Viktskivor & vikter

Välj
Sortera efter
  • Sida 1 / 4
65 Träffar på "Viktskivor & vikter"
Filter och sortera
  • Sida 1 / 4
Viktskivor & vikter

Högkvalitativa viktskivor & vikter för individuell träning

Viktskivor & vikter är viktiga delar av styrketräningen. Oavsett om det är fria vikter eller hantlar ger de matchande viktskivorna med en 50 mm borrning en bra gradering av vikterna och möjliggör en effektivt och framför allt utmanande träning.

I vårt sortiment har vi inte bara tänkt på en bra gradering av vikterna, utan framför allt på högkvalitativt tillverkade viktskivor med en exakt vikt. Endast så kan träningen optimeras på ett säkert sätt.

Passande viktskivor & vikter för alla behov

Viktskivorna måste passa till de hjälpmedel som valts, både hantlar och skivstänger. Viktigt är även graderingen av de enskilda vikterna och skivornas standardiserade storlekar. Viktskivor på 20 kg för skivstänger och viktskivor på 10 kg för skivstänger och hantlar kan kompletteras med viktskivor på 5 kg, vilket möjliggör en ännu bättre gradering.

Ju noggrannare vikterna kan graderas, desto lättare blir det att dokumentera och organisera träningsresultaten. Varje extra vikt främjar musklerna ytterligare och stimulerar dem till att växa. En bra gradering av träningsvikterna är väsentligt i både bodybuilding och hälsosport.

Gummerade viktskivor & vikter - säkerhet och träningskomfort

Om viktskivorna är försedda med gummi ger det flera fördelar för träningen. De gummerade skivorna är mycket mer tystlåtna när de används, eftersom metallerna inte skramlar mot varandra, vilket reducerar bullret väsentligt. Även hanteringen av vikterna blir smidigare. Med gummerade vikter skonas dessutom underlaget.

Men även estetiken har betydelse. Den ofta färgglada gummeringen gör att vikterna ser finare ut, och leder till en roligare och mer motiverande träning. Gummerade viktskivor är en vinst för både idrottare och deras omgivning. Så det är inte konstigt att allt fler leverantörer och gym använder sig av de praktiska gummerade viktskivorna.

Passande set med viktskivor för alla behov

Med ett viktskivs-set möts alla möjliga träningsbehov på ett enkelt och effektivt sätt. Seten från de enskilda leverantörerna inkluderar oftast skivor i olika viktklasser. Från viktskivor på 5 kg till viktskivor på 10 eller till och med 20 kg har seten alltid de passande vikterna.

Med ett eller två set med dessa vikter möts alla krav för en effektiv fritidsträning. Eftersom viktskivorna har en 50 mm borrning kan de utan problem användas på alla standardiserade viktstänger. På så sätt blir styrketräningen smidig och flexibel.

Köp viktskivor & vikter och träna mer effektivt

För en effektiv och varierande träning spelar vikternas roll och gradering en viktig roll. Det fungerar oftast inte att bara köpa några viktskivor och sedan hoppas på det bästa. Hos oss kan våra kunder därför hitta ett brett sortiment av olika högkvalitativa vikter, som kan kombineras med olika hantlar och träningsredskap på ett säkert sätt. Det möjliggör en hälsosam och strukturerad styrketräning som enkelt kan anpassas efter individuella behov genom olika tunga skivor.

Läs mer

Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken
Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken