Kokplattor

Välj
Sortera efter
  • Sida 1 / 11
211 Träffar på "Kokplattor"
Filter och sortera
  • Sida 1 / 11
Kokplattor

Köp kokplattor på nätet - högkvalitativa inbyggnadslösningar och utrustning för camping till ett bra pris

En kokplatta är oumbärlig för att laga en varm måltid. Du kan få den som en inbyggnadsplatta eller som en mobil lösning för försörjningen under en campingsemester i en husbil. Hos Electronic Star kan du köpa en spisinsats eller en fristående kokplatta. Det finns ett stort urval av hällar och kokplattor. Ett beslut är inte lätt att fatta. För att hjälpa dig att ändå välja rätt modell presenterar vi viktiga kriterier som är relevanta för ditt köp.

Mångsidiga användningsområden för en kraftfull kokplatta

Du kan köpa en kokplatta om den tidigare kokplattan är repad och inte längre uppfyller sin fullständiga funktion. För att se till att ingen värdefull energi går förlorad när du värmer grytor och stekpannor är det klokt att byta ut en defekt kokplatta mot en ny. Du kan också köpa kokplattor om du vill ha en möjlighet att laga mat i husbilen eller i trädgården. Om du driver ett serveringsföretag kan du uppnå önskat resultat genom att effektivt tillaga måltider med en liten kokplatta.

Många olika typer - en kokplatta som passar perfekt för varje behov

Spishällar och kokplattor skiljer sig avsevärt åt när det gäller hur de drivs. Förutom glaskeramikhällar för elektriska spisar finns det även induktionshällar och hällar som kan drivas med gas. Om du vill ha en klassisk elektrisk spis kan du köpa en inbyggd spisuppsättning i vår webbutik, som består av en elektrisk spis med tillhörande kokplattor. Du kan dessutom köpa en kokplatta med plats för två eller fyra grytor och kastruller. Alternativt kan du välja kokplattor med en enda flamma. Innovativa modeller har utrustats med en automatisk avstängningsfunktion av tillverkaren. En version med överhettningsskydd är särskilt behändigt. Medan traditionella hällar är utrustade med vridbara rattar har moderna lösningar en attraktiv touchpanel. Välj dessutom från en palett av neutrala färger som svart, vitt eller silver. Utvalda modeller finns i spännande färger som rött.

Köpa en kokplatta - lite köpråd

Om du letar efter en campinglösning är en Duo-platta ett lämpligt val. Om du redan använder en elektrisk spis är en glaskeramikhäll rätt modell. Om du börjar med en egen lägenhet rekommenderar vi en spisuppsättning. En integrerad häll har den fördelen att alla nödvändiga komponenter harmonierar perfekt. Vill du ha en snygg lösning för show cooking? Följ retrotrenden och välj en klarröd modell. En sådan ovanlig modell kommer garanterat att väcka uppmärksamhet.

Utforska Electronic Star-kollektionen av hällar och kokplattor nu och beställ din önskade häll - separat eller som ett set!

FAQ

Kan hällar och kokplattor också användas för grillning?

Det beror helt på modelltypen. Innovativa märkestillverkare som Klarstein erbjuder kokplattor med grillfunktion. Du kan få dem i vår butik.

Vilka hällar och kokplattor är lämpliga för yrkesverksamma personer?

Om du har ont om tid att laga mat på kvällen kan du välja en induktionshäll. Den ser till att vattnet kokar inom några minuter och att maten tillagas snabbare.

Vad kostar hällar och kokplattor?

Beroende på modell erbjuder Electronic Star kokplattor från några hundralappar. Premiummodellerna ligger i det övre fyrsiffriga intervallet.

Läs mer

Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken
Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken