Hundfiltar

Välj
Sortera efter
11 Träffar på "Hundfiltar"
Filter och sortera
Hundfiltar

Köp hundfiltar billigt online

Hundfilten är en del av en hundägares basutrustning. Den är idealisk för resor eftersom den håller din hund varm. Den skyddar även möblerna hemma. Oavsett om du lägger den i bilen, soffan eller i hundbädden – de möjliga användningsområdena är många. Läs här vad som kännetecknar kvalitetsfiltar och vad du bör vara uppmärksam på om du vill köpa en hundfilt.

Hundfiltar – fördelar och saker att tänka på

Du kan lägga filten i din bil och hålla din hund varm. En filt ger din hund en bekväm sömn under resor. Filten ger den fyrbente vännen en känsla av trygghet. Vissa hundar gillar att ligga under täcket på kalla dagar. De används också även i hundkorgar, som ofta är för tunna. Den kan användas på många sätt, till exempel:

  • Soffa
  • Korg
  • bädd
  • Transportlåda
  • Bil
  • Hotellövernattning
  • Besök hos vänner

Många hundägare känner till problemet med djurhår i lägenheten eller i bilen. Filten blir som en fast punkt för vila och sovplats. Dessutom är den dekorativ. En högkvalitativ filt kombinerar kvalitet, funktionalitet och utseende. Om ovansidan och undersidan är olika har man en vändbar filt. Vi rekommenderar att de placeras nära matte, eftersom de fyrbenta vännerna är flockdjur.

Hundfiltar – egenskaper och köpkriterier

Om du tänker köpa ett hundfilt finns det några saker att tänka på. Den ska vara gjord av ett bekvämt material. Filtarna i vår butik är gjorda av mjuk polyesterplysch. Därigenom kommer hunden att känna sig helt bekväm och vila eller sova tryggt. Det är också viktigt att hundfilten är tvättbar. Så att du enkelt kan rengöra den och säkerställa den nödvändiga hygienen. Den behöver också vara tillräckligt stor. Välj bland olika storlekar till exempel:

  • 80 x 60 cm
  • 80 x 120 cm

Mät längden på hunden och lägg till cirka 20 till 30 centimeter. Då har du den perfekta längden på filten.

Köpa hundfilt – vilken ska det bli?

Oavsett om du letar efter en mysig filt eller en hundmatta för att erbjuda din fyrbenta vän mer komfort eller för att skydda dina överdrag, lönar det sig att köpa hundfilt. Försök att hitta rätt storlek och det optimala materialet. Plysch är ett mycket lämpligt material för hundfiltar. Naturligtvis kan du även använda dem till katter. Det är verkligen en stor fördel att kunna tvätta dem i maskin. En ortopedisk hundbädd är lämplig för hundar med ledproblem.

Vanliga frågor om hundfiltar

Vilka är fördelarna med en hundfilt?

Oavsett om den ska användas hemma eller när ni är på språng, kommer din fyrbenta vän att tycka det är mysigt med en hundfilt. De gillar att ha det mysigt och bekvämt. Dessutom skyddar filtarna dina stoppade möbler och sofföverdrag, bädden eller hundmattan.

Vad ska man tänka på när man köper hundfilt?

Med det gosiga plyschmaterialet känner sig även hundar som fryser snabbt bekväma. Dessutom bör hundfilten vara tvättbar. Storlek, tjocklek och värmeisolering är ytterligare kriterier.

Vad kan man använda hundfilten till?

Precis som vi människor gillar hundar också att ha det gosigt och varmt. Den gosiga filten polyesterplysch inger trygghet. Det är det perfekta tillbehöret till korgen, hundkorgen, soffan, bädden, bilen och/eller transportlådan. Tack vare den eleganta designen kan den harmoniskt integreras i alla rum.
Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken
Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken