Parasoll

Välj
Sortera efter
  • Sida 1 / 2
32 Träffar på "Parasoll"
Filter och sortera
  • Sida 1 / 2
Parasoll

Parasoll - Effektivt solskydd i trädgård

Med parasoller skyddar du dig effektivt och flexibelt från bländande och intensivt solljus. De bästa modellerna med robust överdrag står även emot regn. För trädgården, balkongen eller terassen: Här i onlinebutiken hittar du det rätta parasollet för just dig!

Köpa parasoll: många modeller att välja bland

Om du vill köpa parasoll kan du välja bland olika grundmodeller. Två typer är särskilt populära: klassiska och frihängande parasoller. Hos ett klassiskt parasoll befinner sig stativröret i mitten, medan det hos frihängande parasoller monteras på sidan. Fördelen med ett frihängande parasoll är att du kan använda skuggytan helt obehindrat.

Dessutom skiljer sig parasollerna åt i flera viktiga avseenden. Du kan köpa ett parasoll i fyrkantig eller rund form. Även när det gäller måtten finns ett brett produktutbud i vår onlinebutik. Behöver du ett kompakt parasoll för din balkong? Vill du ha en stor skuggyta för terassen eller för någon annan uteplats? Här hittar du det du letar efter!

Robusta parasoll och praktiska extrafunktioner för ditt parasoll

I vårt sortiment finns olika komplettpaket där det förutom parasoll även ingår alla tillbehörsartiklar som behövs, exempelvis ett parasollstativ. Alternativt kan du köpa stativen separat. I bästa fall väljer du ett stativ som ger parasollet tillräckligt med stabilitet. Det är särskilt populärt med stativ av granit eller av en kombination av en stabil fot och flera separata vikter.

Andra tillbehör i vår butik kan också vara värda att ta en titt på. Komplettera parasollet med exempelvis ett väderbeständigt överdrag: Detta överdrag skyddar effektivt ditt hopvikta parasoll från negativ väderpåverkan. Vill du skapa en unik atmosfär? Investera då i en innovativ och belyst Bluetooth-högtalare, som har utformats specifikt för parasoll av tillverkaren.

Beställ det perfekta parasollet

Parasoller är en flexibel lösning för solskydd: Om du köper ett parasoll med stativ kan du flytta det mycket snabbt och enkelt. Dessutom kan du smidigt justera parasollets vinkel. Det är viktigt att du köper ett parasoll som möter just dina preferenser. Om du vill ha mycket rörelsefrihet under parasollets yta rekommenderas ett stort frihängande parasoll. Tänk även på aspekter som UV-skydd, väderbeständighet och hur parasollet används. På de olika produktsidorna hittar du utförliga beskrivningar och en översiktlig lista över samtliga funktioner och tekniska detaljer.

FAQ

Vad bör jag tänka på när jag köper ett parasoll?

Gör först en lista på de krav du har. Fundera exempelvis på vilken yta ditt parasoll bör täcka. En ytterligare faktor är till vilken grad de bör skydda från UV-strålning, vind och nederbörd. När det kommer till design finns många varianter att välja bland. Orientera dig bland dina individuella krav!

Vilka parasoller passar för att skydda mot vind?

Välj parasoller som har en robust konstruktion. Extra bra är exempelvis modeller av aluminium eller rostfritt stål. Även parasollstativet eller en säker förankring i marken är viktiga aspekter.

Vilken färg är lämpliga på parasoller?

Ett överdrag i mörka färger rekommenderas om du vill få extra skydd från solljus och UV-strålning. Utöver det handlar det även om din egen smak. Föredrar du klassiska färger eller vill du skapa en visuell höjdpunkt i trädgården? Kolla igenom det breda sortimentet i vår butik i lugn och ro!

Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken
Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken