Infravärmare

Välj
Sortera efter
  • Sida 1 / 15
292 Träffar på "Infravärmare"
Filter och sortera
  • Sida 1 / 15
Infravärmare

Den praktiska infravärmaren: Värme efter behag

Infravärmare blir allt populärare. En infravärmare har nämligen fördelen att den inte värmer upp luften, utan endast ytor och personer. Om du vill köpa en infravärmare kan du välja bland mängder av olika sorter. Detta gör denna typ av uppvärmning enormt flexibel.

Olika typer av infravärmare och element

Den stora fördelen med infravärmare är den kompakta formen och att de inte tar upp mycket plats. Om du vill vara utan störande element i hemmet är IR-tekniken perfekt för dig. Du kan exempelvis montera infravärmaren i taket, så att rummet och personerna i det förses med behaglig värme ovanifrån. Det kan även vara praktiskt med en väggmonterad infravärmare. Om infravärmaren integreras i en tavla syns den knappt alls. Det enda som märks är den behagliga värmen. Om du vill vara så flexibel som möjligt kan du välja en fristående infravärmare. Den kan placeras överallt där det behövs värme. Låt oss kolla lite noggrannare på de olika användningsområdena för infravärmare.

Användningsområden för infravärmaren

De fristående infravärmarna som nämndes ovan har den stora fördelen att de är så flexibla. Oavsett om du vill få lite extra värme på trädgårdsfesten eller vill optimera arbetsförhållandena på en byggarbetsplats levererar fristående infravärmare perfekt värme på nolltid. En väggmonterad infravärmare kan användas i olika rum och miljöer. Moderna system känner igen öppna fönster och reglerar den egna värmeeffekten därefter. Om infravärmaren är gömd i en tavla känner man knappt igen att det är en infravärmare. När det gäller takmonterade infravärmare kan du fundera på om du vill installera en panel eller om du föredrar en lampa med inbyggd uppvärmning. Möjligheterna för infravärmare är mycket mångsidiga. Eftersom alla infravärmare endast värmer upp ytor och personer, men inte luften, har det enorma fördelar för allergiker. För det cirkulerande dammet som annars uppstår vid uppvärmning försvinner helt. På så sätt kan allergiker använda en infravärmare för att göra vinterhalvåret betydligt smidigare.

Dessa infravärmare passar dig bäst

Snabb värmetillförsel, låg energiförbrukning och framför allt en enkel styrning med fjärrkontroll gör infravärmare till den optimala lösningen för många ändamål. Särskilt allergiker drar stor nytta av att damm inte cirkuleras genom den varma luften, utan kan njuta av den behagliga värmen helt avslappnat. Infravärmare kan installeras enkelt och platssparande, kan anpassas efter olika situationer och har enorm potential för alla bostadsutrymmen. Välj den infravärmare som passar din omgivning och ditt hem bäst.

FAQ

Är driftskostnaderna för en infravärmare dyra?

IR-tekniken är mycket effektiv i drift och genererar mycket värme trots en låg strömförbrukning.

Kan jag använda infravärmare utomhus?

Många av infravärmarna kan användas utomhus. Kapslingsklassen står angiven på varje produkt.

Hur snabb blir en infravärmare varm?

Den genererade värmen kan kännas efter bara några minuter.

Läs mer

Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken
Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken