Påslakan

Välj
Sortera efter
  • Sida 1 / 3
55 Träffar på "Påslakan"
Filter och sortera
  • Sida 1 / 3
Påslakan

Påslakan

Finns det någon bättre plats att slappna av på än i en mysig, nybäddad säng med härliga lakan av högkvalitativa material? När rummet ser harmoniskt ut bidrar det till en optimal sömnkomfort. Tack vare påslakanens vackra design gör de sovrummet även lite vackrare. Om påslakanen ska vara allergivänliga är det viktigt att de kan tvättas vid höga temperatur. Här kan du läsa våra tips.

Påslakan för varje tillfälle och smak

Tack vare vårt stora utbud av påslakan av olika material och i olika storlekar, som påslakan med standardmåtten 135x200 cm eller i komfortstorlek 155x220, kommer du garanterat att hitta rätt i vår onlinebutik. Påslakan med mått på 155 x 220 cm är lämpliga för personer med en längd på över 1,80 m. Välj bland mängder av olika färger och mönster. Enfärgade påslakan ger rummet en vacker touch. När du väljer påslakan, se till att de skapar en harmonisk helhetsbild tillsammans med underlakanen, gardinerna, möblerna och andra inredningsobjekt. Jordiga toner utstrålar en lugnande atmosfär. De högkvalitativa modellerna i vår onlinebutik är hållbara, slitstarka och gjorda i hudvänliga material.

Köp påslakan av supermikrofiber

Vad sägs om ett påslakan av supermikrofiber? Här rör det sig om världens finaste trådar. Supermikrofiber är tio gånger finare än siden, samt mjukare och mer andningsaktivt är egyptisk bomull. De här mysiga helårslakanen gör att du sover som på moln. Materialet är även lättskött: Det kan tvättas i 40 grader eller upp till 90 grader för allergiker. Tyget är mycket lätt och torkar mycket snabbt.

Påslakan av flanell

Valet av påslakan beror mycket på årstid samt på din egen smak. Under hösten och vintern passar tyger som flanell perfekt. Bomullstyget från den täta väven är slipat på ena sidan. På så sätt blir fibrerna grövre och materialet blir varmt och gosigt. Det passar därför perfekt för att användas på vintern. Påslakan av flanell är nästan helt strykfria och är, precis som lakan av supermikrofiber, hudvänliga och lämpliga för allergiker. De kan tvättas i 60 grader och torkar snabbt. Dessutom är våra produkter ekologiskt certifierade.

Flanell eller mikrofiber?

Huruvida du svettas på natten eller inte spelar en stor roll. Om du inte svettas kan du använda de släta och mysiga helårslakanen av mikrofiber. Tyget värmer dig, är behagligt mjukt och skrynklar inte. Fibrerna är mycket absorberande och lättskötta. Påslakanet suger åt sig svett under natten och bidrar på så sätt till en behaglig sömn.

Köp påslakan

Finns det något bättre än att slumra i en mysig säng på kvällen? Men en god sömn kommer inte av sig själv. Med de rätta påslakanen skapas en avslappande atmosfär där du kan sova gott. De finns i många olika material. Påslakan av mikrofiber, och särskilt supermikrofiber, är mycket populära och kan användas året runt. Om du vill ha det varmt och gosigt på vintern rekommenderar vi ett påslakan av flanell, med sin lätt uppruggade yta och sina värmeisolerande material. Om du är allergiker bör du välja ett tyg som kan tvättas i höga temperaturer, som mikrofiber. I vår onlinebutik kan du välja bland exklusiva påslakan för att hitta det som passar just dig. Det stora urvalet av färger gör att du kan ge sovrummet en helt individuell touch.

Läs mer:

Home & Living, Trädgård & Camping, Ljud och Ljus, HiFi & TV, Sport & Fitness, Sängkläder, Kuddar, Täcken, Lakan

Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken
Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken