Mixa och Strimla

Välj
Sortera efter
  • Sida 1 / 2
37 Träffar på "Mixa och Strimla"
Filter och sortera
  • Sida 1 / 2
Mixa och Strimla

Innehållsförteckning


Köksmixern: köksredskapens mångkunniga mästare

Med Electronic-Stars mixer kan du göra soppor, smoothies, puréer och krossad is på nolltid. De rakbladsvassa knivarna skär snabbt som ögat upp frukt, grönsaker, nötter och kryddor, och kan hjälpa dig göra utsökta drinkar och måltider! Oavsett om du hackar, finhackar eller gör en puré, innebär det höga rotationsnumret att mixern klarar av alla prövningar och ingredienser. Den har en häpnadsväckande mängd funktioner: vissa av dem kan tillaga ingredienserna samtidigt som de blandas. Tack vare sina integrerade värmeelement - t. ex. för att göra underbara soppor och puréer - gör våra mixrar så att du kan ta med dig cocktailblandaren med dina nygjorda skapelser på en gång. Kulinarisk uppfinningsrikedom känner inga gränser. Det finns så många typer av shakes, pesto och soppor värda att prova. Om du verkligen gillar att experimentera kan du till och med mala spannmål eller solrosfrön och göra eget mjöl.

Innan du väljer en mixer måste du avgöra vad för prestanda och funktioner du förväntar dig från dessa framtida kökshjälpmedel. Om du vill göra smoothies bör du prioritera iskrossarfunktionen, då du vill kunna krossa både isbitar och frysta frukter.

Det finns nu många olika varianter som täcker varje behov, såväl möjligheten att hacka nötter, göra mousse, eller bereda såser med matartratt så att du kan lägga till ingredienser utan att det skvätter. Observera vid inköpstillfället huruvida modellerna tillfredsställer dina behov. Och underskatta inte vikten i rengöring. Om du räknar med att sätta på mixern flera gånger per vecka bör du inte införskaffa en underhållskrävande modell. Många av behållarna är också diskmaskinståliga; det blir inte enklare än såhär!

Säkra, intuitiva och hälsomedvetna - Electronic-Stars mixrar

Våra mixrar är väldigt säkra att använda: tack vare den inre säkerhetsfunktionen kan de bara aktiveras när de är förslutna. Med sitt BPA-fria plasthölje är de ett oumbärligt redskap för hela familjens vitaminrika och hälsosamma kost. Exempelvis kan Herakles 3G-mixern ge allt som en smoothie-älskare vill ha. Maten eller isen finhackas och utsökta smoothies trollas fram på nolltid. En 2-litersbehållare kan fylla flera glas. Lika viktig är det integrerade värmeskyddet, ifall mixern måste bearbeta fastare mat under en längre tid.

Lättanvändligheten gör Electronic-Stars mixrar särskilt tilltalande. Hastigheten och blandningsprogrammet kan ställas in genom touch-skärmar och steglösa kontroller. Mjukt LED-ljus lyser upp detaljerna och betonar den moderna designen i Electronic-Stars mixer. Det gör den dagliga mixningen dubbelt så kul!

Livsstilen med gröna smoothies

Över flera år har trenden med gröna smoothies spridit sig från USA till resten av världen. Den som värdesätter en hälsosam kost klarar sig inte utan gröna smoothies. Med Electronic-Stars högpresterande mixrar kan du bryta ned celluppbyggnaden i frukter och bladgrönsaker och frigöra den stora mängden näringsämnen. Electronic-Stars Green Smoothie Blender spelar en aktiv roll i enkel tillagning och gör en hälsosam kost varierad och lättåtkomlig. Vad gör den så bra? Den här smoothien är rena vitaminbomben. Lättsmält, superbra för hälsan och alldeles underbar!

Läs mer

Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken
Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken