Power Rack

Välj
Sortera efter
  • Sida 1 / 2
34 Träffar på "Power Rack"
Filter och sortera
  • Sida 1 / 2
Power Rack

Power Rack: Multigym för hemmet - mångsidig träning av olika muskelgrupper

För många idrottare och träningsfanatiker är det viktigt att musklerna inte bara tränas isolerat och partiellt, utan att hela muskelgrupper och olika kroppsregioner utmanas. Därför lönar det sig att köpa en power rack. Den ger ett varierande spektrum av övningar som helt kan anpassas efter individuella träningsmål. De mångsidiga användningsområdena gör power racks till ett populärt träningsredskap för en vältränad kropp.

I motsats till en klassisk styrkestation kännetecknas powercages av sin förstklassiga ergonomi. För vem passar ett sådant multigym och vilka övningar kan man göra? Capital Sports sammanställer den viktigaste informationen och erbjuder ett brett online-sortiment av power racks som du själv kan prova.

Köp en power rack och skapa en varierande träning

Power racks bjuder in till en effektiv träning för både nybörjare och proffs. De har många olika inställningsmöjligheter, så att alla övningar kan utföras oberoende av träningsnivå. En ytterligare fördel hos powercages är att träningsenheterna även kan användas på platser med begränsat utrymme. Därför passar de utmärkt för små träningsrum. Power racks finns också med kabel. Sådana modeller gör träningen extra varierande.

Power racks med kabel möjliggör träning av arm- och ryggmuskulaturen genom chins. Dessutom kan man göra biceps-curls och crunches för definierade magmuskler. Även ben-, axel- och bröstmuskler tränas på ett effektivt sätt. Därför passar multigymmet utmärkt för helkroppsträning. Planer kan ändras. Även sådana som handlar om träning. Genom övningarnas mångsidighet kan träningen alltid anpassas efter nya träningsmål. Detta gör CAPITAL SPORTS power racks till flexibla och populära träningsredskap.

Power rack vs gym: Fördelar med ett hemmagym

Powercages är mest kända från gym. För många är det för ansträngande att ta sig till gymmet efter en arbetsdag. En power rack med eller utan kabel gör hemmet till eget gym och gör att träningen enklare kan integreras i vardagen. Övningarna kan snabbt göras utan att behöva vänta i kö på gymmet. Med ett multigym blir träningen därför smidigare, snabbare och mer effektiv. Dessutom tjänar man snabbt in kostnaden för hemmagymmet. CAPITAL SPORTS lägger stort fokus på ett bra pris-prestanda-förhållande, så att inköpskostnaden håller sig proportionerlig.

Köp en powercage från Capital Sports i hög kvalitet & i trendiga designer

De power cages som vi erbjuder kännetecknas av sin utmärkta stabilitet och de robusta materialegenskaperna. De har en lång livslängd, vilket gör dem till pålitliga följeslagare på vägen till en vältränad framtid. Våra power racks finns i klassiska färger som svart eller silver samt i snygga, trendiga färger som röd. Perfekt för att ge hemmagymmet en riktig höjdpunkt.

Läs mer

Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken
Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken