsskydd på sidan. Du stänger igen förhängena och lever i ditt eget rike. Inget kan störa dig.

Mer än en gunga - Trädgårdsgungor

Även enklare modeller har ett typiskt kännetecken: soltaket. Det skyddar inte bara från väder utan skapar även en mysig atmosfär. Om du även vill kunna ligga ned när du är utomhus är en trädgårdsgunga med liggfunktion rätt för dig. Skjut bara tillbaka ryggstödet och du har en gungande säng. Hos andra modeller kan man justera ryggstödet till flera olika positioner och göra att de passar dig. Alla våra gungor kan du montera helt själv. De kan också enkelt monteras ned under vintern.

Köp trädgårdsgungor - ditt val

Vi har den passande modellen för alla budgetar. Viktigt för ditt val är även hur mycket plats som finns tillgängligt samt dina personliga preferenser. Vill du ha ett solsegel, ett soltak eller föredrar du varianterna utan? Bör sittytan ha en enkel beklädnad eller är det viktigt med bekväma dynor? Om du väljer en trädgårdsgunga med 2 sitsar finns det begränsningar för hur många personer som kan använda den. Den genomgående bänken skapar plats för fler personer. Även stilen påverkar ditt val: Stilrena ställningar av stål är tidlöst vackra, precis som trädgårdsgungor av trä. Vad som passar till dig, din trädgård och dina andra trädgårdsmöbler kan du enkelt ta reda på.

FAQ

Kan gungan alltid stå utomhus?

En högkvalitativ trädgårdsgunga är väderbeständig. Beklädnaden ska även tåla solljus. Mot regn skyddar en kåpa som omger gungan helt eller bara täcker dynorna. Under vintern är det bra att montera ned gungan och förvara delarna på en skyddad, torr plats.

Behöver gungan ett speciellt underlag?

En jämn yta är att föredra. Stenplattor som vatten kan rinna genom skyddar benen från fuktskador. Se till att alla benen står på marken för att få en jämn viktfördelning och en hög stabilitet.

Hur rengör man trädgårdsgungan?

En exakt anvisning kring hur du ska behandla modellen finns att se vid artikeln. Fasta beklädnader rengörs med en svamp och milt rengöringsmedel. Det är också bra att rengöra metallrören då och då. Det impregnerade träet kan strykas med ett träskyddsmedel efter längre användning, för att göra det väderbeständigt igen.

Läs mer

Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken
Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken