Elgrillar

Välj
Sortera efter
  • Sida 1 / 2
29 Träffar på "Elgrillar"
Filter och sortera
  • Sida 1 / 2
Elgrillar

Köp elgrill online för en renlig & säker grillning utan extra bränsletillförsel

Solen skiner och det är dags för en härlig grillkväll med familj eller vänner! Och allra enklast och smidigast blir det med en elgrill. En elektrisk grill utmärker sig genom sina många fördelar. Den här sammanfattningen visar vilka fördelar du får och hur du väljer den rätta elgrillen för just dig.

Fördelar hos en elektrisk grill

Med en elgrill kan du grilla på ett otroligt renligt sätt. Eftersom den endast använder ström från ett eluttag behöver du inget ytterligare bränsle som kol eller gas. I jämförelse med gasolgrillar är elgrillar dessutom mycket säkrare att använda. Med en elgrill behöver du heller inte vänta på att kolen börjar glöda, utan kan börja grilla biffar på nolltid. Elgrillar är även väldigt enkla att rengöra. Istället för att skrubba bort svart kol från dina händer behöver du bara torka av den avstängda elgrillen med vatten och en droppe diskmedel. En elgrill lämnar heller inte efter sig några rester efter grillningen (som vid en kolgrill) Detta har en positiv effekt på miljön och gör att du slipper en slitsam rengöring efter grillfesten.

Elgrill med stativ vs elektrisk bordsgrill

För grillning vid terassen rekommenderar vi att du köper en elgrill med stativ. Då kan smidigt grilla en biff samtidigt som du står och njuter av en kall dryck. Letar du efter en elgrill för flexibel användning utomhus? Istället för högpresterande stativgrillar, som vanligtvis är utrustade med praktiska funktioner som förvaringsytor för grillredskap, kan du även välja en elektrisk bordsgrill. En sådan modell har en mycket kompakt form, är lättare än en bordsgrill och kan enkelt tas med på resor. Överallt där det finns ett eluttag kan du använda bordsgrillen för att trolla fram fantastiska grillspecialiteter. Du kan välja bland elgrillar med ett eller fyra ben samt bland modeller i pelarform.

Elgrill med lock - eller utan?

I vårt stora sortiment kan du köpa en elgrill online för att tillaga dina grillspecialiteter på ett energieffektivt sätt. För detta är en elgrill med lock det rätta valet. Sådan modeller gör att ingen energi går förlorad vid en kall omgivningstemperatur, vilket gör att du kan grilla så energieffektivt som möjligt. Dessutom fungerar locket även som skydd mot vinden. Genom kåpan stiger värmen längs sidan, vilket gör att livsmedlen indirekt tillagas av den cirkulerande varmluften på elgrillens insida. Den här typen av tillagning är extra skonsam och ser till att maten tillagas till perfektion. Så här ser exklusiv grillning ut idag!

Elgrill med och utan hjul

Om du bestämmer dig för en robust grill med stativ kan det vara värt att välja en med hjul. Med sådana modeller kan grillen enkelt förflyttas av bara en person. En elgrill utan hjul ser riktigt elegant och passar perfekt in i en lyxig inredning.

Beställ dina elektriska grillfavoriter nu!

Läs mer:

Home & Living, Trädgård & Camping, Ljud och Ljus, HiFi & TV, Sport & Fitness, Grillar, Raclettegrillar, Kebabgrill, Grilltillbehoer

Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken
Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken