Vikter

Välj
Sortera efter
  • Sida 1 / 2
25 Träffar på "Vikter"
Filter och sortera
  • Sida 1 / 2
Vikter

Köp högkvalitativa hantlar

I Capital Sports onlinebutik kan träningsälskare, hobbyidrottare och professionella bodybuilders snabbt och enkelt beställa Hexbell Black-hantlar till riktigt bra priser. Hantlarna, som även kallas för dumbbells, kännetecknas av en högkvalitativ tillverkning och hållbarhet. Om hantlar används korrekt är skador nästintill omöjliga. Ytterligare fördelar hos hantlar är att de båda kan användas inom- och utomhus, såväl som de mycket goda säkerhetsegenskaperna.

5 kg hantlar till 30 kg hantlar som par eller hantelset.

Sortimentet av Hexbell Black-hantlar omfattar par på 5 kg hantlar, 10 kg hantlar till tyngre modeller med en vikt på 30 kg per hantel. Mängder av olika mellanstorlekar finns tillgängliga. Dessutom finns även tio hantelpar på 2 x 5 kg till 2 x 30 kg i ett praktiskt set.

De rätta hantlarna för alla hantelövningar

Med de staplade vikterna kan både träningsnybörjare och professionella bodybuilders hitta de perfekta hantlarna. Från flyings, reverse flys och shrugs till biceps- och triceps-curls har du alltid de rätta hantlarna nära till hands.

Perfekt balanserade hantlar

Hantlarnas insida består av perfekt balanserade järnkärnor. Den jämna viktfördelningen i hantlarna säkerställer att övningarna kan utföras på ett smidigt och enkelt sätt i hemmagymmet, utomhus eller på det professionella gymmet.

Golvskydd genom plasthölje

De högkvalitativa hantlarnas järnkärna omges av ett genomgående hölje av hårdgummi. På så sätt skyddas golvet från skador, om hantlarna skulle falla ned. Även själv höljet är resistent mot stötar och skadas inte av fall. Hållbarheten hos Hexbell Black-hantlarna påverkas heller inte av fukt. De kan därför utan problem användas utomhus.

Koniska hantelhandtag med räffling

Hantlarnas handtag är lätt konformade. Detta säkerställer ett säkert grepp med god kraftöverföring. Vid styrketräningen bildas inga hålrum och ökad belastning på specifika delar av handen förhindras. Handtagens ytor är försedda med en räffling som ger ett stabilt grepp. Även om händerna är svettiga behålls greppet på hantlarna på ett pålitligt och säkert sätt.

Sexkantiga hantelhuvuden för stabilt fäste

De sexkantiga hantelhuvuden gör att Hexbell Black-hantlarna passar utmärkt för alla övningar, som push up walks, där hantlarna måste vila på golvet på ett stabilt och säkert sätt. Dessutom förhindrar hantelhuvudenas skärning att hantlarna rullar iväg på sluttande underlag.

Hantlar med fasta hantelhuvuden

Hantlarnas greppstänger är svart oxiderade och harmonierar därför visuellt med hantelhuvudena. Stängerna och hantelhuvudena är fast anslutna till varandra, vilket gör att hantlarna är icke-justerbara. Därigenom höjs säkerheten. Det finns inga viktskivor där en korrekt säkring av hantlarna skulle kunna glömmas bort. På så sätt reduceras risken för skador.

Läs mer

Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken
Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken