Fotbollsspel

Välj
Sortera efter
13 Träffar på "Fotbollsspel"
Filter och sortera
Fotbollsspel

Bordsfotboll - actionfyllt spel för sportiga kvällar och samtal med likasinnade

Det används inte bara vid EM eller VM, utan är populärt hos fotbollsfans året runt: Ett fotbollsbord är perfekt för sällskapsrummet på kontoret, men även en utmärkt idé för hobbyrummet där hemma. För att du ska kunna spela lite fotboll samtidigt som du pratar affärer med dina medspelare har vi ett brett sortiment av fotbollsbord i vår onlinebutik. Här beskriver vi bordsfotbollens många roliga egenskaper och hjälper dig att hitta det perfekta bordet.

Bordsfotboll - ett spel för sportig kompetens, skicklighet och en precis fingertoppskänsla

Ett fotbollsbord för samman människor med liknande sportintressen och är en fritidsaktivitet du snart inte kommer vilja vara utan. Vid bordet är det upp till bevis hur snabbt du kan reagera på dina motspelares rörelser och hur bra din koordination är. För att verkligen komma in i spelet måste man använda hela kroppen - så att du inte bara har riktigt roligt, utan även tränar flera olika muskelgrupper. Det är viktigt att du står rakt vid bordet så att din överkropp inte lutar för mycket framåt. Med en optimal utgångsposition får du en bekväm hållning som samtidigt tillåter breda rörelser.

Köp fotbollsbord - brett sortiment av bord för maximalt fotbollsnöje

Det klassiska fotbollsbordet är ett rektangulärt bord i form av en låda. På stängerna är spelfigurerna uppradade. Fyra fötter ger bordet stabilitet. Förutom modeller med raka ben finns även varianter som enkelt kan ställas upp. Andra modeller har en saxformad fot. Dessa kan fällas ihop och förvaras på ett platssparande sätt när de inte används. Vill du ha ett fotbollsbord av elegant trä eller föredrar du extra slitstarka varianter av plast? Dessutom kan du även välja bland olika designer - t.ex. fotbollsbord i svart eller vitt - samt modeller med stämningsfull LED-belysning.

Köp fotbollsbord - Vilken modell är den rätta?

Det breda sortimentet i vår onlinebutik gör att det inte är lätt att hitta det rätta bordet. Gillar du den traditionella spelupplevelsen och vill surfa på retro-vågen med ett fotbollsbord? I så fall rekommenderar vi ett bord av trä med fyra raka fötter - en modell som användes flitigt redan på 1930-talet. Letar du efter ett lättskött bord för sällskapsrummet på kontoret? Med varianter av plast får du ett mångsidigt bord som enkelt kan rengöras. För arkadhallar, barer och hotell är en elegant modell med färgglad LED-belysning ett utmärkt val.

En höjdpunkt bland fotbollsborden - bordsfotboll eller air hockey?

Utöver det klassiska fotbollsbordet har även air hockey blivit allt mer populärt. I vår onlinebutik kan du köpa ett 4-i-1-spelbord. Genom en elektrisk fläkt spelar du, förutom fotboll, autentisk hockey. Ett sådant bord har mångsidiga användningsområden och ger stor variation när det kommer till spelande.

Hitta ditt favorit-fotbollsbord i vår onlinebutik och få det smidigt levererat direkt hem till dig!

Läs mer

Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken
Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken