Fläktar

Välj
Sortera efter
  • Sida 1 / 4
61 Träffar på "Fläktar"
Filter och sortera
  • Sida 1 / 4
Fläktar

Innehållsförteckning


Denna fläkt gör sommarhettan behaglig!

Tryckande hetta på dagarna och kvävande värme på nätterna gör det outhärdligt att vistas inomhus. Det är förnuftigt att köpa en fläkt för att få lättare att andas. Olika fläktar sätter luften i rörelse så att den upplevs som svalare. Electronic star har fläktar av olika modell till salu som ger den rätta kylningen till alla husets rum!

Vilka olika slags fläktar finns det?

De sorteras efter design: stående fläkt, sockelfläkt och tornfläkt. Fläktar med cylinderform går även under namnet rörfläkt. Utöver det finns det även väggfläktar, takfläktar och bordsfläktar. En portabel fläkt lämpar sig särskilt väl där golvytan är begränsad.

De sorteras efter mekaniken: En stående fläkt har blad som roterar innanför ett galler. När fläkten sätts igång roterar bladen och ger frisk luft. Rumstemperaturen förblir densamma, men luften upplevs som några grader svalare. Man slipper känslan av instängd, tung inomhusluft.

En torn- eller sockelfläkt, å sin sida, suger in luft på baksidan och blåser ut den på framsidan. På vissa modeller kan man växla mellan olika lägen, till exempel "normal", "naturlig" eller "sömn". Fläkten ger en unikt frisk bris. Luften flödar över ett stort område och kan spridas över större ytor om fläkten kopplas till en enhet med oscillation. Dessutom är den här sortens fläkt tyst.

En centrifugalfläkt ser ut som en trumma. Luften sugs in via motoraxeln och blåses ut igen i 90° vinkel relativt dess ursprungliga trajektoria. En centrifugalfläkt är mycket effektiv, särskilt i jämförelse med konventionella fläktar. Enheten låter inte mycket när den är igång, men den kräver större utrymme.

En fläkt med fjärrkontroll utmärker sig med praktiskhet och komfort, då den enkelt kan styras från skrivbordet eller soffan. Priset på fläktar med fjärrkontroll ligger på.

Teknik och design: vad ska man gå efter när man köper en fläkt?

I princip kan alla slags fläktar ge en bra kylande effekt. Tornfläktar tar bara upp en liten yta på golvet, och den kyler effektivt även när det är extremt varmt. När luften ut har ett jämnt flöde bibehålls rummets lugna atmosfär. Ser man till det estetiska passar sockelfläktar perfekt i en öppen och funktionell miljö. Modellen är också rätt om du föredrar en modern men diskret form.

Den klassiska rumsfläkten, å andra sidan, har en retrolook som kommer till sin fulla rätt i många lägenheter. Även dessa är mycket effektiva, men du känner av bladens rörelse desto mer.

Electronic star onlinebutik har ett omfattande utbud; oavsett om du letar efter en rörfläkt, centrifugalfläkt, väggfläkt eller fläkt med fjärrkontroll så finns det du vill ha här. Det ska inte behöva sägas att apparaterna är sofistikerade och att utförandet är högkvalitativt.

Sommaren kan vara här närsomhelst! Köp en fläkt från Electronic star, så är du redo för allt!

Läs mer

Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken
Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken