Bluetooth Radio

Obegränsade musikupplevelser med Bluetooth-radio

Bluetooth är en digital radiostandard med kort räckvidd. Den gör att innehåll från Internet kan spelas upp direkt på en Bluetooth-enhet via en smartphone. Bluetooth-enheter kommer i formen av hörlurar, radior, stereosystem eller som bärbar boombox. Istället för att använda sig av jobbiga musikspelare som CD-skivor, kasetter eller vinylskivor kan du bara spela upp musiken på en Bluetooth-enhet via din smartphone.

Stort sortiment av Bluetooth-radior

En radio med Bluetooth-teknik har oftast en innovativ funktion. Istället för den gamla markbundna mottagningen fungerar en DAB- eller digitalradio via en signal från internet. På så sätt har du ett väsentligt större antal sändare som du kan lyssna på när som helst, utan brus och sprakande.

Köksradio med Bluetooth

Våra köksradior är små och kompakta med levererar ändå en utmärkt ljudkvalitet. Vissa modeller är också konstruerade på ett så att de kan monteras under ett köksskåp. Därför tar de inte upp mycket utrymme i små kök och är riktigt diskreta. Dessutom är köksradiorna skyddade mot intrång av fukt. Vatten eller ånga kan därför inte skada den känsliga elektroniken. Ytorna är enkla att rengöra och tål att bli sprejade med diskmedel.

Stereosystem med Bluetooth.

Stereosystemet är mittpunkten för vardagsrummets mediekonsumtion. Det kan kopplas till teven för en utmärkt ljudkvalitet på varje filmkväll. Med Bluetooth kan du även kolla på Youtube-videor med bild och ljud i hög kvalitet. Stereosystemet med Bluetooth-teknik är utrustat med en digitalradio. Detta öppnar upp den stora världen av internationella, digitala radiosändare, där det finns något för alla.

Boombox med Bluetooth

En boombox är den moderna versionen av den gamla transistorradion eller ghettoblastern. Boomboxar kommer både som små, smidiga apparater till större varianter med inbyggda transporthjul. Små boomboxar är den perfekta följeslagare till picknicken eller badstranden. En stor boombox gör varje källare eller parkeringsplats till en partyzon. En boombox har alltid ett inbyggt batteri som laddas via USB. På så sätt har du alltid tillgång till obegränsade medie- och musikupplevelser.

Vilken Bluetooth-radio ska jag köpa?

Bluetooth-radion är nutidens musiksystem. Den enkla användningen och det obegränsade urvalet av musik, ljudböcker och fler ljudmedier ger dig maximal frihet och komfort. Som komplement finns även den digitala radiomottagningen, som ger tillgång till tusentals stationer. För kök, badrum eller balkong är en köksradio med Bluetooth ett perfekt val. Den är kompakt, enkel att rengöra och skyddad mot intrång av fukt. Stereosystemet med Bluetooth ger obegränsade musikupplevelser i vardagsrummet. En Bluetooth-boombox ger fri tillgång till valfri musik, var du än befinner dig.

FAQ

Vilken räckvidd har Bluetooth?

Bluetooth-signalens räckvidd är begränsad till några meter.

Behöver jag internetåtkomst för att använda Bluetooth?

Om medierna är nedladdade på smartphonens minne kan man spela upp dem direkt på en Bluetooth-radio. Internetåtkomst är därför inte obligatoriskt.

Är Bluetooth-strålning farlig?

Bluetooth använder sig inte av strålning, utan med radiovågor. Dessa är helt ofarliga. Detta är vetenskapligt bevisat.
Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken
Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken