Fotöljer & stolar

Sätt dig ned, lägg upp fötterna och slappna av: Upptäck exklusiva fåtöljer & stolar hos blumfeldt

Om man vill starta dagen på ett mysigt sätt eller vill sitta och slappna av med vänner på kvällen behöver man de perfekta stolarna: Här presenterar vi snygga fåtöljer och stolar i ett högkvalitativt urval där det finns något för alla. Du kan välja bland olika material, färger och designer för att skapa hitta modeller som perfekt passar med din inredningsstil.

Fåtölj med fotstöd: Det perfekta komplementet för mer komfort

Fåtöljer (med fotstöd) har på senare tid återupplivats som en riktig klassiker. I allt fler vardagsrum kan man hitta dessa bekväma möbler som ett komplement till en soffa. I kombination med ett fotstöd får man en elegant fristad för avslappning i vardagsrummet, som bjuder in till dagdrömmande och avslappning. Modellerna i vårt urval visar att inredningsklassikern kan integreras i alla rum på ett modernt och funktionellt sätt. Det finns mängder av kombinationsmöjligheter för att skapa ett helt individuellt inredningskoncept.

Stol med dyna - en perfekt symbios av design och högkvalitativa material

Stolar med dynor är otroligt bekväma när man lutar sig tillbaka mot det mjuka materialet. På en bänk med dyna blir det enkelt att slappna av från vardagsstressen. Om man föredrar det stilrena och funktionella är matbordsstolar av trä eller metall en bra idé. Dynor ger extra komfort, medan de robusta, klassiska materialen kan kombineras med andra möbler.

Små, men med stor effekt i rummet: Upptäck färgglada pallar med dynor

Pallar med dynor är ett perfekt komplement till en fåtölj. Vad sägs om att lägga upp fötterna och slappna av lite oftare? Pallarna finns i moderna färger och ger livlighet till varje rum. Den mjuka vadderingen och de behagliga textilierna (som mjuk sammet) bjuder alltid in till avslappning. Pallarna finns även i mer storslagen design, med unika färger eller eleganta detaljer som en guldfärgad metallring. Vissa modeller utstrålar dessutom en vintage-charm som ger vardagsrummet en nostalgisk touch.

Letar du efter inspiration för att hitta rätt stolar?

Det lönar sig att upptäcka den aktuella kollektionen. Om du kollar lite längre ner kan du upptäcka populära modeller i denna kategori. Detaljerade produktbeskrivningar och översiktliga topp-features hjälper dig att snabbt hitta en stol i både hög kvalitet och med snygg design. Många modeller finns även i olika färger. Med hjälp av bilderna som uppdateras efter färgval blir det även lätt att se de olika färgnyansernas effekter. På vänstra sidan finns sökkriterier som gör att du snabbt kan anpassa sökresultatet efter dina egna önskemål. Pris, material, färg eller produkttyp: Med bara några klick kan du hitta produkterna som passar just dig. På så sätt kan du snabbt hitta rätt och göra en beställning. Sedan är det bara att se fram emot att leveransen kommer. Efter det är dags att ta plats i stolen och kanske lägga upp fötterna, för att kunna lämna den stressiga vardagen bakom sig.

Läs mer

Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken
Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken