Andra trädgårdsprodukter

Andra trädgårdsprodukter

Trädgården är perfekt för avslappning. Men den behöver skötas om. Därför behöver du trädgårdsprodukter och rätt teknik. Moderna produkter som robotgräsklippare förenklar arbetet. Här kan du läsa allt viktigt om hur produkterna skiljer sig åt och vad du bör tänka på.

Trädgårdsprodukter - ett måste för trädgården

För att växterna och gräsmattorna ska växa och gro på ett bra sätt behövs regelbunden skötsel. Därför kan du köpa olika typer av trädgårdsprodukter som en gräsklippare. En robotversion gör att gräsmattan alltid är fin och klippt. Även en transportvagn är mycket praktisk. Den underlättar arbetet rejält och kan transportera stora laster beroende på modell. Även ett trädgårdsuttag för elektriska enheter bör inte saknas. Trädgårdsprodukter med hög prestanda är oumbärliga hjälpredor. Produkterna i onlinebutiken är högkvalitativa och håller länge.

Det smarta med en robotgräsklippare.

Med en gräsklippare kan du se till att gräsmattan är riktigt välskött. Du skjuter bara gräsklipparen längs med marken. Detta kan du undvika med en robotversion, som robotgräsklipparen Garden Hero. Här tar roboten automatiskt över arbetet. Det sparar energi och tid. Tack vare den långa batteritiden och de många inställningsalternativen bidrar den till en grundlig skötsel av gräsmattan. Alla modeller har en inbyggd mulching-funktion och säkerhetsfunktioner. Tack vare batteriet behöver du inget eluttag.

Vad är en transportkärra?

Transportkärran är en liten vagn med fyra hjul. Axeln lutas vanligtvis framåt, är stel bakåt och dragstången har ett handtag. Ramen och lastytan gör kärran komplett. Du kan använda den för transport av trädgårdsavfall eller liknande. Den maximala lasten varierar, exempelvis:

  • 300 kg
  • 70 kg

De olika produkterna hjälper dig att sköta om din trädgård. Kolla igenom det stora sortiment och hitta den optimala trädgårdsutrustningen.

Trädgårdsuttag - oumbärligt för eldrivna enheter

Trädgårdsuttag finns i olika varianter, exempelvis som:

  • 4-delad fördelare, 5 meter
  • 2-delad fördelare, 1,5 meter

Eluttag i sten-imitation är särskilt diskreta. De består oftast av polyharts och är mycket väderbeständiga. Med kapslingsklass IP44 möter trädgårdsuttagen kraven på fuktskydd och skydd mot främmande föremål.

Trädgårdsuttag med timer

Särskilt populära är trädgårdsuttag med timer, som vägguttaget Timer Rock, där två eluttag är dolda i en vacker konststen. Timern kan programmeras i intervaller på 15 minuter

WiFi-styrning

Det moderna eluttaget Power Rock Smart möjliggör en smidig styrning via WiFi med blumfeldt-appen. Uttaget kan styras från ett avstånd på ca 20 meter. Du kan själv välja kabellängden:

  • 1,5 meter
  • 3 meter
  • 5 meter

FAQ

Vad är praktiskt med trädgårdsprodukter?

Trädgårdsprodukter är av rejäl nytta i trädgårdsarbetet. Sortimentet sträcker sig från robotgräsklippare, transportkärror med olika maximala belastningar till mindre produkter som trädgårdsuttag.

Hur hjälper trädgårdsteknik?

Välj högkvalitativ teknik som gör trädgårdsarbetet mer praktiskt, smidigt och skonsamt.

Vad är det smarta med en robotgräsklippare?

Gräsklippare är viktiga. Med dem kan du korta ner grässtråna, främja en hälsosam tillväxt och sköta om din trädgård. Ännu smidigare blir det med en robotgräsklippare. Den gör arbetet helt automatiskt.

Vad är transportkärror?

Kärrorna är handkörda vagnar med fyra hjul och en dragstång. Tack vare lådans konstruktion och materialens kvalitet kan de belastas med hög vikt.

Läs mer

Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken
Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken