Möbler

Välj
Sortera efter
  • Sida 1 / 31
606 Träffar på "Möbler"
Filter och sortera
  • Sida 1 / 31
Möbler

Möbler & hemaccessoarer för en modern inredning

Det egna hemmet blir först en personlig fristad när det inreds med möbler och accessoarer på ett individuellt sätt. blumfeldt har ett brett sortiment av inredningsobjekt för alla smaker. Snygga badrumsmöbler, sittmöbler, trendiga hemaccessoarer, vardagsrumsbord, och fåtöljer, eller båglampor och lampor i retro-stil: Här finns den perfekta inredningshöjdpunkten för alla. Möblerna och accessoarerna finns i många attraktiva designer, färger och stilinriktningar som passar perfekt in varje inredningsstil.

Snygga möbler för hem och hemtrevnad

När det kommer till att inreda hemmet är möbler otroligt viktiga. De utgör inte bara basen för ett individuellt rumskoncept, utan även för de platser där vi tillbringar mest tid. Det är alltså en bra anledning till att vara noggrann när man väljer vardagsrumsbord, möbler och fåtöljer.

I vårt sortiment har vi ett urval av tidlösa klassiker som vardagsrumsbord och hemaccessoarer som enkelt kan kombineras och användas för att skapa en individuell inredning. Lätta stolar och fåtöljer ger rummen en modern stil, medan högkvalitativa dynor bidrar med hemtrevnad. Klassiska trämöbler skapar en rustik touch, moderna stolar och fåtöljer med stålställ ger ett högmodernt och innovativt intryck. Sofistikerade kombinationer av material gör möblerna till riktiga blickfång i vardagsrummet och kök.

Badrumsmöbler: inbjudande och hemtrevliga

Det moderna badrummet är inte bara ett praktiskt rum, utan har blivit en riktig fristad för wellness och avslappning. Därför är även moderna badrumsmöbler, accessoarer och badrumsvärmare otroligt populära. Vi spenderar mycket tid i badrummet och återhämtar oss från alla uppgifter som den stressiga vardagen kommer med.

Vad sägs om ett uttrycksfullt design-handfat, en mysig sittplats vid badkaret eller en platssparande badrumsvärmare i rörform med handdukshållare? Med de moderna badrumsmöblerna har det aldrig varit enklare att föra samman komfort och samtida design. Här kan man drömma sig bort och slappna av.

Hemaccessoarer för en individuell touch

I vardags- och sovrummet ger utvalda accessoarer ett mysigt intryck och ett harmoniskt rumskoncept. En båglampa lyser upp favoritplats med ett behagligt ljus, ett sömnvänligt tyngdtäcke bjuder in till avkoppling, och gosiga pallar med dynor kompletterar inredningen på ett snyggt sätt. Accessoarerna harmonierarn med inredningen och de olika färgerna gör rumsdesignen luftigare och lättare.

Hos blumfeldt finns ett stort urval av vackra inredningsobjekt som kompletterar heminredningen på ett elegant sätt. Det är ofta de små sakerna som ger liv och en individuell touch till vårt hem. Med dämpade färger, i klassisk design eller färggladaoch unika: Här finns de rätta accessoarerna för alla.

Köp accessoarer & möbler hos blumfeldt

Möbler som vardagsrumsbord och fåtöljer, samt hemaccessoarer som båglampor och moderna badrumsmöbler är viktiga detaljer när det kommer till att ge liv till heminredningen. De ger hemmet en helt egen stil och gör kala rum till mysiga platser där man gärna vill vistas.

Blumfeldt presentera regelbundet nya vackra inredningsobjekt för en individuell inredning av vardags- och arbetsrum. De moderna möblerna, hemaccessoarerna och textilierna är den perfekta basen för att förverkliga den egna hemdrömmen på ett tidsenligt sätt. Alla möbler för vardagsrummet och badrummet kan du köpa online hos blumfeldt på ett smidigt och säkert sätt.

Läs mer

Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken
Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken