Humidor

Välj
Sortera efter
16 Träffar på "Humidor"
Filter och sortera
Humidor

Högkvalitativa humidorer för cigarrälskare

Humidorer är alltid ett bra köp för älskare av högkvalitativa cigarrer. På så sätt kan högkvalitativa och välsmakande rökprodukter förvaras vid optimal temperatur och luftfuktighet. Det är viktigt att du väljer humidorer som passar dina behov och krav. Vi visar dig vilka alternativ som är tillgängliga för dig.

Humidorskåpet i dess olika utföranden

I vårt sortiment kan du hitta humidorer i olika storlekar och utföranden. Gemensamt för alla skåp är den enkla och väl synliga temperaturkontrollen och regleringen av luftfuktigheten tack vare den väl synliga fuktighetsmätaren. Tack vare olika insatser och storlekar kan små och stora cigarrsamlingar förvaras säkert och i bästa förvaringsmiljö. Vi erbjuder även humidoren i kombination med en vinkyl. Eftersom både cigarrer och viner helst ska förvaras vid optimala temperaturer. På så sätt kan du slå två flugor i en smäll och köpa bara ett skåp och på så sätt optimera utrymmesbehov och strömförbrukning. Det matchande humidorskåpet har även inbyggd belysning, så att du kan ta en titt på din samling utan att öppna dörrarna. Detta kan göra det lättare för dig att välja rätt cigarr i själva skåpet.

Användningsområde för humidoren

Förutom professionell användning i cigarrbutiker används humidorer också mer och mer i privata miljöer. För de gillar cigarrer vill inte alltid bara köpa dem i små mängder i en fackaffär utan vill också förvara dem inom hemmets fyra väggar. Men eftersom cigarrer förlorar sin smak mycket snabbt om de inte förvaras på rätt sätt, måste de skyddas. I humidoren förvaras cigarrer vid optimal temperatur och luftfuktighet, vilket gör att de kan utveckla och bevara sin fulla arom. Så om du vill ha din favoritsort hemma i större mängder bör du överväga att köpa en humidor.

Denna humidor är ett utmärkt val

Om du gillar att dricka en flaska vin och gärna avnjuter en god cigarr till den, är det ingen dum idé att välja en humidor som har ett eget vinkylskåp. På så sätt slår du två flugor i en smäll och kan särskilt dra nytta av de optimala temperaturerna. Men om du huvudsakligen bara röker cigarrer och vill säkerställa en hög kvalitetsstandard på ett litet utrymme bör du välja humidoren utan vinkyl. Dessa ger optimal temperaturreglering och kontrollerad luftfuktighet i hela interiören.

Vanliga frågor

Varför har humidorer nästan alltid lådor av cederträ?

Cederträ används traditionellt i humidorer. Det absorberar fukt bra och säkerställer därmed en jämn fördelning. Dessutom sägs trädoften driva bort tobaksmaskar och ha en positiv effekt på cigarrernas smak.

Är kombinationen humidor och vinkylskåp vettig?

Humidorer i kombination med vinkylskåp blir allt populärare. Det beror bland annat på att bra och professionell förvaring bidrar väsentligt till aromen av både cigarrer och viner. Om du gillar att dricka vin och röka cigarrer är en sådan kombination precis rätt.

Kan jag lagra cigarrer under lång tid i humidoren?

Som en tumregel kan du lagra cigarrer i humidorer i upp till fem år innan cigarrerna tappar sin smak.
Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken
Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken