Pizza & Pasta

Köp billiga pizzaugnar och pastamaskiner online

Pizzor och pasta är bland mångas favoriträtter, de står ofta på menyn. Om du vill göra dem själv är både en pizzaugn och en pastamaskin idealiska. Då har du möjlighet till kontinuerlig kontroll av kvaliteten hemma ditt eget kök.

Olika typer av pizzaugnar och pastamaskiner

Traditionellt eldas pizzaugnar med ved så att den man får den där härligt vedeldade pizzan med lite rökig smak. Därför har vi även en pizzaugn för trädgården och till altanen. De olika modellerna skiljer sig bland annat vad gäller utrustning, storlek och design. Ytterligare hjul är mycket praktiska när man enkelt vill kunna flytta och justera pizzaugnen i trädgården. Det finns även ett urval av elektriska pizzaugnar till köket om det saknas en separat uteplats i hemmet. Det finns även olika varianter av pastamaskinerna, som kan anpassas till det utrymme som finns i köket och efter personliga preferenser.

Pizzaugn och pastamaskin: användningsområden och funktionalitet

En pizzaugn kan användas på många sätt, så att inte bara pizzor får en unik smak. Du kan också använda den för att laga bröd, grönsaker, kött eller kakor, som får en mycket speciell smak från den levande elden. Tack vare den stora pizzastenen bildas en krispig botten på maten du gräddar. Eftersom de eldas med ved, kol, gas eller pellets kräver dessa modeller ingen strömanslutning.

Alternativt finns det en innovativ pizzaugn att köpa, som har ett imponerande elektroniskt värmesystem och som är anslutet till elnätet. Höljet av högkvalitativt, rostfritt stål har lättskötta egenskaper som förenkla rengöringen. Tack vare den goda värmeisoleringen genererar ugnarna extremt varma temperaturer, vilket är nödvändigt för korrekt tillagning av pizzor. Det finns även olika versioner av pastamaskinerna att välja på.

Varianterna med handvev och bordsklämma är väldigt klassiska. Dessa är mycket tunga och tåliga modeller tillverkade av rostfritt stål, som övertygar med omfattande säkerhet vid användningen och ett stabilt stående. Du kan också rengöra de inbyggda materialen snabbt och enkelt. Dessutom finns moderna pastamaskiner med kraftfulla motorer och LED-display för drift. Detta gör tillagningen av de olika pastatyperna ännu enklare.

Köpa rätt pizzaugn

Det finns olika modeller av pizzaugnar att välja mellan, så att du kan hitta en pizzaugn som passar dina behov och dina utrymmen. Om du föredrar den typiska vedeldade pizzan med rökig smak och har en uteplats att tillgå är en pizzaugn för trädgården eller altanen bäst lämpad. Erbjudandet inkluderar olika format och metoder för belysning.

Vanliga frågor om pizzaugnar och pastamaskiner

Finns det alternativ till den vedeldade pizzaugnen?

Om du tycker det är för arbets- och tidskrävande att använda ved eller kol kan du köpa pizzaugnar som eldas med gas eller pellets.

Vad är det enklaste sättet att flytta pizzaugnen?

Tack vare de praktiska hjulen kan enheterna rullas utan större ansträngning och enkelt flyttas till önskad plats.

Vilken pastamaskiner övertygar med en snabb bearbetning?

Elektriska modeller eliminerar användarens manuella och tidskrävande arbete, vilket gör nudlarna mycket snabbare och enklare att göra.

Läs mer

Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken
Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken