Spelbord & Underhållning

Välj
Sortera efter
  • Sida 1 / 14
269 Träffar på "Spelbord & Underhållning"
Filter och sortera
  • Sida 1 / 14
Spelbord & Underhållning

Gör fritiden så rolig som möjligt

Alla blir ibland stressade av jobbet och hinner inte checka av alla punkter på att-göra-listan. Jobba, handla, köra barnen till träningen – det är inte direkt avslappnande. Därför är det viktigt att se till att ladda batterierna under fritiden som återstår. Det viktigaste: Gör fritiden så rolig som möjligt! En utflykt till naturen eller bordsfotboll med barnen – om du saknar rätt tillbehör, ta en titt i kategorin Fritid!

Utomhussemester – camping: det funkar bara med rätt utrustning

Campa på fritiden? Vill du bort från den stressiga vardagen eller den högljudda storstan? En semester i naturen är ren avkoppling! Att äntligen låta själen andas och unna huvudet en paus. Då behövs självklart den rätta campingutrustningen, som sovsäck, kokplatta eller en camping-tvättmaskin för längre utflykter. Så först och främst bör man ta ännu en titt i kategorin Campingutrustning och se till att man verkligen är väl förberedd. Från sovmattan, kupoltältet till trekking-ryggsäcken - det får varje campares hjärta att slå lite snabbare. För att man inte bara ska behöva äta frukt och bröd finns speciella camping-kokplattor och campingkök för kulinariska upplevelser i naturen.

Lek och skoj på fritiden

Behövs något för att göra fritiden lite roligare? Bordtennisplattor, fotbollsbord eller lufthockeybord är perfekta när man inte har planer, när man vill slappna av eller göra släkt- eller kompisträffen lite roligare. Bland fritidsspel finns ett brett sortiment av de roligaste spelen! Även de som har ont om plats hemma kan hitta något - för det finns även spelplaner som placeras på matbordet samt fällbara bord. För den som letar efter något som man kan spela själv är ett biljardbord eller en darttavla en utmärkt idé. Det kan fungera som hobby eller som en träningsmöjlighet för att komma upp i proffsnivå.

Spektakulära foton och actionfyllda videor – med en action cam

Fotos tagna med mobilen är såklart standard idag - och det är inte konstigt, för kvaliteten är bra och mobilen tas ändå med överallt. Hobbyfotografer använder förstås hellre en högkvalitativare spegelreflexkamera för att föreviga härliga semesterstunder. Det blir dock problematiskt om fritiden alltid är händelserik - då bör man skaffa en bra action cam för att verkligen kunna föreviga dessa ögonblick. Perfekt för utomhusaktiviteter som fallskärmshopp eller dykning – för dessa speciella kameror tål både vind och vatten - och beroende på modell kan de till och med användas för undervattensexpeditioner. Så det finns inget som står i vägen för nästa äventyrssemester!

I snabbspåret med en elskoter

Om man vill göra något bra för miljön, inte vill gå hela vägen till matbutiken eller jobbet eller bara inte har en egen bil och tvingas åka med proppfyllda spårvagnar, är en elskoter ett utmärkt alternativ. Dessa små fordon är perfekta för kortare sträckor, miljövänliga och prisvärda. Ladda bara batterierna och kör iväg!

Om man vill sätta kroppen i rörelse är den traditionella cykeln det bästa transportmedlet. Även här behövs de rätta tillbehören. Om du inte har den rätta cykelkärran för att transportera kylväskan till picknicken eller ett flak vattenflaskor från matbutiken hittar du den hos Elektronic Star.

Läs mer

Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken
Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken