Utomhuskaminer

Välj
Sortera efter
19 Träffar på "Utomhuskaminer"
Filter och sortera
Utomhuskaminer

Köp utomhuskamin billigt på nätet - högkvalitativa designkaminer för sofistikerad uteplatsdesign

När kvällen sakta faller finns det knappast något bättre än att avsluta en avkopplande dag i trädgården med en stämningsfull brasa. En utomhuskamin på terrassen ger värme med sina lågor och sveper in terrassen i ett varmt ljus. Hos Electronic Star kan du köpa en utomhuskamin till ett bra pris. Ge din trädgårdsterrass ett highlight och utrusta den med en snygg utomhuskamin!

Köp en utomhuskamin och använd dess många funktioner

I vår webbutik kan du köpa en utomhuskamin för olika användningsområden. Klassiska modeller har endast en eldstadsfunktion och kan eldas med ett bränsle för stämning. Utformningen av modellerna från kända märken som blumfeldt och Klarstein är väldigt exklusiv. Du kan också köpa en utomhuskamin av oss som en pizzaugn eller en gasolgrill för att tillaga delikatesser. Andra modeller fungerar som värmestrålare. Om du vill att din uteplats ska ha en mysig ljusscen på kvällen och inte vill använda konventionella ljuskällor gör du ett utmärkt val med en av de lyxiga utomhuskaminerna från vår webbshop.

En utomhuskamin kommer sällan ensam - attraktivt utbud av modeller

Utomhuskaminer finns i olika former, från smala och höga till breda och kompakta. Vissa versioner har ett separat förvaringsfack för bränslet, t.ex. vedträn. När det gäller material skiljer vi mellan utomhuskaminer av rostfritt stål, stålplåt, gjutjärn och eldfast lera. Ytterligare skillnader finns när det gäller uppvärmningen. Förutom en vedeldad kamin finns det gaskaminer och pelletsbaserade terrassvärmare att välja mellan. I vår butik kan du även få utomhuskaminer i ett attraktivt utbud av färger. Från svart och antracit till vitt och ädel skimrande brons och silver - det finns en terrasskamin som passar alla.

Att köpa en utomhuskamin - så hittar du den rätta modellen

När du letar efter en utomhuskamin som passar perfekt till din utomhusanläggning är det klokt att först titta på formatet. Om din utomhuskamin i framtiden ska placeras i en nisch på en uteplats är det bra att välja en hög och mycket smal modell. Med en vedeldad kamin kan du värma på ett klassiskt sätt och njuta av gnistrande vedträn. Du kan hitta rostfria trädgårdskaminer med en modell av rostfritt stål. Om utomhuskaminen är placerad i ett blåsigt område är ett solidt exemplar av gjutjärn idealiskt. Beställ redan i dag en modern utomhuskamin av hög kvalitet från Electronic Star webbutiken!

FAQ

Behöver jag ett officiellt tillstånd för en eldstad utomhus?

Så länge du använder utomhuskaminen på avsett sätt med ett tillåtet bränsle, t.ex. ved, gas eller pellets, behöver du inget officiellt tillstånd för den stämningsfulla värmekällan.

I vilket material ska du köpa en utomhuskamin?

Om eldstaden är permanent placerad på terrassen kommer den att komma i kontakt med regn och fukt. I det här fallet bör fokus ligga på ett korrosionsbeständigt material. Rostfritt stål ger ett starkt korrosionsskydd. Brynat stål ger en lätt rostbeständighet.

Vilken ved får brännas i en utomhuskamin?

Det är viktigt att virket är obehandlat. Om träet är lackerat, har behandlats med olja eller fortfarande har färgrester på sig är det inte tillåtet att bränna det. Anledningen till detta är att giftiga ångor kan släppas ut i miljön vid förbränning.

Läs mer

Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken
Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken