Etanolkamin

Välj
Sortera efter
  • Sida 1 / 2
38 Träffar på "Etanolkamin"
Filter och sortera
  • Sida 1 / 2
Etanolkamin

Köp etanolkamin online och njut av en stämningsfull eld i mörkret

Om du letar efter en kamin som är flexibel och smidig är etanolkaminen perfekt för dig. I Electronic Stars onlinebutik kan du köpa snygga och lättskötta etanolkaminer. Här kan du läsa om vilka kriterier du kan tänka på när du vill köpa en modern kamin.

Etanolkamin - fritt placerbar kamin utan sot och aska

Till skillnad från konventionella kaminer lämnar etanoldrivna kaminer inte efter sig sot. De har därför ingen rökventil. Bioetanol förbränns snarare i flytande aggregatform. Precis som med klassiska kaminer uppstår en låga genom denna förbränningsprocess. De ger kaminens omgivningen en förtrollande atmosfär och ger hemmet en stämningsfull och mysig touch. Perfekt för att slappna av framför en eld på kalla höst- och vinterdagar. En etanoldriven kamin kan även användas på sommarkvällar om det kommer kyliga sommarbrisar.

Bioetanolkamin - stort urval i Electronic Stars onlinebutik

I vår eleganta kaminkollektion kan du köpa etanolkaminer som kan placeras fristående på golvet. I vårt sortiment finns även etanoldrivna bordskaminer. Du kan välja bland modeller i pelarform, med kantig eller rätlinjig design, ett modernt eldtorn eller en trendig etanol-lykta. Etablerade tillverkare som Blumfeldt, Klartsein och OneConcept producerar etanolkaminen av olika material och i tidlösa designer. Klassiska designvariationer är utrustade med en dörr som etanol-lågan dansar bakom. Moderna modeller har en kantig, rund eller ellipsformad glascylinder. Klassisk design eller vintagestil: I vår onlinebutik hittar du etanolkaminer för inomhusbruk i olika stilar.

Köp etanolkamin - rätt modell för varje hem

Även om du har ont om plats hemma behöver du inte vara utan en etanoldriven kamin. Välj exempelvis en kompakt etanol-bordskamin eller en smal, pelarformad kamin. För att hälsa gästerna välkomna till en stämningsfull atmosfär är ett set med etanol-lyktor en bra idé. En modell i lantlig stil är inbäddad i en traditionell kaminram och passar särskilt bra för fantasifulla dekorationer under jul. Om du vill ha en imitation av en veddriven kamin kan du välja en etanolkamin som har ett separat förvaringsfack för vedträn. Till andra inredningsstilar passar ett elegant eldtorn av högkvalitativ metall. I vårt sortiment kan du hitta den modell som passar dig bäst och få den levererad direkt till din dörr!

FAQ

Kan man värma upp rum med en etanolkamin?

Eftersom etanolkaminer ger upphov till lågor ger dessa värme till rummet. Om hela rummet kan värmas upp beror helt på kaminens storlek. Om du vill värma upp ett helt rum rekommenderar vi en större, fristående etanolkamin. Den har också en större volym för etanol.

Hur farliga är bioetanol-kaminer?

Etanol är en flyktig vätska som antänds. Brandfaran skiljer sig därför inte så mycket från en kamin som värms upp med ved.

Hur ofta behöver en etanolkamin luftas?

Du kan undvika en för stor mängd koldioxid inomhus genom att regelbundet luftar kaminen för att få frisk lufttillförsel.

Läs mer

Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken
Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken