Badrumsradiatorer

Välj
Sortera efter
2 Träffar på "Badrumsradiatorer"
Filter och sortera
Badrumsradiatorer

Badrumsvärmare'

Det har hänt de flesta: Man kommer ut ur duschen eller badkaret och det är iskallt. Handduken ger heller inte tillräckligt med värme. Annorlunda blir det med en badrumsvärmare, som även kan användas som handduksvärmare. Det blir härligt varmt i badrummet och tack vare rörens praktiska avstånd kan handdukar hängas upp och värmas. Detta gör badrummet till en riktig oas.

Handduksvärmare - värm upp dina handdukar

Badrummet har på senare tid förvandlats till en plats som inte bara har med hygien att göra, utan även med avslappning. För många är ett välgörande bad viktigt för att kunna slappna av i en stressig vardag. Men under badet vill man inte gärna tänka på att det kommer vara kallt när man stiger upp från badkaret. Den perfekta lösningen är handdukstorken. Den består av flera rör där varmt vatten flödar genom. På torken kan handdukar hängas upp för att torkas eller värmas upp. Oavsett om det är vinter eller sommar blir handdukarna varma och torra på nolltid. Fördelarna med ett varmvattenelement i jämförelse med elektriska element är den energisparande driften.

Badrumsvärmare - för härlig värme i badrummet

Det multifunktionella elementet bidrar med behaglig värme i badrummet. Rumsvärmen, tillsammans med en varm handduk, gör att det inte alls blir jobbigt att gå ut ur duschen eller badet. Värmaren har även en smal, vacker och platssparande design, som gör att den passar utmärkt även i mindre badrum. En ytterligare fördel är att handduksvärmaren bidrar till ett balanserat inomhusklimat och hjälper till att förhindra att luftfuktigheten kondenserar samt förebygga mögelbildning i badrummet. Tack vare de medföljande fästena och montagematerialet kan värmaren enkelt hängas upp eller installeras på väggen.

Köpa badrumsvärmare - vad bör jag tänka på?

Uppvärmningsytorna bör harmoniera med resten av badrummets inredning. Därför är det bra att välja en modell med en snygg design. Det är dock viktigt att tänka på att den utgående värmen transporteras oförhindrat till badrummet och inte går till spillo. Endast då blir effekten som bäst. När det kommer till värmeeffekt gäller det att välja rätt storlek på badrumsvärmaren. Ju större ytan är, desto högre är också värmeavgivningen. Tillverkare anger oftast den rumsstorlek som respektive modell är lämplig för. Tänk på detta när du väljer modell, så att värmeelementet ger önskad värmeeffekt.

Sammanfattning - värmare i badrummet

En modern badrumsvärmare kan göra mer än att bara värma upp handdukar och ge en härlig dusch- eller badupplevelse. Den genererar också härlig värme i badrummet, vilket höjer avslappningseffekten väsentligt. Badrumsvärmaren förses med varmt vatten och värms upp på detta sätt. Varmvattenelement briljerar med lägre driftskostnader i jämförelse med elektriskt drivna modeller, eftersom energin där kommer ifrån eluttaget. Moderna badrumsvärmare får plats även i små utrymmen. De passar perfekt in i varje inredningsstil. Om du funderar på att köpa en badrumsvärmare, tänk då på måtten och värmeeffekten, som anges i watt.

Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken
Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken