Fristående kylskåp

Välj
Sortera efter
  • Sida 1 / 4
66 Träffar på "Fristående kylskåp"
Filter och sortera
  • Sida 1 / 4

Fristående kylskåp


Köp ett fristående kylskåp online & placera det var du vill i rummet

För livsmedel och drycker kan det nästan aldrig finnas tillräckligt med förvaringsutrymme. Och när du bjuder in till fest behöver det alltid finnas gott om kylda drycker och snacks. Ett fristående kylskåp är den perfekta modellen som möter dina krav. Letar du efter ett kylskåp? Fristående modeller har ofta en högre kapacitet och kan - till skillnad från andra kylskåp - placeras var som helst där det finns en strömanslutning. Ett fristående kylskåp passar även utmärkt för att användas utanför köket, som i hallen, eller som en separat kylförvaring i källaren. Den här köpguiden sammanfattar vad du bör du tänka på när du vill köpa ett fristående kylskåp.

Fristående kylskåp med eller utan frysfack

Det rekommenderas att välja ett fristående kylskåp med frysfack om du behöver bevara livsmedel under längre tid och inte har någon separat frys. I så fall kan du köpa ett kompakt fristående kylskåp. Frysfacket hos en sådan kyl är i regel placerad ovanför kylfacken och de flesta modellerna har en volym på ca 20 till 30 liter. Facket passar perfekt för att frysa in grönsaker, cocktailfrukter, köttspecialiteter eller en god pizza. Behöver du ännu större frysutrymme och kanske en separat frysbox för dig och din familj? I så fall kan du köpa ett fristående kylskåp utan frysfack.

Fristående kylskåp: Insidans uppdelning & strukturering

För att dina livsmedel och drycker ska kylas på bästa sätt och alltid finnas nära till hands när de behöver är det viktigt att dela upp och strukturera insidan på ett smart sätt. Separata fack som nollgrads-zonen har en högre luftfuktighet. Där håller sig frukt och grönsaker fräscha längre, vilket gör att du slipper slänga och köpa nytt. Detta är extra praktiskt i kampen mot matsvinnet, men även skonsamt mot plånboken. Dessutom har fristående kylskåp smarta lösningar för en stående förvaring av drycker på dörrens insida. Det gör att dryckerna inte läcker och att oljiga eller klibbiga vätskor utan problem kan förvaras i kylskåpet.

Kylskåp: fristående kylexpert med smarta funktioner

Vid de flesta kylskåp med fack brukar det ofta samlas is på innerväggarna. För att kylen inte ska dra onödig el är det viktigt att regelbundet frosta av frysfacket. För att du ska slippa göra avfrostningen själv, lönar det sig att välja en modell med no-frost-funktion. Hos en sådan modell minimeras luftfuktigheten på frysfackets insida. Detta förhindrar att frost bildas överhuvudtaget.

Dessutom kan du välja kylskåp med en speciell hygienfunktion. Genom att använda sig av cirkulerande luft och en jonisator eliminerar kylskåpet bakterier och dåliga lukter. På så sätt bevaras hållbarheten hos dina livsmedel under längre tid.

Beställ fristående kylskåp i olika storlekar online

Om du behöver extra mycket kylutrymme kan du köpa ett smalt kylskåp med en längd på upp till 2 meter. Om du bara vill förvara drycker eller skaffa ett extrakylskåp kan vi även tipsa om ett minikylskåp med en höjd på 50 cm.

Beställ kylskåpet för dig i några få steg!

Läs mer:

Home & Living, Trädgård & Camping, Ljud och Ljus, HiFi & TV, Sport & Fitness, Kyl och Frys, Frysskåp, Kylskåp, Minibar, Kylbox

Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken
Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken