Ismaskin

Välj
Sortera efter
  • Sida 1 / 3
58 Träffar på "Ismaskin"
Filter och sortera
  • Sida 1 / 3
Ismaskin

Innehållsförteckning


Ismaskin för privat och kommersiell användning

Vad skulle en god drink eller en sofistikerad cocktail vara utan isbitar? En ismaskin producerar automatiskt denna kalla komponent. Som ett alternativ till den klassiska isbitformen är en ismaskin mest lämpad för ett uppnå ett högkvalitativt resultat. Om du letar efter en praktisk, effektiv och funktionell isbitmaskin finns ett omfattande sortiment i Klarsteins webbutik.

Ismaskiner i ett privat hushåll

En liten bärbar ismaskin är idealisk för köket hemma. Den tar inte mycket plats och ger bra valuta för pengarna. Att den är enkel att använda säkerställer att isbitarna produceras problemfritt av isbitmaskinen. Den omständiga användningen av en plastbehållare som måste placeras noga i frysen är nu en del av det förflutna! Den elektriska isbitmaskinen behöver endast vatten och ett eluttag, de första isbitarna är sedan klara på kort tid. Vård och rengöring fungerar även utan problem. Den sofistikerade tekniken och maskinens komponenter säkerställer att isbitarna är helt smaklösa.

Om du bestämmer dig för att köpa en isbitmaskin, kan du hålla nästa fest! Färska isbitar är naturligtvis också välkomna vid alla tillfällen. På sommaren är kylda drycker med is ett måste, men även vid andra tider på året kan du njuta av bekvämligheten att ha isbitar. Visuellt lämnar den eleganta krossade ismaskinen inget att önska. Med sin moderna design behöver isbitmaskinen inte gömmas undan, utan den kan placeras tyst på köksbänken. En finish i rostfritt stål eller en spännande färg är attraktiv för ögat. Moderna isbitmaskiner fungerar med bara en knapptryckning. En display på framsidan eller liknande funktion är praktisk och funktionell.

Isbitmaskin till cateringfirman

En isbitmaskin är oumbärlig i cateringbranschen. Oavsett om det är på ett café, i en bar eller på en restaurang är isbitar ett viktigt element och produktionen ska vara så snabb och så enkel som möjligt. Att följa hygienregler är också viktigt. Dessa standarder uppnås genom att använda en högkvalitativ isbitmaskin skapad för cateringbranschen. Lyckad produktion av isbitar är enkel och säker. Om efterfrågan är låg är en liten och praktisk isbitmaskin mer än tillräcklig. Vid hög konsumtion av isbitar är det värt att köpa industriell ismaskin. Produktionen är högre, så att även vid hög efterfrågan och intensiv aktivitet finns det alltid tillräckligt med isbitar tillgängliga. Klarstein erbjuder dig isbitmaskiner för den professionella sektorn som fungerar tillförlitligt och effektivt i cateringbranschen. Beroende på dess funktioner kan professionella isbitmaskiner producera flingis.

Isbitar och krossad is används inte bara för drycker utan är också efterfrågade på många andra områden. Is är idealiskt för att kyla ned färskvaror. En modern kylmetod är viktig i livsmedelshandeln och cateringbranschen. Mat och färdiga måltider håller sig färska och skyddas från att bli dålig av kylsystemet. Is är idealisk vid försäljning av fisk, kräftdjur och skaldjur. Isbitmaskiner bidrar till god service vid bufféer och för hela cateringsektorn.

Ta en titt på vårt sortiment av isbitmaskiner hos Klarstein och beställ den apparat som bäst passar dina behov. Isbitmaskiner som köpts från oss är av hög kvalitet och levereras snabbt och tillförlitligt.

Läs mer

Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken
Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken