Luftkonditioneringar

Välj
Sortera efter
  • Sida 1 / 7
127 Träffar på "Luftkonditioneringar"
Filter och sortera
  • Sida 1 / 7
Luftkonditioneringar

Luftkonditionering för behagliga temperaturer på sommaren

Oavsett hur vacker sommaren än må vara, ger ett luftkonditioneringssystem snabb och effektiv hjälp när dagarna är extremt heta och nätterna inte mycket svalare. Det sänker temperaturen i vardagsrummet och sovrummet. Köpalternativet "luftkonditionering" är också perfekt för kontoret.

Electronic star erbjuder en mängd olika modeller - allt från effektiva luftkonditioneringssystem för hemmet till mobila luftkonditioneringsapparater som är perfekta att använda i husvagnen, på semestern, i hemmet eller i sommarstugan. Den som vill kyla ett rum bör vara uppmärksam på funktionerna när det gäller teknik, mekanismer och energiförbrukning. Vi presenterar en mängd olika luftkonditioneringssystem för olika användningsområden.

Luftkonditionering för hemmet eller arbetsplatsen

Luftkonditionering kan installeras permanent, vilket är fallet med delade luftkonditioneringssystem. Det finns också monoenheter, som endast består av en del. Dessutom finns det luftkonditioneringssystem som både kan värma upp och kyla ner ett rum. Det finns också portabla små luftkonditioneringsenheter utan slangar. Ytterligare skillnader finner man när det gäller prestanda och pris. Effektiviteten ska alltid baseras på hur stort rummet är. Det här är det bästa sättet att balansera kyleffektivitet och strömförbrukning: om effektiviteten är för låg kommer hemluftkonditioneringen inte att ge önskad effekt.

Vad är delad luftkonditionering?

Ett delat luftkonditioneringssystem består av två enheter. Inomhusenheten suger in luften från rummet och filtrerar och kyler den. Den andra enheten innehåller kylkompressorn och monteras utvändigt. En slang förbinder de två enheterna. Komponenterna är fasta och installationen ska utföras av en specialist.

Fördelarna med delade luftkonditioneringssystem är den utmärkta kyleffektiviteten och den låga ljudnivån. Rumstemperaturen kan därmed hållas på en konstant nivå. Delade luftkonditioneringsapparater är mindre lämpliga för uppvärmning eftersom strömförbrukningen är relativt hög i detta fall. Delade luftkonditioneringsenheter finns också i mobilt utförande, men detta förekommer relativt sällan.

För en monoenhet finns kylkompressorn inne i enheten. Denna typ av luftkonditioneringsenhet är utrustad med en slang som leder ut genom ett öppet fönster och avlägsnar den varma rumsluften. Slangen kan också gå genom en väggöppning om detta är möjligt på platsen. En del av luften kyls i enheten och dirigeras tillbaka in i rummet. Speciella kylmedel ger kallare luft inomhus. Ett luftkonditioneringssystem utan slang skulle inte kunna rikta den varma luften utåt på samma sätt.

Om luftkonditioneringssystemet är mobilt kan du enkelt montera det var som helst. Större enheter är flyttbara, och mindre är lätta att bära med sig. Mobila luftkonditioneringssystem är därför användbara överallt. Detta är väldigt bekvämt om du inte vill installera enheter permanent. I en hyreslägenhet är installation inte alltid tillåten, och även om det är tillåtet är det dyrare.

Hur mycket ström förbrukar en central AC?

Strömförbrukningen är minst lika viktig som inköpspriset, eftersom varje användning medför kostnader. Strömförbrukningen beräknas i kilowatt per timme. Delade enheter förbrukar mindre ström än mobila luftkonditioneringssystem, men det beror också på hur ofta luftkonditioneringen är i drift.

Electronic star har rätt luftkonditionering för alla behov - allt från delade enheter och mobila luftkonditioneringssystem till luftkylare utan slang. Se dig omkring i lugn och ro om du vill köpa och beställa din egen luftkonditionering!

Läs mer

Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken
Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken