PA Hållare

Välj
Sortera efter
12 Träffar på "PA Hållare"
Filter och sortera
PA Hållare

Praktiskt tillbehör: Högtalarstativ och väggfästen

Stativ och väggfästen för PA- och HiFi-högtalare är otroligt praktiska: De gör att du kan positionera högtalarna på ett smidigt sätt och bidrar på så sätt till en hög ljudkvalitet. Dessutom sparar du mycket utrymme med ett högtalarstativ eller ett väggfäste.

Här i butiken finns ett brett urval av högtalarstativ och fästmaterial för väggarna. Samtliga produkter kännetecknas av smarta konstruktioner och robusta material som stål eller aluminium. På de specifika produktsidorna hittar du alla viktiga detaljer kring respektive stativ eller väggfäste!

Stativ och väggfästen för högtalare: många olika modeller

Du kan placera i princip alla högtalare på golvet eller på andra jämna ytor som sideboards. Det finns dock andra bra alternativ: Montera dina högtalare på ett bärbart stativ eller direkt på väggen!

Detta är praktiskt inom både den konstnärliga och kommersiella branschen. Med högtalarstativ eller en fast montering på väggen kan konsertarrangörer se till att publiken kan njuta av musiken i perfekt kvalitet. Högtalarens vinkling spelar en central roll: Placeringen av högtalaren underlättas med ett högkvalitativt, höjdjusterbart högtalarstativ eller ett väggfäste.

Även i privata miljöer kan det vara smart att investera i detta tillbehör för HiFi-högtalare. Vill du ha ljudkvalitet på hög nivå i din bostad? Skaffa då ett högtalarstativ eller väggfäste! Med en montering på väggen sparar du dessutom plats.

Högtalarstativ eller väggfästen för det perfekta soundet

Om du vill köpa högtalarstativ eller väggfästen för dina högtalare är det först bra att jämföra de olika modellerna: Vilken av dessa varianter passar bäst för just dig?

Med högtalarstativ får du en hög nivå av flexibilitet. Detta gäller i två avseenden: För det första är de flesta stativen höjdjusterbara. Du kan enkelt vinkla högtalaren och justera den på ett smidigt sätt. För det andra är ett högtalarstativ mycket enkelt att transportera. Stativen är lätta och kompakta, och de flesta modeller kan fällas ihop på ett platssparande sätt. För en mobil användning är stativ rätt val för dig!

Vill du permanent montera högtalare i din bostaden, i en bar eller en föreningslokal? Då lönar det sig att montera högtalarna med ett väggfäste. Högkvalitativa fästen kan lutas och roteras, antingen i flera steg eller steglöst, medan låsanordningar ser till att de inte faller ned. Utrymmet under högtalaren har du fri tillgång till: Med väggfästen utnyttjar du hela potentialen hos rummet!

Köpa högtalarstativ eller väggfästen för högtalare: Tips

Har du valt om du vill ha ett stativ eller väggfäste och letar nu efter en konkret produkt? Det finns flera aspekter att ha i åtanke! Försäkra dig exempelvis om att dina högtalare är kompatibla med stativen eller fästena. Monteringstyperna är till stor grad standardiserade, men det kan hända att du behöver en adapter. Tänk även på den maximala vikt som stativet eller väggfästet kan belastas med. Om du är intresserad av ett höjdjusterbart stativ kan det vara bra att ta reda på den maximala höjd som det kan justeras till. Sist men inte minst: Välj en modell som motsvarar dina estetiska preferenser.

FAQ

Varför är det bra med ett extra högtalarstativ?

Med ett högtalarstativ kan du vinkla dina högtalare som du vill: På så sätt kan du få perfekt ljudkvalitet i respektive rum!

Var passar ett väggfäste för högtalare?

Ett väggfäste för högtalare passar i alla rum där det inte finns tillräckligt med utrymme för att ha högtalare på golvet. Med väggfästen kan du effektiv utnyttja den plats som finns i rummet!

Vad bör jag tänka på när jag köper högtalarstativ?

Jämför de olika högtalarstativen noggrant och tänk på kriterier som dimensioner, maximal belastning, minimal och maximal höjdjustering samt design.

Läs mer

Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken
Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken