Trädgårdsstolar

Välj
Sortera efter
  • Sida 1 / 3
51 Träffar på "Trädgårdsstolar"
Filter och sortera
  • Sida 1 / 3
Trädgårdsstolar

Köp trädgårdsstolar

I trädgården, på balkongen eller terassen får trädgårdsstolarna inte fattas. Du väljer själv om du föredrar en konventionell modell, fällstol eller trädgårdsfåtölj. Här kan du hitta de trädgårdsstolar som passar just dig.

Trädgårdsstolar - oumbärliga vid uteplatsen

Med stolarna får du en hög sittkomfort. Välj stolar som passar till ditt bord och andra möbler så att du kan skapa en mysig och harmonisk atmofär och kunna njuta av härliga stunder i vackert väder med din familj eller dina vänner.

Olika typer/sorter av trädgårdsstolar

Beroende på vilken typ de är så har trädgårds- eller balkongstolar olika funktioner:

Om du väljer en bekväm fåtölj står komforten i fokus. Det finns bekväma gung- eller hängfåtöljer för två personer för optimal avslappning.

Med gungstolar kan du njuta av hög komfort tack vare det justerbara ryggstödet. Du väljer själv om du vill sitta upp eller ligga ned.

Kanske föredrar du konventionella stolar där ryggstödet kan justeras efter behag. På så sätt kan du antingen sitta upp eller luta dig tillbaka. Stolar med hög rygg gör att du kan stödja huvudet och avlasta nacken. Du väljer själv om du vill ha en stol med eller utan armstöd.

Lounge-möbler ger en exklusiv atmosfär till uteplatsen och garanterar många avslappnande stunder.

Vid begränsade utrymmen eller på balkongen eller fällstolar utmärkta: Tack vare den enkla fällmekanismen kan du fälla ihop stolen för förvaring eller transport, och sedan snabbt och enkelt fälla ut den igen.

Trädgårdsstol eller trädgårdsfåtölj med olika egenskaper

I vår onlinebutik hittar du olika stolar och fåtöljer. Modeller som man kan ligga ned i är mycket populära. Du kan välja själv när du vill gå från att sitta upp till att luta dig tillbaka. Design, komfort och funktionalitet kombineras på ett fantastiskt sätt. Har du ont om plats? Välj då en fällstol. Alla modeller kännetecknas av stabila och högkvalitativa material, exempelvis:

  • Polyrattan
  • Metall
  • Trä

Stolarna och fåtöljerna kan betona trädgårdsstilen ytterligare och skapa riktiga höjdpunkter. Som snygga blickfång ger de inte bara behaglig komfort, utan gör även trädgården lite vackrare. Du kan även köpa matchande sittkuddar och dynor.

Vilka stolar bör jag välja?

Fåtöljer är mycket bekväma och är de perfekta möblerna för avslappning. Oavsett om de står på fötter eller hänger garanteras mängder av avslappnande stunder. Hos en gungstol ger de rundade löparna en mjuk, svängande rörelse. Hos en stol med hög rygg kan du ofta luta huvudet tillbaka och slappna av tack vare det höga och ofta justerbara ryggstödet. Fällstolar kräver mindre utrymme. De fungerar som kompakta sittplatser. Du kan även kombinerar trädgårdsbord och stol med en trädgårdsbänk. I onlinebutiken finns bänkar i massiv kvalitet av robust aluminiumgjutning. Trädgårdsbänken Pozzilli är väderbeständig och står emot alla typer av väder.

FAQ

Varför bör man inte vara utan trädgårdsstolar?

För att man ska kunna sitta bekvämt vid trädgårdsbordet är det viktigt att köpa rätt trädgårdsstolar. Med den rätta sittgruppen kan du förvandla din uteplats till en riktig fristad. I onlinebutiken finns stolar i mängder av material, former och färger för alla tillfällen.

Vilka stolar är populära?

Särskilt bekväma är lounge- och korgfåtöljer och stolar som man enkelt kan justera till en liggposition. De är perfekta för avslappning och solbad. Även gungstolar ger hög komfort och maximal avslappning.

Vilka material finns det?

Stolar av trä och metall behöver vara tillräckligt impregnerade. Kolla efter hänvisningen "väderbeständig" i produktbeskrivningen. Stolar av aluminium har en lägre egenvikt och rostar inte. Stål är ett mycket hållbart material. Trästolar är även de hållbara. Detta gäller även för modeller med polyrattan.

Läs mer

Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken
Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken