CD-Spelare Radio

Välj
Sortera efter
  • Sida 1 / 4
67 Träffar på "CD-Spelare Radio"
Filter och sortera
  • Sida 1 / 4
CD-Spelare Radio

CD-spelare med radio

CD-spelare med radio är fortfarande mycket populära. Många kunder har fortfarande hundratals CD-skivor hemma som de vill behålla, trots det stora urvalet av streamingtjänster som finns. Därför produceras det fortfarande många radior med CD-spelare. Vi har ett stort sortiment av CD-radior för alla smaker.

Fördelar med en radio med CD-spelare

Att lyssna på fysiska ljudmedier som CD-skivor känns annorlunda än att lyssna på musik i MP3-format via streaming. Många kunder uppskattar det stora WAV-formatet på grund av det fylliga ljudet och föredrar det framför streamingens komprimerade digitalljud. Radiorna med CD-spelare i vårt sortiment möter detta krav och levererar alltid en utmärkt ljudkvalitet. På så sätt kan du lika gärna lyssna på en klassisk konsert som ett rockalbum.

Upplev mer med en internetradio med CD

Även de som älskar klassiska ljudmedier behöver inte tacka nej till modern teknik när det kommer till att lyssna på radio. Det markbundna radiosignalen är ändå avstängd i de flesta regioner. Därför tar radio-delen i våra CD-radior upp sitt innehåll från internet. I digital, brusfri kvalitet kan du lyssna på nyheter, radioprogram eller livekonserter. Tack vare DAB-radion med CD är tiderna med sprakande och brus ett minne blott. Och när du vill spela någon av dina egna skivor har du alltid tillgång till CD-delen av radion. CD-spelaren med radio ger dig det bästa från två världar.

Vilken CD-radio ska jag köpa?

Det finns ett stort sortiment av CD-radior. Här finns något för alla, från små och smidiga apparater för nattduksbordet till riktigt stora modeller. För de dyrare apparaterna rekommenderar vi att du väljer en modell med Bluetooth och USB-anslutning. På så sätt har du alla möjligheter och kanaler öppna. Till dessa enheter kan man till och med ansluta en vinylspelare med USB-kabel. CD-radior passar bra i köket, på balkongen eller i sovrummet. De smidiga apparaterna är även lätta och bärbara, vilket gör att de kan tas med överallt och när som helst Alla CD-radior har ett inbyggt fack där strömkabeln kan förvaras. Vid mobil användning av CD-radion rekommenderar vi att du använder dig av återuppladdningsbara batterier. Alternativt har en DAB-radio med CD eller en Internetradio med CD ett inbyggt batteri som laddas via en USB-sladd.

FAQ

Behöver man en radio med CD-spelare nuförtiden?

CD-skivans tid är ännu inte över. De silvriga skivorna är fortfarande de bästa fysiska ljudmedierna med fantastisk ljudkvalitet. Dessutom har många kunder byggt upp en anseende CD-samling hemma under de senaste årtiondena. För att samlingen fortfarande ska kunna komma till användning är en CD-spelare med radio en utmärkt idé.

Hur mycket ström drar en CD-radio?

Om du ofta tar med din radio med CD-spelare när du går någonstans bör du använda dig av återuppladdningsbara batterier. Användningen av icke-återuppladdningsbara batterier är inte bra ur ett ekonomiskt och miljömässigt perspektiv. Om radion endast laddas via kabel under längre tid bör man ta ut batterierna. På så sätt kan man undvika skador.

Vad är en internetradio?

Den gamla, markbundna radiomottagningen är redan eller kommer bli avstängd. Den har ersatts av den digitala radiosignalen via Internet. Resultatet är ett enormt urval av stationer i brusfri ljudkvalitet.
Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken
Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken