Om oss

Chal-Tec GmbH grundades i september 2005. Vårt huvudkontor är beläget i stadsdelen Mitte i Berlin, på gångavstånd från den legendariska och prestigefulla Friedrichstraße, och i omedelbar anslutning till Fischerinsel (tunnelbanestation Spittelmarkt U2).

Vårt mål?

Är helt enkelt, ett svar på frågan: Måste DJ-utrusning vara så fruktansvärt dyrt att man antingen måste i vänta i månader för att spara ihop till tillbehör, kunna köpa nya skivor eller att investera i en kraftfull ljudanläggning, då man är i besittning av den i vanliga fall sällan förekommande typen frikostiga och DJ-begeistrade föräldrar?
Det enkla svaret är: NEJ! Det finns bra och kvalitativa produkter till lågt pris. Tack vare Internets möjligheter till bland annat sjunkande marknadsförings-, varuhus- och försäljningskostnader skapar i sin tur prisfördelar som vi erbjuder våra kunder. Vi utnyttjar dessa förhållanden för att nå vårt egentliga företagsmål:
Vi vill helt enkelt, att alla ska kunna vara kreativa – eftersom vi själva är det.
Vi är på rätt väg vad gäller våra kunders önskemål och synpunkter. Sedan vår start har vi ständigt kunnat öka vår omsättning och vi har under tiden blivit en etablerad och välbekant online-handlare i hela Tyskland. Det finns knappt några orter kvar i Tyskland där vi inte har nöjda kunder. Dessutom är vi en ledande så kallad PowerSeller på eBay.
Framgången har även lett till vidare expansion i stora delar av Europa vilket vi är stolta över. Expansionen har successivt skapat förutsättningar för att utvidga vårt produktutbud. Electronic-Star levererar produkter från hela elektronikvärlden till sina kunder. Exempel på produkter är hemutrustning, tv-fästen, projektionsdukar för hemmabio, DVD-spelare och mikrostereo-anläggningar. Därtill ett brett urval inom områdena Auto-HiFi och multimedia, elscooter och digitalkameror. Vårt sortiment växer stadigt vidare. Vi erbjuder alltid våra produkter till ett förmåligt pris inom prisgränserna. En sak förblir dock oföränderligt:
Vår passion!

Electronic-Star Lager

De nästa kapitel i vår framgångshistoria?

I de kommande åren kommer vi att intensivera våra ansträngningar och vi vill låta vår Electronic Star skina över hela Europa. Rättvis prisgestaltning är bara en av våra grundsatser. Snabb leveranstid och säkerhet vi köpet är viktiga kriterier för oss, så som att vara öppen gentemot våra kunder med dess frågor och tipps. Utan kompromisser. Med dessa grundsatser har vi utvecklats kontinuerligt sedan vi sålde vår första skivspelare, och även i forsättningen kommer vi att jobba med att bli bättre.
Vi är stolta över att ha kunnat övertyga en snabbt växande kundkrets med vårt recept. Ifall du inte ännu är vår kund: Välkommen! Vi kommer att bemöta dig som om du vore vår första kund men med den rika erfarenheten av otaliga sålda produkter.
Vårt ständigt växande team och tallösa hjälpare i våra partnerfirmor ser fram emot att kunna hjälpa dig. Och det löftet är ingår i varje beställning
Ditt Electronic-Star Team

Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken
Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken