Kontorsmöbler & Material

Välj
Sortera efter
15 Träffar på "Kontorsmöbler & Material"
Filter och sortera
Kontorsmöbler & Material

Köp kontorsmöbler billigt online

Många sitter framför datorn flera timmar per dag. För att kunna arbeta koncentrerat och produktiv krävs en välplanerad kontorsinredning. Rätt kontorsmöbler och praktisk material, t.ex. skrivbordsupplägg med vilken du ger dina verktyg en fast plats, underlättar arbetet mycket och gör det trevligare och bekvämare. Men vad är viktigt och vad kännetecknar högkvalitativa produkter när du vill köpa nya kontorsmöbler?

Fokusera på kvalitativa kontorsmöbler och praktiskt material

Mycket bidrar till att du känner dig bekväm framför datorn och att du har roligare på jobbet. Detta möjliggör effektivitet samtidigt som motivationen höjs. Ergonomi är viktigt på arbetsplatsen så att det inte motverkar risker för hälsoproblem. Ett bra val är ett höj- och sänkbart skrivbord. Att sitta i böjd position under långa perioder orsakar spänningar i rygg-, axel- och nackmusklerna. Genom att anpassa bordet efter din kroppsstorlek förebygger du dålig hållning och besvär som:

 • Spänningar
 • Ryggsmärtor

Med det höj- och sänkbara bordet kan du turas om att göra dina uppgifter sittande eller stående efter behov. Det senare har fördelar för blodcirkulationen och blodflödet. Vevmekanismen låter dig välja olika höjder. Det som utmärker oneConcept Multidesk-skrivbordet är inte bara den justerbara höjden, utan även att bredden kan justeras.

Kontorsmöblers funktioner

 • Skrivbordet har en enkel och tidlös elegans
 • Okomplicerad mekanism tack vare handveven med vilken du kan justera bordshöjden och arbeta antingen sittande eller stående
 • Veven är hopfällbar och fälls in under skrivbordet
 • Justerbar bordsskiva
 • Hög bärförmåga
 • Höjdjusterbara fötter som kan kompensera för ojämna golv

Du kan enkelt styra bordsskivan på Multidesk Comfort-skrivbordet med en knapptryckning på kontrollen. Du kan spara olika inställningar. En timer påminner dig när du bör ändra arbetsposition.

Praktisk kontorsutrustning

Rätt kontorsutrustning möjliggör ett välstrukturerat arbete. I webbutiken kan du få tag i olika produkter som gör det enklare och trevligare på kontoret eller i hemmet. Dit räknas:

 • Förvaringsfack eller -lådor för skrivbordsorganisering
 • Pennhållare för skrivbord
 • Höjdjusterbart monitorstativ, kylning tack vare hålmönster
 • Kabelsamlare eller kabelkorg för eluttag

Med förvaringsfacket håller du allt väl sorterat. En bildskärmshållare optimerar en ergonomisk sittställning och skapar utrymme på skrivbordet. När det gäller stället, med vilket du kan minska eller undvika nack- och ryggsmärtor tack vare den ergonomiska höjden, bör skärmavståndet vara runt 70 centimeter.

Köpa kontorsmöbler – vad behöver du?

Inget kontor borde vara utan ett höj- och sänkbart skrivbord. Kontorstillbehör som skapar bra arbetsförhållanden. När det kommer till utrustning bestämmer du själv hur du bäst vill organisera din arbetsplats. Förvaringshjälpmedel är oumbärliga. Detta och mycket mer som ökar effektiviteten och produktiviteten. Du kan också skapa mer förvaringsutrymme med hyllor och skåp. Köp dina möbler och utrustning billigt online för alla ändamål.

Vanliga frågor om kontorsmöbler

Varför bör skrivbordet vara justerbart i höjdled?

Förutom kontorsstolen spelar skrivbordet en viktig roll vid stillasittande aktivitet. Om det är höj- och sänkbar, antingen med vev eller elektriskt, kan du anpassa arbetsplatsen efter din egen längd och sitta mer upprätt och skydda ryggen. För omväxling kan du även arbeta stående vilket stimulerar din blodcirkulation och blodflöde.

Vilken kontorsutrustning är ett smart val?

För varje situation och behov finns det rätt tillbehör som möjliggör effektivt arbete, till exempel förvaringsfack, pennhållare eller bildskärmsstativ. Med en förvaringslösning för skrivbordet kan du sortera allt på ett ställe.

Vilka är fördelarna med ett bildskärmsställ?

Ett skärmstativ optimerar en ergonomisk sittställning och frigör utrymme på skrivbordet.
Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken
Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken