Planteringskrukor

Välj
Sortera efter
  • Sida 1 / 4
73 Träffar på "Planteringskrukor"
Filter och sortera
  • Sida 1 / 4
Planteringskrukor

Högkvalitativa planteringskrukor: det perfekta hemmet för dina finaste växter

Om du vill skapa en grön oas i hemmet, på terassen, balkongen eller i trädgården får du maximal flexibilitet med planteringskrukor och blomkrukan för att skapa en individuell design. Med krukorna kan du låta din kreativitet löpa fritt och se till att dina blommor, växter eller grönsaker får ett hem där de mår bra och frodas. I vår onlinebutik kan du köpa många olika blomkrukor och planteringskrukor i vackra designer från vårt breda sortiment.

Välj den planteringskruka som passar just dig bäst

Beroende på vilka växter du vill sätta i krukan och var du vill placera dem, bör din planteringskruka vara tillräckligt stor och vara tillverkad av ett lämpligt material. Vissa material passar endast för att användas utomhus, medan andra är avsedda för inomhusbruk. Hos oss hittar du planteringskrukor i rektangulär, kvadratisk eller rund form och av olika material, bland annat:

  • av fiberglas, för användning inom- och utomhus

  • av belagd stålplåt för utomhusanvändning

  • av polystone och fibersten för inne och ute

  • av fleece-material för inom- och utomhusbruk, luft- och vattengenomsläppligt

För klätterväxter som rankor eller grönsakssorter som gurka och tomar passar en planteringskruka med spaljé. Då behöver du inte montera ytterligare klätterställningar i närheten av planteringskrukan, eftersom de redan finns inbyggda.

Fördelar och användningsmöjligheter för planteringskrukor

Oavsett var du placerar dem har våra planteringskrukor fördelen att de kan användas för att snabbt och enkelt transportera dina rums- och trädgårdsväxter var du vill. Ännu smidigare blir det om du placerar krukorna på ett rullbräde eller en växtrulle. Även växter som kräver mycket vatten mår utmärkt i planteringskrukorna, eftersom de ser till att inget vatten går till spillo i planteringsjorden. Om du använder vattenlagrande substrat garanteras en kontinuerlig vattning av dina växter. Blomkrukor och växtlådor gör att du kan placera känsliga växter utomhus under sommaren och sedan ta in dem under vintern. Och speciella planteringskrukor är så stora att du kan skapa en komplett grönsaksbädd, t.ex. med en pallkrage av stålplåt.

Den rätta blom- och planteringskrukan för alla ändamål

Vårt sortiment har de rätta planteringslådorna och -krukorna för varje ändamål, så att du enkelt kan arrangera dina växter inom- och utomhus och ge dem optimala förhållanden för att frodas. Kolla igenom vårt erbjudande i lugn och ro, så att du kan köpa de rätta planteringskrukorna på ett smidigt och säkert sätt.

FAQ

Vilka planteringskärl är frosttåliga?

Planteringskärl av fiberglas, polystone och belagd stålplåt passar utmärkt för att användas utomhus under vintern.

Hur stor bör en planteringslåda vara?

Detta beror på växterna som ska placera i den. Innan köpet bör du ta reda på hur mycket utrymme varje respektive växt behöver.

Har alla planteringskärl dräneringshål?

Många, men inte alla planteringskärl har dräneringshål för att undvika att rötterna blir vattensjuka. Våra artikelbeskrivningar ger information om huruvida en produkt är utrustad med dräneringshål.

Läs mer

Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken
Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken