Trädgårdsbord

Välj
Sortera efter
  • Sida 1 / 2
34 Träffar på "Trädgårdsbord"
Filter och sortera
  • Sida 1 / 2
Trädgårdsbord

Köp trädgårdsbord

Trädgårdsstolar är oumbärliga i det gröna paradiset, men det blir perfekt först när de kombineras med ett trädgårdsbord, terassbord eller balkongbord. Sortimentet är imponerande stort. Här finns något för alla, från små och stora modeller till runda eller kantiga trädgårdsbord. Vill du ha ett hopvikbart trädgårdsbord? Du kan köpa det trädgårdsbord som passar dig bäst. Detta gäller även för de olika materialen och färgerna.

Trädgårdsbord - oumbärlig möbel vid uteplatsen

Ett modernt bord får inte fattas i trädgården, på terassen eller balkongen. Oftast fungerar det som en medelpunkt. Uteplatsen blir direkt otroligt hemtrevlig. Du kan starta dagen med en mysig frukost utomhus eller slappna av med familjen på kvällen. Trädgårdsbordet kan användas oavsett tid på dygnet. Det finns ett brett urval av olika modeller. Tänk på estetiken, den passande storleken, det rätta användningsområdet samt en hög kvalitet.

Trädgårdsbord - olika typer/sorter

Om du vill köpa ett bord för trädgården, balkongen eller terassen hittar du garanterat rätt i onlinebutiken. Bland de olika modellerna finns det rätta varianten för alla preferenser och smak, exempelvis eller utdragbart eller ett hopfällbart bord. Låt dig inspireras av online-trenderna:

Utdragbart trädgårdsbord

Beroende på hur många gäster du ska ta emot eller om du brukar ordna utomhusfester är ett utdragbart bord en utmärkt idé. Det är praktiskt, eftersom det både är platssparande och samtidigt har plats för många gäster. Som namnet antyder kan man enkelt göra bordet större. För sex personer bör bordet vara minst 140 cm långt och 80 cm brett.

Hopfällbart trädgårdsbord eller sidobord

Om du har ont om plats i trädgården, på terassen eller balkongen är mindre, kvadratiska modeller eller hopfällbara bord en utmärkt idé, exempelvis det fällbara bordet Burgos Round av polyrattan. Om ni sitter i en mindre grupp kan bordet vara både kompakt och platssparande. Ett hopfällbart bord kan förvaras och enkelt transporteras för att exempelvis ta med det till campingen eller stranden. Om du vill ha en smidig förvaringsyta, men har ont om plats, fungerar även ett litet sidobord, som bistrobordet Patras Lux med fot som ett modernt marmorbord.

Loungemöbler

Allt fler människor har börjat investera i loungemöbler: Låga trädgårdsbord av olika material kombineras här med mysiga sittmöbler som fåtöljer och stolar. Särskilt modernt är loungebordet Theia Table med en beklädnad av polyrattan samt en glasplatta.

Bord av olika material

Polyrattan förmedlar en känsla av komfort. De lättskötta bordet tål både kyla och fukt. För att skydda dem från UV-strålning under längre tid bör de placeras på en skuggig eller täckt plats. Bord av trä utstrålar naturlighet och värme. Riktiga blickfång är bord av aluminium och glas, som bordet Tenerife. Det lätta, rostsäkra och väderbeständiga materialet aluminium är också praktiskt om du vill kunna flytta bordet ofta. Möbler av metall ger ett elegant intryck. De är lättskötta, resistenta mot väderpåverkan och kan stå ute under vintern om de har försetts med en lackering som ser till att trädgårdsbordet är väderbeständigt. För att den vackra glansen inte ska försvinna bör du förvara bordet på en torr plats under höst och vinter.

Trädgårdsbord - viktiga egenskaper

Vilket trädgårdsbord som passar dig beror på hur mycket utrymme som finns tillgängligt, vad du vill använda det till och hur trädgården, terassen eller balkongen ser ut. Sortimentet i onlinebutiken kännetecknas av robusthet, hög stabilitet, väderbeständighet och tidlös design. Med en kåpa kan bordet skyddas lite extra från väderpåverkan. Är det sommar? Det finns även lyxiga trädgårdsbord med en inbyggd dryckeskyl. Om det är kallt finns även värmebord med IR-rör,

FAQ

Vilka mått är bäst?

För fyra till sex personer bör bordet vara minst 150 cm långt och 70 cm brett. Här kan du ställa upp två stolar längs med långsidorna och en stol på kortsidorna. För två personer räcker ett runt bord med en diameter på 50 till 60 cm. Även ett kvadratiskt bord i mindre format passar bra. Den perfekta höjden ligger på 70 cm.

Vilken form är bäst?

Vill du ha ett runt, rektangulärt eller kvadratiskt bord? Trädgårdsbord som är runda eller ovala gör det enklare att kommunicera med varandra. Ingen sitter vid bordsänden och alla känner sig deltagande. Kantiga bord har fördelen att de längre varianterna har plats för fler personer.

Vilka egenskaper är praktiska?

Om bordet bör vara enkelt att förvara passar ett fällbart bord bra. Om du ofta har besök bör du välja ett utdragbart bord. Små sidobord är ett praktiskt komplement, exempelvis bredvid solsängen eller som balkongbord.

Läs mer

Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken
Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken