Fritös

Välj
Sortera efter
  • Sida 1 / 5
83 Träffar på "Fritös"
Filter och sortera
  • Sida 1 / 5
Fritös

Innehållsförteckning


Varmluftsfritös - gör nyttig friterad mat

Friterad mat som pommes frites och panerad mat som fiskpinnar, kycklingbitar eller tillagade bananer hör till de mest populära maträtterna, inte bara bland barn. Det gemensamma för dessa maträtter är att de innehåller stora mängder fett eller olja, som är känt för sina negativa hälsoeffekter. Varmluftsfritösen friterar maten på ett nytt och sunt sätt, nästan helt utan fett. Med denna fritös kan du inte bara tillaga mängder med krispig, friterad mat som är nyttig, utan också göra många andra maträtter som är både nyttiga och läckra.

Den har imponerande fördelar och är till stor hjälp som köksredskap, och bör finnas i varje kök. Luftfritösen är inte en traditionell fritös, då tillagningen har endast lite gemensamt med traditionell fritering. Hemligheten är att tillagningen sker med het luft, som hettas upp omedelbart med ett innovativt värmeelement. Ventilationsteknik får den heta luften att fördelas jämnt och cirkulera inuti fritösen.

Metoden innebär att varmluftsfritösen behöver minimalt med fett och olja (ofta bara en liten tesked) för vissa maträtter. Friterade och panerade maträtter blir ändå gyllenbruna och läckert krispiga. Trenden är att fler och fler hushåll väljer bort den traditionella fritösen till förmån för en varmluftsfritös och mindre fett i maten. Dessutom är varmluftsfritösen också kapabel till kokning, sjudning och ångkokning av grönsaker, kött, fisk eller skaldjur, och då blir spadet kvar i fritösen istället för att avdunsta. Är varmluftsfritösen utrustad med grill, galler, stekbord och bakfunktion kan den dessutom rosta, grilla, smälta och rosta, och kan därför ersätta din spis, grill och ugn.

Recensioner av luftfritösen - den hälsosamma fritösen och dess fördelar

Med sin relativt utrymmesbesparande storlek visar sig varmluftsfritösen vara en mycket effektiv enhet med många funktioner. Vissa enheter har programmerbara automatiserade program, som tillagar bland annat pommes frites, kött, kebab, pizza, bröd och bakelser på momangen och med perfekt kvalitet. Om det är ont om tid, eller om du snabbt behöver stilla hungern, finns det ett snabbprogram som tillagar olika rätter på några minuter, utan att använda fett eller olja. Varmluftsfritösen har otaliga fördelar. De främsta är att den kan fritera, sjuda, grilla, rosta och baka ett stort antal rätter hälsosamt utan att använda olja eller fett. Med liten ansträngning kan oräkneliga måltider, maträtter och kompletta menyer tillagas perfekt. Dessutom är varmluftsfritösen mer effektiv än exempelvis en ugn, med avseende på både energi och tid. Tack vare en integrerad timer och särskilda program blir matlagningen en praktiskt taget passiv syssla. Ett ljud och/eller ett meddelande på displayen signalerar att maten är klar. Efter matlagningen är fritösen lätt att göra ren och imponerar med sitt ringa underhållsbehov. För såväl singlar som par eller familjer med barn är varmluftsfritösen en kronjuvel i hushållet. Dessutom är den lämplig för människor som önskar följa en hälsosam diet eller har särskild kost. Den är idealisk för diabetiker eller personer som vill gå ned i vikt.

Köp av luftfritös online - vilka egenskaper är viktiga?

Varmluftsfritöser finns i många olika utföranden med olika prestanda, funktioner, programval och tillval. Vill man köpa en online bör man ha vissa egenskaper i åtanke. Dit hör prestanda, obligatorisk volym, temperaturintervall, konfigurationsmöjligheter och varmluftsfritösens användarvänlighet. Beroende på vilka rätter du helst lagar, eller om du planerar att laga en mängd olika rätter, bör du titta efter en fritös vars funktioner matchar dina behov. En annan viktig punkt är om tillbehör som galler, grill, stekbord, grillspett, skålar och tänger ingår eller finns att köpa separat. I vår onlinebutik hittar du ett stort produktutbud för en varmluftsfritös med hög prestanda, samt tillhörande utrustning. Klarsteins VitAir-produkter har attraktiv, elegant och futuristisk design och hög produktkvalitet med intressanta funktioner och praktiska accessoarer. Hög kvalitet och innovativ teknik behöver inte kosta mycket, för här kan du köpa din önskade varmluftsfritös till ett lågt pris och genast börja fritera, grilla och baka sund mat och njuta av utsökta rätter med lite eller inget fett.

Läs mer

Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken
Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken