Trädgårdsmöbelset

Välj
Sortera efter
  • Sida 1 / 2
25 Träffar på "Trädgårdsmöbelset"
Filter och sortera
  • Sida 1 / 2
Trädgårdsmöbelset

Trädgårdsdekoration & trädgårdsmöbelset: Ta plats och njut av livet

Sommar, sol, livsglädje utomhus! Om du vill njuta av sommaren på ett stilrent och bekvämt sätt finns ett attraktivt sortiment av högkvalitativa trädgårdsmöbelset att välja bland. Om du ofta har besök och vill vara en bra värd, eller om du vill lägga upp fötterna efter jobbet, så hittar du mängder av smidiga möjligheter i denna kategori. Fördelen med ett trädgårdsmöbelset är att du får ett designtekniskt utförande till ett attraktivt paketpris, levererat direkt till ditt hem. Du behöver bara ställa upp dina nya trädgårdsmöbler, och så kan utomhussäsongen börja.

Trädgårdsmöbelset: Upptäck olika designer

Här finns ett modernt set med trädgårdsmöbler för alla smaker, alla terass- eller balkongstorlekar och för alla budgetar. Du hittar hela set med bord och pallar, där en bekväm dyna bidrar till behaglig komfort. Lounge-set med paviljong ger en avslappnad komfortlösning med sol- och ljusskydd. En lounge-soffa av rattan kan smidigt dras ut för att göra en bänk till en bekväm liggplats.

För mindre balkonger finns hopvikbara set. Som komplement till ett möbelset finns även bänkar och solsängar för att kunna göra trädgården till en riktig fristad. Om du föredrar det enkelt och rustikt är ett öltält-set ett utmärkt val. För familjer med barn är ett picknickbord ett utmärkt komplement till ett set: Här finns plats för många gäster på födelsedagskalas!

Köp trädgårdsmöbelset och njut av sommaren

Vill du skaffa ett modernt trädgårdsmöbelset? Med en elegant rattan-look får du exklusiv och hög kvalitet som verkligen förtjänar att visas upp. Om ditt trädgårdsmöbelset ska vara vädertåligt är det en bra idé att kolla på hänvisningarna i produktbeskrivningen. Stålramen på en sådan möbel är pulverbelagd och helt förzinkad, så att rost inte kan uppstå. Överdrag av polyrattan är mycket robusta och UV-beständiga. Överdragen är vattenavvisande och kan rengöras vid behov, så att möbeln verkar som ny även efter långvarig användning.

Några av utemöblerna briljerar även med en flexibel funktionalitet: Pallar kan enkelt omvandlas till förvaringsytor, vilket möjliggör en mångsidig användning. Framför allt lounge-soffor är riktiga förvandlingskonstnärer, eftersom de kan användas och byggas om på ett mycket flexibelt sätt. Många av seten kan beställas i flera olika färger, vilket gör att produktbilden endast ger ett första intryck! Kolla igenom alla alternativ för din favoritmöbel och fundera på vilken färgton som passar dig bäst.

Köpguide som facit: Vilka trädgårdsmöbler passar mig?

Först och främst bör trädgårdsmöblerna passa din smak och resten av inredningsstilen, så att du kan skapa en hemtrevlig, medelhavsinspirerad uteplats. Förutom design och väderbeständiga material bör du även tänka på vad du kan placera vid uteplatsen och hur stor dina nya trädgårdsmöbler bör vara. Med hörnmöbler kan du se till att flera personer får plats att slappna av utomhus. För många är det även viktigt med en bekväm sitshöjd och en behaglig dyna. Därför är det en fördel att seten kommer med tjocka sittkudda eller dynor.

Svar på de viktigaste frågorna kring trädgårdsmöbelset

Vilka trädgårdsmöbler håller längst?

Trädgårdsmöbler med lackerad och förzinkad metallram är mycket hållbara och väderbeständiga, vilket även gäller för överdrag av polyrattan. Även trä är ett hållbart material om det har impregnerats på rätt sätt och regelbundet sköts om.

Vilket trädgårdsmöbelset bör jag köpa?

Här hittar du ett attraktivt och mångsidig urval av moderna trädgårdsmöbler. Tipsen kring köpråd visar dig vad du främst bör tänka på.

Vad är skillnaden mellan polyrattan och rattan?

Båda materialen är lika varandra i utseendet, men är mycket olika när det kommer till väderbeständighet. Medan naturlig rattan är mycket tålig mot fukt är syntetisk polyrattan mycket väderbeständig och hållbar. I kombination med en lackerad metallställning kan sådana trädgårdsmöbler även stå utomhus under vintern.

Läs mer

Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken
Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken