Trädgårdsbelysning

Välj
Sortera efter
  • Sida 1 / 3
47 Träffar på "Trädgårdsbelysning"
Filter och sortera
  • Sida 1 / 3
Trädgårdsbelysning

Köp trädgårdsbelysning från blumfeldt

En vackert dekorerad trädgård skapar alltid glädje, både under dagen och kvällen. Med passande trädgårdsbelysning blir det enkelt att göra fint. Med trädgårdslampan kan du njuta lite längre av de varma sommarkvällarna. Dessutom kan du skapa en riktigt romantisk stämning i trädgården med utomhuslampor. Här finns många olika möjligheter. I den här beskrivningen kan du lära dig vilken typ av trädgårdsbelysning du kan köpa för att skapa ett helt individuellt belysningskoncept i trädgården.

Trädgårdslampor har många användningsområden

Trädgårdsbelysning är en viktig del i att göra trädgården vacker och livlig. Med utomhuslampor kan du inte bara njuta av härliga stunder utomhus, de har också andra användningsområden:

  • Vad sägs om ett förtrollande ljus på trädgårdsmuren eller lampor som lyser upp häcken, växter, skulpturer eller figurer? Med utomhuslampor kan du betona specifika platser som höjdpunkter.
  • Det finns till och med LED-sittpuffar som ger sittgruppen en unik atmosfär. LED-lampor är en energieffektiv lösning, eftersom de gör att du kan spara upp till 90 procent av energin. För att lysa upp sittgrupper passar ljuskällor i varmvit ljusfärg bäst. För att lysa upp större områden passar golvlampor och fristående lampor utmärkt.
  • Oljefacklor gör trädgården eller terassen till ett förtrollande eldhav. Trädgårdsfacklorna passar bra som dekoration för fest eller för romantiska stunder tillsammans.
  • Dessutom kan du lysa upp trädgårdsdammen med miljövänliga solcellslampor och skapa en unik atmosfär. Solcellslampornas grundprincip är att de använder sig av solens strålning. De genererar inte bara ljus helt gratis, utan skapar även en unik stämning. De är helt oberoende av strömkällor och kan användas mycket flexibelt. De aktiveras automatiskt när det blir mörkt, så de behöver inte stängas av eller sättas på.
  • Även klotlampor kan läggas runt dammen. Belysning för dammar sätter vattenytan i ett vackert rampljus och skapar en stämningsfull atmosfär med sina unika ljusspel.
  • Om du köper trädgårdsbelysning kan du dessutom lysa upp trädgårdsstigarna för att få ökad säkerhet. Med trädgårdsbelysningen blir det enklare att hitta i mörkret.

Användningsområdena är många. I sortimentet finns passande trädgårdslampor för varje smak och stil. Vilken trädgårdsbelysning som är rätt för dig beror på det avsedda användningsområdet. Lamporna kan användas för att lysa upp omgivningen eller som dekoration.

Sammanfattning trädgårdsbelysning

Med rätt trädgårdsbelysning blir den gröna oasen ljus och säker, vilket gör att du kan sitta kvar i trädgården även efter solen har gått ned. Belysningen bidrar inte bara till optimala ljusförhållanden utomhus, utan skapar även en mysig och hemtrevlig atmosfär i trädgården och sätter växter eller dekorationsobjekt i rampljuset. Om den övriga omgivningen håller sig mörkt förstärks denna effekt. Solcellslampor för trädgården är det mest ekonomiska alternativet för att skapa en stämningsfull atmosfär. De är utrustade med solpaneler som tar upp solens strålning under dagen, omvandlar den till ström och avger den till lampan när det blir mörkt. Även LED-utomhuslampor är smarta, eftersom de förbrukar en bråkdel av strömmen, jämfört med konventionella glödlampor. Dessutom håller de mycket längre.

Läs mer

Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken
Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken