Speglar

Välj
Sortera efter
  • Sida 1 / 6
113 Träffar på "Speglar"
Filter och sortera
  • Sida 1 / 6
Speglar

Köp speglar billigt online

Oavsett om det är tidigt, på kvällen eller någon annan tid på dygnet, vare sig det gäller morgonrutinen eller att kolla in outfiten, tar folk gärna en snabb titt i spegeln. Så du kan köpa olika modeller beroende på användning. Läs här vad som utmärker dem, vilka funktioner som är bra och vad som är viktigt.

Spegeln – ett måste i varje hem

Väggspeglar eller stående speglar är viktiga när du vill måna om ditt utseende. De är praktiska och dekorativa och ger rummet en trevlig atmosfär. Dessutom gör de att rummet känns större och reflekterar ljuset. De får mörka rum att se mycket ljusare ut. Till exempel, om hallen är väldigt liten och mörk, kan du optiskt förstora och lysa upp den med en välplacerad, väl upplyst hallspegel.

Olika typer av speglar

I vår webbutik hittar du ett stort utbud av olika speglar som imponerar med sin mångsidighet, funktionalitet och fina design. Väggspeglar och stående speglar i olika färger och material som metall eller äkta trä. Välj mellan olika storlekar, till exempel:

  • Croxley 90 x 60 cm
  • Wembley 140 x 75 cm

Formerna varierar också. Spegeln kan vara rund eller rektangulär. En väggspegel som är stor framstår som ett andra fönster. Du kan montera den horisontellt eller vertikalt. Stående speglar är väldigt praktiska för garderoben. Med en höjd på mer än en meter visar fullängdsspeglar hela ditt utseende. Du kan hänga vissa modeller precis som väggspeglar.

Köpa spegel – vilken ska det bli?

Bläddra igenom det stora utbudet av speglar i olika storlekar, former och färger, typer och mönster. Oavsett om de ska hängas upp eller stå upp, vara runda eller fyrkantiga, kommer du säkert att hitta rätt modell enligt dina önskemål och krav. Det viktiga är vad du vill använda den till.

Du kan använda de platssparande väggspeglarna som inte tar upp extra utrymme kan användas i alla rum, inte bara i badrummet. Det finns även stående speglar och dekorativa speglar som blir ett särskilt blickfång, t.ex. den franska fönsterspegeln. Rummen uppgraderas även med de andra snygga, högkvalitativa speglarna i webbutiken.

Vanliga frågor om speglar

Varför ska man köpa en spegel?

Oavsett om de är hängande eller stående är de nödvändiga för din skönhetsrutin, styling eller för att bara finjustera din outfit. De kan användas i alla rum när du vill få mer funktion och estetik.

Vilken ska det bli?

Vare sig de är till badrum, hall, kök, vardagsrum eller sovrum: här finns många olika storlekar, former, stilar och färger att välja på så att du kan utrusta alla rum optimalt. Det finns knappt några gränser vad gäller materialet. Det är här din stil och smak avgör. Metallspeglar är särskilt moderna och eleganta. Träspeglar ger rummet naturlighet och komfort.

Vilka fördelar har en rund spegel?

Runda speglar passar alla inredningsstilar och ger rummen mer mysighet. De används ofta i badrummet för att skapa en oas av välbefinnande.

Hur påverkar spegelytor den rumsliga effekten?

De är både praktiska och otroligt dekorativa och kan användas för att få ett rum att se större, ljusare och trevligare ut. De reflekterande glasytorna ger mer ljus och kan ha en betydande inverkan på den rumsliga effekten.
Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken
Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken