Magtränare

Magtränare för en hälsosam och effektiv träning av magmusklerna

Många idrottare och icke-idrottare drömmer om en platt, vältränad mage. Med en magtränare från vår butik kan denna dröm gå i uppfyllelse med en effektiv magtränare för hemmaanvändning.

Vår butik har magtränare för professionell användning som passar perfekt in i varje hemmagym. Kombinationen av professionella, högkvalitativa och flexibla träningsredskap för en stark bål kännetecknar vårt sortiment.

Med magtränaren till sexpacket - starka magmuskler och mer

Genom sin naturliga fragmentering är magmusklerna tydligt synliga vid en hög träningsnivå. En förutsättning för att få ett sexpack (eller till och med åtta tydligt synliga muskler) är såväl muskelträning som en lägre andel kroppsfett. Magträning bidrar framför allt till en tydlig defintion av muskulaturen och synligt starka magmuskler. Detta är inte bara viktigt av kosmetiska skäl, eftersom magmuskulaturen och kroppskärnan spelar en viktig roll vid stabiliseringen av kroppen och hållning.

Vid magträning är det viktigt att utföra övningarna på ett korrekt sätt. Både nybörjare och rutinerade utövare har ofta problem med att göra övningarna korrekt, och felaktigt utförda crunches och benlyft leder inte bara till en mindre effektiv träning, utan ökar även risken för skador. När den nedre magmuskulaturen drar ihop sig belastas även den nedre ryggraden och kan leda till besvär som diskbråck.

Med hjälp av en magtränare kan risken för skada reduceras, samtidigt som intensiteten ökas. Det sistnämnda är även viktigt för en effektiv muskeluppbyggnad, men även för att stimulera hjärt-kärl-systemet och därigenom reducerar andelen kroppsfett - två aspekter som är viktigt för att skaffa ett sexpack.

Köp en magtränare nu - starkare bål och väldefinierade muskler

I vår butik finns både magtränare för nybörjare och professionella maskiner för gym eller hotell. Magträning för nybörjare blir enkel med hjälp av en stödkudde för sit-ups, eftersom magen då tränas på ett hälsosamt och effektivt sätt utan att ryggen belastas för mycket. Detta är särskilt praktiskt för nybörjare, som först måste lära sig den rätta tekniken.

Mer rutinerade användare kan använda både magtränare och bänk. Dessa kan även användas för ryggen, sido-magmusklerna eller till och med för armarna (med expander-band). Detta gör att magtränaren kan användas på ett mycket flexibelt sätt och är en utmärkt träningskombination för hemmagymmet. För att utöka träningsvariationen är kombinerade mag- och ryggtränare optimala, eftersom de inte bara erbjuder många olika övningsvariationer, utan även möjliggör träning med extra tillagd vikt tack vare den breda foten och de flexibla stöden Detta kräver mer utrymme, men är ett utmärkt val för gym och rum för styrketräning.

Träna de övre, laterala eller nedre magmusklerna på ett effektivt sätt - de högkvalitativa träningsredskapen i vår butik gör det lättare att utföra träningsövningarna på korrekt sätt.

Magträning för nybörjare och rutinerade utövare

En magtränare är ett riktigt effektivitetsunder. Via en förlängning av spaken och vinkeln kan den öka intensiteten eller träna svåråtkomliga områden som de nedre och laterala magmusklerna, utan att ytterligare redskap behövs. Samtidigt kan magtränaren underlätta för nybörjare att utföra magövningarna på rätt sätt och på så sätt träna mer effektivt.

Läs mer

Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken
Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken