Beer pong bordet

Välj
Sortera efter
  • Sida 1 / 2
23 Träffar på "Beer pong bordet"
Filter och sortera
  • Sida 1 / 2
Beer pong bordet

Beerpong-bord för det populära skicklighetsspelet och en festlig aktivitet

Beerpong är ett av de roligaste utomhus-festspelen. Målet är att träffa det andra lagets glas med bordtennisbollar. För laget vars glas träffas blir spelet till en riktigt dryckesvänlig upplevelse. Spelet gör sitt namn rättvisa, för oftast finns gott om öl i sammanhanget. För att inte behöva improvisera kan du köpa ett beerpong-bord med rätt utrustning och tillbehör hos oss. Här kan du läsa om hur de olika modellerna skiljer sig åt och vilka tillbehör som behövs för att göra beerpong-upplevelsen perfekt.

Beerpong - ett högprecisionsspel för fritid och turneringar

Centralt i beerpong är ett bord med fördjupningar. I dessa placeras ölfyllda glas på båda sidorna. Nu gäller det att kasta bordtennisbollar i glasen på motståndarlagets sida. Här behöver man ett noggrant öga och en hög koncentration. Beerpong tränar din skicklighet och motiverar dig att vinna över motståndarlaget. Ju oftare det andra laget träffar glasen, desto mer öl dricks. Självklart kan du spela spelet med alkoholfria drycker. Den alkoholfria varianten är även superkul för barn.

Beerpong - bollar, glas, bord och mer i vårt breda butikssortiment

Hos oss kan du köpa det rätta bordet med passande tillbehör i ett praktiskt set. Med setet får du en låda med glas i olika färger, bordtennisbollar och en regelbok. Tillsammans med bordet och glashållarna är du redo för nästa turnering. Våra bord finns i flera snygga, tryckta designer. Ytan kan enkelt rengöras och är väderbeständig. Det finns garanterat ett bord för varje smak. För en platssparande förvaring kan du enkelt fälla ihop bordet när det inte används. Dessutom kan du köpa separata beerpong-glas och bollar hos oss.

Köp beerpong-bord - rätt modell för varje smak

Vill du ha ett beerpong-bord för utomhusbruk, som perfekt kan integreras i uteplatsen? I så fall rekommenderar vi en svart design med en högkvalitativ melamin-beläggning. Med den här varianten framhävs de röda och blå bägarna på ett snyggt sätt. Ett bord med beläggning i trädesign skapar en perfekt "BeerCup"-karaktär. Råkade bollarna hamna på andra sidan av grannens staket? Hos oss kan du köpa extra bollar och glas separat.

FAQ

Vad dricker man vid beerpong?

Vanligtvis dricks öl - men många uppskattar även blandade drycker, som en öl-cola-mix. För barn passar drycker som cola eller annan läsk utmärkt.

Hur mycket måste man dricka i beerpong?

För att spelförmågan inte ska begränsas allt för mycket bör glasen endast fyllas till en tredjedel. Det finns dock inga egentliga regler för dryckesmängden.

Vem uppfann beerpong?

Jere Daniell - en historieprofessor på Dartmouth College i New Hampshire - ska ha uppfunnit spelet på 1950-talet.

Hur många kan spela beerpong?

Skicklighetsspelet är avsett för 2 till 10 personer per lag.

Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken
Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken