Toalettsitsar

Köp högkvalitativa toalettlock - funktion möter design

Toalettlock hör till den mest grundläggande utrustningen i badrummet och finns i många olika designer. Modellerna från blumfeldt kännetecknas av en hög kvalitetsstandard och utmärkt tillverkning. Om du inte vill kompromissa för att hitta högkvalitativa toalettlock här du hittat rätt här. Det smarta samspelet mellan innovativa funktioner och snygg design är en röd tråd genom hela blumfeldts sortiment.

Toalettlock med smidig montering och utmärkta hygienegenskaper

Toalettlocken från blumfeldt levereras med robusta och rostfria gångjärn av stål. Resultatet är en säker montering på toalettlocket och en hög stabilitet. Dessutom har toalettlocket utformats efter avancerade utvecklingar, som Quick-Release-funktionen. Toalettsitsen kan snabbt och enkelt tas av via knapptryck, vilket gör att toaletten enkelt kan rengöras. På så sätt förhindras att hård smuts bildas och toalettsitsen håller sig i utmärkt skick. För maximal renlighet och hygien i badrummet är ett toalettlock från blumfeldt det perfekta valet. Ytterligare ett plus är ytan av högkvalitativ och slitstark duroplast. Detta motståndskraftiga materialet har en slät struktur och kan enkelt rengöras.

Toalettlock med automatisk nedsänkning - praktiskt och smidigt

En toalettsits med automatisk nedsänkning har många olika fördelar. Soft-Close-automatiken hos blumfeldts modeller ser exempelvis till att locket stängs på ett mycket tystlåtet sätt. Denna egenskap är särskilt praktisk för hushåll med barn, och motverkar inte bara störande ljud, utan reducerar även risken för att skada sig. Toalettsitsen med automatisk nedsänkning skyddar dessutom lockets material och bidrar på så sätt till att blumfeldt-tillbehöret får en längre livslängd.

Upptäck ett brett sortiment av toalettlock

Beroende på individuella krav och önskemål rekommenderas olika typer av toalettsitsar. I sortimentet från blumfeldt finns bland annat modeller "Celesto" i universal-form och locket "Senzano" i modern D-form. Om man föredrar lock med modern formgivning är toalettlocket "Aliano" ett bra tips. Oavsett vilken modell du väljer har alla versioner en antibakteriell yta och en hög sittkomfort. Som komplement till de funktionella egenskaperna briljerar blumfeldts toalettsitsar även med sin design. Tack vare tillverkningen av högkvalitativa material och de tydliga formspråken harmonierar toalettlocken perfekt med en snygg badrumsinredning.

Exklusiva toalettlock med det där lilla extra

Toalettlocken från blumfeldt är en smart kombination av funktion och attraktiv design. Monteringen görs på några minuter och det slitstarka materialet är mycket tåligt. Om du har frågor kring toalettlocken från blumfeldt eller kring beställningsprocessen hjälper blumfeldts team dig gärna. Via mail eller telefon får du kompetent och individuell rådgivning. Om du redan har hittat en passande modell för badrummet kan du beställa en ny toalettsits online direkt, helt fraktfritt.

Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken
Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken