Sportkläder

Välj
Sortera efter
  • Sida 1 / 2
37 Träffar på "Sportkläder"
Filter och sortera
  • Sida 1 / 2
Sportkläder

Sportkläder

För träning, fritid eller vardag - de rätta kläderna förbättrar välmåendet och livskvaliteten. Attraktiva sportkläder uppfyller kraven på funktionalitet och estetik som gör varje träningspass till ett rent nöje.

Trendigt och funktionellt - Sportkläder för alla tillfällen

Att ta en löprunda i skogen, utmana sig på crosstrainern eller en bergstur med cykeln - alla människor har ett helt eget sätt att vara i sitt rätta element på. Oavsett aktivitet så kompletteras träningen på bästa sätt av snygga och funktionella sportkläder. Från andningsaktiva långärmade tröjor till luftande träningstoppar är sportkläder mycket praktiska i flera avseenden. För det enda anpassas klädernas material till den omgivande miljön, för det andra ger klädernas form en optimal rörelsefrihet.

På cykelvägen eller i skogen, på gymmet eller på träningscykeln - snygga och bekväma sportkläder passar till alla tillfällen. För vandring och trekking är bekväma t-shirts lika viktiga som underställ. De balanserar värme och kyla och är utmärkta följeslagare i många olika miljöer.

Mycket mer än bara sportkläder

Vad är det unika med speciella kläder för träning och fritid? De är lätta, begränsar inte rörelsefriheten och är därför även mycket bekväma att ha på sig. Sportkläder för herr och dam reglerar kroppstemperaturen, eftersom de är tillverkade på ett speciellt sätt. Vid kyla värmer de upp, vid värme kan luften cirkulera och huden andas. Detta möjliggörs av moderna material.

Vid köp av högkvalitativa sportkläder kan man välja bland modeller av naturfiber, av kraftfull mikrofiberväv eller av textilblandningar. Elastiska och lätta, slitstarka och andningsaktiva - dessa fördelar gör både träningen och livet lättare. På grund av deras särskilda kvaliteter är de lättrengjorda och snabbtorkande - ett stort plus för alla idrottare.

Köp sportkläder - Funktionskläder ger utmärkt bärkomfort

Funktionskläder är mycket praktiska vid aktiviteter som kräver intensiv rörelse. Dessa speciella sportkläder för herr och dam har en särskilt mjuk materialstruktur. Vissa produkter rekommenderas specifikt för utomhusbruk, andra modeller har mer mångsidiga kvaliteter, så att de både kan användas ute i naturen och hemma. Högkvalitativa funktionsunderställ är riktiga tusenkonstnärer.

De består av fuktreglerande material och ger en optimal termoreglering. De platta sömmarna bidrar till en ökad bärkomfort. Smärtsamma skavsår som ibland uppstår vid rörelseintensiv träning förhindras.

För utomhusträning, som jogging eller cykling, passar modeller av polyester särskilt bra. Deras fibrer är slitstarka och ger maximal komfort tack vare deras mjuka haptik, även om kläderna bärs under lång tid. För all inomhusträning är funktionskläder av bomull eller viskos ett utmärkt val. Dessa naturfibrer med sin mjuka struktur passar perfekt för alla träningsintresserade med känslig hud.

Alltid perfekt klädd för träningen

Bekväma tröjor och trikåer är grundläggande för alla sport- och fritids-outfits. Snygga och samtidigt bekväma träningskläder finns i många designer och stilar. Flerfärgade eller tryckta modeller, lysande eller dämpade toner - moderna sportkläder briljerar inte bara genom sin funktionalitet, utan även genom sin trendiga design.

Läs mer

Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken
Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken