Radiantvärmare och trädgårdspannor

Välj
Sortera efter
  • Sida 1 / 13
246 Träffar på "Radiantvärmare och trädgårdspannor"
Filter och sortera
  • Sida 1 / 13
Radiantvärmare och trädgårdspannor

Köp eldstäder och värmare smidigt online

Den egna trädgården är en riktig fristad för avslappning och återhämtning. Förutom snygga möbler och dekorationsobjekt har vi eldstäder och infravärmare. Med de tillhörande artiklarna kan du skapa en fantastisk atmosfär i trädgården och göra den vacker som aldrig förr. Tack vare det stora utbudet finns det en perfekt eldstad och en passande värmare för alla. Dessutom har vi alltid bra priser och en kundorienterad service. Upptäck den perfekta eldstaden för din trädgård och jämför de olika varianterna direkt online.

Vridbara grillar och eldskålar i olika designer

Eldskålar bidrar till en romantisk stämning och är riktiga blickfång i varje trädgård. Beroende på dina egna preferenser kan många olika modeller funka bra. I vårt sortiment finns bland annat eldskålar med olika diametrar och höjder. Dessutom skiljer sig skålarna åt i vilka extra funktioner de har, som ett funktionellt gnistskydd. Du kan välja mellan att elda med trä och träkol. Dessutom har vi högkvalitativa vridbara grillar med en hel rad av fördelar. Bland dem finns den smidiga användningen och de många användningsmöjligheterna. En vridbar grill passar inte bara utmärkt för att tillaga biffar och korv, utan även för att grilla grönsaker. Ett ytterligare plus är den robusta konstruktionen som ger maximal stabilitet.

Kaminer, gasolkaminer och infravärmare för att kunna vara i trädgården året runt

Våra trädgårdskaminer för samman härlig värme med en dekorativ design. Tillverkningsmaterial som gjutjärn eller rostfritt stål garanterar en maximal värmebeständighet och betonar den höga kvalitetsstandarden. Trädgårdskaminerna briljerar även när det kommer till säkerhet. Kaminerna är baserade på vältsäkra och stabila konstruktioner. Letar du efter en extra platssparande lösning för uppvärmningen av din trädgård? Då är en gasolkamin rätt för dig: Dessa modeller tar upp mycket lite plats och kännetecknas av en snabb värmetillgänglighet. Med en gasolkamin behöver man heller inte göra sig av med aska eller träkolsrester, vilket även gör att kaminen är mycket enkel att rengöra. Vårt erbjudande i kategorin eldstäder och värmare kompletteras med praktiska infravärmare. Dessa värmare passar utmärkt för en mobil användning och kan placeras flexibelt. Styrningen görs via fjärrkontroll för hög komfort, och olika förinställningar gör att värmestrålningen kan anpassas individuellt.

Köp eldstäder och värmare till ett bra pris

Med våra artiklar från kategorin eldstäder och värmare kan du skapa den perfekta trädgården. Resultatet blir en stämningsfull atmosfär och gränslöst grillnöje året runt. Om du köper en värmare eller en eldstad i vår onlinebutik levereras din beställning snabbt och helt kostnadsfritt. Har du frågor kring specifika produktegenskaper eller beställningsprocessen? Då hjälper vi dig gärna med en personlig och kompetent kundtjänst. Vårt erfarna service-team svarar gärna på dina frågor via både mail och telefon.

Läs mer

Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken
Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken