Klarstein

[B-vara] Sapporo - Riskokare

Från 4 Kunder
433,99 kr
Leveranstid: 4 - 6 arbetsdagar
Topp-egenskaper
  • riskokare med 400 W effekt
  • 1 liters volym
  • behållare av borstat rostfritt stål
B-vara: lätta spår av användning
Observera att det här föremålet är ett ompaketerat föremål alternativt ett objekt med mindre förpackningsskador eller tecken på användning. Artikeln har kontrollerats för fullständig funktionalitet. Vi erbjuder 1 års garanti.
Fraktkostnad: från 0,00 kr
Artikeln är klar för leverans och kommer att skickas direkt vi tagit emot din betalning.
[B-vara] Sapporo - Riskokare
433,99 kr

Du kan ändra din beställning när som helst

Sapporo Riskokare 1 liter värmehållningsfunktion rostfritt stål

Professionell riskokare med hölje av rostfritt stål och 400 Watts effekt.

Automatisk värmehållningsfunktion och bekväm användning.

PDF manual
Produktinformation

Topp-egenskaper:

  • riskokare med 400 W effekt

  • 1 liters volym

  • behållare av borstat rostfritt stål

  • automatisk värmehållningsfunktion

  • lock med förslutning

  • inklusive behållare och måttkopp

Egenskaper:
  • enkel att använda och rengöra
  • behållare av rostfritt stål med plastdetaljer och lock
  • non stick-beläggning i kokkärlet
  • kan sättas igång med ett knapptryck
  • säkerhetskrets
  • uttorkningsskydd
  • handtag på sidorna
  • indikator-LED
  • strömförsörjning: 220-240V, 50/60 Hz
Leveransomfång:
  • 1 x enhet
  • 1 x kokkärl
  • 1 x rissked
  • 1 x måttkopp
  • manual på engelska och tyska
Mått:
  • 24 x 24 x 20 cm
  • vikt: ca 1,8 kg
Kundbetyg
Från 4 Kunder
3
1

Kundomdömen från andra länder

Från andrea Recenserad på 11.08.2016
Verifierad recension

Bisogna calcolare bene i tempi di cottura e fare qualche prova, perché le istruzioni sono in inglese e per chi come i miei genitori sono intraducibili ed incomprensibili. Poi molto dipende dal tipo di riso che si usa. Il cuoci riso funziona bene senza dubbio e solo questione di fare delle prove, magari mettendo poca acqua e casomai aggiungerla sempre un pochino durante la cottura se risulta duro. Di solito ogni dose per una persona ha bisogno di una tazza di acqua. Il cucchiaio serve per girare e mantecare il riso. Grazie al cestello per le verdure si possono cuocere a vapore, ma anche lì bisogna sapere i tempi di cottura degli ortaggi. Io ho fatto la prova come si vede dalle foto, ma ho dovuto stare dietro la cottura come prima volta perché ignorante anche sui tempi del riso. Mia mamma sicuramente saprà usarlo meglio dopo qualche spiegazione sul funzionamento. Comoda la funzione Warm cioè di mantenimento a caldo E’ un ottimo regalo senza dubbio e lascia liberi dei fornelli che si possono usare per cucinare altro,poi e compatto e non ingombrante per essere messo in riposo ovunque. Le recensioni che faccio sono esclusivamente soggettive, quindi quello che piace a me, può non piacere ad altri, ma se percepisco della qualità nei prodotti le rendo volentieri disponibili a tutti. Spero di essere stato utile, se è così, ne sono felice. https://www.amazon.it/review/R10YGQBUDLGUOD/ref=cm_cr_rdp_perm

Man måste räkna ut koktiderna noggrant och göra några tester, eftersom instruktionerna är på engelska och för människor som mina föräldrar är de oöversättbara och obegripliga. Sedan beror mycket på vilken typ av ris du använder. Riskokaren fungerar utan tvekan bra och det är bara att göra några tester, kanske tillsätta lite vatten och i fall alltid tillsätta lite under tillagningen om det är jobbigt. Vanligtvis behöver varje dos för en person en kopp vatten. Skeden används för att röra om och röra riset. Tack vare grönsakskorgen kan du ånga dem, men även där behöver du känna till tillagningstiderna för grönsakerna. Jag gjorde testet som ni kan se på bilderna, men jag var tvungen att stanna kvar på matlagningen för första gången eftersom jag också var okunnig om tidpunkten för riset. Min mamma kommer säkert att veta hur man använder det bättre efter lite förklaring om hur det fungerar. Warm-funktionen är bekväm, d.v.s. att hålla den varm Det är en utmärkt present utan tvekan och lämnar spisen fri som kan användas för att laga andra saker, då är den kompakt och inte skrymmande att lägga undan någonstans. De recensioner jag gör är uteslutande subjektiva, så det jag gillar kanske inte gläder andra, men om jag uppfattar kvalitet i produkterna gör jag dem gärna tillgängliga för alla. Jag hoppas att jag var till hjälp, i så fall är jag glad. https://www.amazon.it/review/R10YGQBUDLGUOD/ref=cm_cr_rdp_perm

Från Rosario Recenserad på 09.08.2016
Verifierad recension

Quando ho ricevuto questo Sapporo Cuociriso pensavo di utilizzarlo per il solo riso, invece è stata una sorpresa quando l'ho potuto testare per molte altre cose. Arriva nella sua confezione bella serigrafata Klarstein al cui interno troviamo, oltre che il cuociriso, anche un mestolo in plastica bianca e il manuale d'istruzione. Il funzionamento è molto semplice, il manuale serve a poco o niente. Basterà accendere il cuociriso, inserire due scodelline d'acqua nella parte grande (scodellina inclusa nella confezione), inserire la parte circolare bianca e piazzarci il riso. Chiudere il coperchio in metallo, abbassare la levetta e aspettare 15 minuti. Al termine dei 15 minuti, si alzerà la levetta e il riso è pronto. Ovviamente non tutti i tipi di riso si fanno in 15 minuti, ci sono quelli che richiedono piu' tempo, tipo quello integrale o ai cereali. Io l'ho usato per una cosa piu' simpatica del riso, l'ho provato con gli xiaomai (ravioli cinesi) e sono venuti uno spettacolo. Per chi è interessato, contattatemi pure e vi spiegherò come li ho fatti. Una volta preparati, ho inserito i due misurini d'acqua, ho messo gli xiaomai sulla parte bianca e ho chiuso il coperchio. Per questi basteranno dieci minuti ed eccoli qui pronti. Mio marito, invece, ha provato a cucinarci pennette con il sugo... non sono venuti male. Fenomenale anche per le verdure a vapore, mangiamo spesso cucina cinese e con questo cuoci riso vengono uno spettacolo. Materiale favoloso, utilizzo ancora meglio... prezzo molto conveniente. Non consigliato, di piu'!

När jag fick denna Sapporo Rice Cooker trodde jag att jag bara skulle använda den till ris, men det var en överraskning när jag kunde testa den för många andra saker. Den kommer i sin vackra Klarstein silkscreenade förpackning inuti vilken vi hittar, samt riskokaren, även en vit plastslev och bruksanvisningen. Användningen är mycket enkel, manualen är till liten eller ingen användning. Slå bara på riskokaren, sätt in två skålar med vatten i den stora delen (skålen ingår i paketet), sätt in den vita runda delen och lägg riset i den. Stäng metalllocket, sänk spaken och vänta 15 minuter. Efter 15 minuter lyfts spaken och riset är klart. Uppenbarligen kan inte alla sorters ris göras på 15 minuter, det finns de som kräver mer tid, som fullkorns- eller spannmålsris. Jag använde den till något trevligare än ris, jag provade den med xiaomai (kinesiska dumplings) och de blev fantastiska. För den som är intresserad, kontakta mig så förklarar jag hur jag gjorde dem. När jag väl var förberedd satte jag in de två mätkopparna med vatten, placerade xiaomai på den vita delen och stängde locket. Tio minuter räcker till dessa och här är de klara. Min man däremot försökte koka penne med sås... de blev inte dåliga. Också fenomenalt för ångande grönsaker, vi äter ofta det kinesiska köket och med denna riskokare är de ett spektakel. Fantastiskt material, ännu bättre användning... mycket överkomligt pris. Rekommenderas inte, mer!

Från Vittorio Recenserad på 01.08.2016
Verifierad recension

E' un cuociriso abbastanza basilare, anzi, più che un cuociriso direi proprio un fornelletto elettrico predisposto a cuocere il riso. In realtà si può usare per cuocere praticamente qualsiasi cosa richieda una cottura in acqua (volendo anche un sughetto veloce). Non ha un timer, non ha dei programmi a seconda del riso da cuocere. Semplicemente un pulsante di accensione e spegnimento, e uno switch che ci consente di scegliere se cuocere, o tenere al caldo. Per il resto la costruzione della scocca esterna è quasi interamente in plastica (con qualche dettaglio plasticoso, che, per il prezzo, non possiamo non avere). All'interno poi troviamo: -Il serbatoio in alluminio con rivestimento in teflon (di alta qualità). E' molto sottile, quindi fate attenzione quando lo lavate a non esercitare troppa forza. Piegarlo è un attimo. -Il cestello cuoci verdure. E' in plastica. Il mio timore fosse che si fondesse, ma è plastica resistente, e per cuocere le verdure al vapore, o volendo anche piccoli pezzi di carne, va benissimo. -Il dosatore. -Un manuale di istruzioni. Scarno, molto scarno, e solo in inglese e tedesco. Altra piccola chicca il raccogli condensa, che fa in modo di raccogliere le gocce di vapore che si addensano sul coperchio in cottura e che sgocciolerebbero quando aperto. O almeno dovrebbe, dato che in pratica riesce a far confluire all'interno circa 1/3 della condensa totale. Consiglio? Usarlo con uno straccio al di sotto in modo da non sporcare altre superfici. Lasciate perdere le dosi prescritte all'interno del manuale, a meno che non abbiate un riso a cottura veloce. Piuttosto cercate online il tipo di riso che volete cuocere, e il quantitativo di acqua richiesto per la cottura di quel riso. Un segreto. La cottura del riso non è in realtà nulla di complicato. Il problema del riso è solo uno, si attacca facilmente perchè l'amido contenuto al suo interno tende a bruciare, per cui la difficoltà è non farlo attaccare, non cuocerlo. Per cuocerlo alla perfezione è necessario apportare il giusto quantitativo di acqua. Se ne metterete di meno risulterà crudo, di più risulterà scotto (p.s. faccio il cuoco, questi sono solo alcuni consigli, se poi non volete rischiare bollite il riso in abbondante acqua bollente e scolatelo, ma sappiate che quel tipo di cottura è troppo violenta e il chicco infine risulterà sfaldato e poco piacevole, sia al palato che alla vista). Quindi, come dicevo, per usare questo cuociriso dovrete: -Inserire il riso (ho provato con dello scotti per risotti, standard) -Inserire l'acqua (due tazze di riso sono circa 3 porzioni, e necessitano 3 tazze di acqua) -Accendere l'interruttore e lasciare fare Dopo circa 2 minuti l'acqua inizierà a bollire, e quando l'acqua sarà completamente assorbita (se avete messo il giusto quantitativo) il riso è cotto. A questo punto penso ci sia all'interno un sensore di temperatura che rileva un innalzamento della temperatura alla base (un pò di amido brucerà per cui avrete qualche chicco che si attaccherà), e fa scattare la sicura, ovvero passa alla modalità tenuta a caldo. Devo dire che funziona abbastanza bene, ma se volete un riso perfetto vi consiglio di starci comunque dietro. Il grosso vantaggio è che non dovrete star li a mescolare continuamente. Mi ha sorpreso il cucchiaio fornito, in plastica, che ha una trama che consente di non far attaccare il riso, quindi anche mescolare non sarà un problema. Volendo, una volta acquisita la tecnica, potrete anche utilizzarlo per fare dei risotti, facendo mantecare col burro alla fine con la modalità tenuta a caldo. Per concludere, devo dire che per il prezzo proposto ci sta, ma se volete una macchina che funzioni in completa autonomia questa non è quella che fa per voi. Diciamo che vi aiuta e vi consente di fare altro mentre il riso cuoce, ma non fa tutto da sola. Unica vera pecca? Il cavo troppo corto, ma peggiore è la scusa, ovvero: ""Per garantire la sicurezza abbiamo inserito un cavo corto, in modo da evitare corto circuiti

Det är en ganska enkel riskokare, faktiskt, mer än en riskokare, jag skulle faktiskt säga en liten elektrisk spis designad för att koka ris. I verkligheten kan den användas för att laga praktiskt taget allt som kräver kokning i vatten (även om du vill ha en snabb sås). Den har ingen timer, den har inga program beroende på riset som ska tillagas. Helt enkelt en på och av-knapp, och en strömbrytare som låter oss välja om vi vill laga mat eller hålla oss varm. För övrigt är konstruktionen av den yttre kroppen nästan helt gjord av plast (med några plastdetaljer, som vi med tanke på priset inte kan missa). Inuti hittar vi då: -Aluminiumtanken med teflonbeläggning (hög kvalitet). Den är väldigt tunn, så var försiktig när du tvättar den så att du inte använder för mycket kraft. Att vika det är ett snäpp. -Korgen med grönsaker. Den är gjord av plast. Min rädsla var att det skulle smälta, men det är resistent plast, och för ångande grönsaker, eller till och med små köttbitar, går det bra. -Dispensern. - En bruksanvisning. Gles, mycket gles, och bara på engelska och tyska. En annan liten pärla är kondensfällan, som samlar upp de ångdroppar som samlas på locket under tillagningen och som skulle droppa när den öppnas. Eller åtminstone borde det, med tanke på att den i praktiken lyckas släppa in ca 1/3 av den totala kondensen. Ge råd? Använd den med en trasa under för att inte smutsa ner andra ytor. Glöm doserna som föreskrivs i bruksanvisningen, om du inte har snabbkokt ris. Sök istället på nätet efter den typ av ris du vill laga och mängden vatten som krävs för att koka det riset. En hemlighet. Att laga ris är faktiskt inget komplicerat. Problemet med ris är bara ett, det fastnar lätt eftersom stärkelsen som finns inuti det tenderar att brinna, så svårigheten är att inte låta det fastna, inte koka det. För att laga den till perfektion måste du lägga till rätt mängd vatten. Lägger du mindre blir det rått, mer blir överkokt (ps jag är kock, det här är bara några tips, om du inte vill riskera det så koka riset i rikligt med kokande vatten och häll av det, men vet att den typen av matlagning är för våldsam och att spannmålen så småningom blir flagnande och obehaglig, både för gommen och för ögat). Så, som jag sa, för att använda den här riskokaren måste du: -Sätta i riset (jag försökte med vanliga riskokare) -Sätt i vattnet (två koppar ris är ungefär 3 portioner och kräver 3 koppar vatten) -Slå på strömbrytaren och låt det göra. Efter ca 2 minuter börjar vattnet koka, och när vattnet är helt absorberat (om du har tillsatt rätt mängd) är riset kokt. Vid det här laget tror jag att det finns en temperatursensor inuti som upptäcker en ökning av temperaturen vid basen (lite stärkelse kommer att brinna så att du kommer att ha några korn som fastnar), och utlöser säkerheten, dvs den växlar för att hålla värmen läge. Jag måste säga att det fungerar ganska bra, men om du vill ha perfekt ris rekommenderar jag att du håller dig till det ändå. Den stora fördelen är att du inte behöver stå där och röra om hela tiden. Jag blev förvånad över den medföljande skeden, gjord av plast, som har en konsistens som hindrar riset från att fastna, så även att blanda kommer inte att vara ett problem. Om du vill, när du har tillägnat dig tekniken, kan du också använda den för att göra risotto, rör i smöret på slutet med hjälp av varmhållningsläget. Avslutningsvis måste jag säga att för det föreslagna priset är det ok, men om du vill ha en maskin som fungerar helt autonomt är detta inte den för dig. Låt oss säga att det hjälper dig och låter dig göra andra saker medan riset kokar, men det gör inte allt av sig självt. Det enda verkliga felet? Kabeln är för kort, men ursäkten är värre, nämligen: ""För att garantera säkerheten har vi satt in en kort kabel, för att undvika kortslutningar

Från Eleonora Recenserad på 29.07.2016
Verifierad recension

Cuociriso Sapporo Klarstein, ma quanto sei comodo? Mea culpa: ho sempre zittito mio marito che diceva di volere un cuociriso - ma è mai possibile che quest'uomo desideri un elettrodomestico per ogni minima azione che deve svolgere? ""Amore, ma che ci fai col cuociriso? Il riso è sempre venuto benissimo anche in pentola come lo facciamo noi!"" La comodità del cuociriso Klarstein Dunque più per curiosità che per vera necessità abbiamo scelto Sapporo Cuociriso Klarstein. Ed ecco che subito devo ricredermi: ma quanto è comodo il cuociriso? Non devi fare praticamente nulla se non versare la giusta quantità di acqua (c'è un misurino, ma solo l'esperienza potrà rivelare la quantità esatta), il riso (fino a quattro persone le ho sfamate, ma ho letto qua e là che se ne può preparare anche di più) e accendere l'interruttore sulla parte posteriore. E basta. Aspetti un po': guardi il TG o ti fai una doccia, prepari le cotolette o un dolce per il fine pasto... e intanto il cuociriso fa tutto. Senza che ci sia bisogno di mescolare, senza preoccuparsi della fiamma o di altro. Il riso non si attacca, non scuoce e rimane sempre caldo e al dente per ore. Sì, un po' si attacca sul fondo, ma che vuoi farci? A me mi si attaccava anche nella pentola. Sapporo Cuociriso Klarstein è un elettrodomestico estremamente compatto, piuttosto piccolo, ha praticamente la dimensione di una pentola cuocipasta classica (24x24x20 cm) e pesa meno di 2Kg per una potenza di 400 watt. Dal piacevolissimo design, è carino da tenere in cucina. Ha il contenitore in acciaio inox, coperchio e applicazioni in plastica. La padella interna è rivestita in materiale antiaderente per evitare che il riso si attacchi (troppo). Sul coperchio c'è una comoda maniglia sulla quale è presente un pulsante per aprire il coperchio. Per agevolare la rimozione del cestello è presente sulla parte anteriore un altro pulsante che fa scattare una molla al di sotto, sollevando il cestello. Il bello del cuociriso di cui vi parlo è che può usarlo chiunque, perché è semplicissimo da usare: una volta inseriti gli ingredienti non ci si può confondere fra i programmi, perché vi è un solo pulsante. Sapporo si accende, cuoce il riso e quando questo è pronto si spegne automaticamente e va in modalità di mantenimento del calore. Nella confezione ho trovato: Cuociriso Vassoio d'inserimento cucchiaio da portata Misurino Manuale in tedesco e inglese Nel vassoio in plastica ci si possono cucinare anche le verdure in maniera sana e gustosa. In questo modo può esser pronto tutto in una mezzoretta senza troppa fatica. Una manna dal cielo per chi ha poco tempo e deve ottimizzare facendo più cose contemporaneamente. E così, anche domani, risotto con zucchine e gamberetti!

Klarstein Sapporo riskokare, hur bekväm är du? Mea culpa: Jag tystade alltid min man när han sa att han ville ha en riskokare - men är det möjligt att den här mannen vill ha en apparat för varje liten åtgärd han måste utföra? "" Kärlek, vad gör du med riskokaren? Riset har alltid blivit väldigt bra även i en gryta som vi gör!"" Bekvämligheten med Klarstein riskokare Så mer av nyfikenhet än av verklig nödvändighet valde vi Klarstein Sapporo riskokare. Och nu måste jag ändra mig: hur bekväm är riskokaren? Du behöver praktiskt taget inte göra något annat än att hälla i rätt mängd vatten (det finns en måttbägare, men den exakta mängden avslöjar bara erfarenheten), ris (jag matade upp till fyra personer, men jag läste här och där att du kan förbereda ännu mer) och slå på strömbrytaren på baksidan. Sluta. Du väntar lite: du tittar på nyheterna eller du duschar, du förbereder kotletter eller en efterrätt till slutet av måltiden... och under tiden gör riskokaren allt. Utan att behöva blanda, utan att oroa sig för lågan eller något annat. Riset fastnar inte, kokar inte för mycket och förblir alltid varmt och al dente i timmar. Ja, det fastnar lite i botten, men vad vill du göra? Det fastnade till och med för mig i pannan. Sapporo Klarstein Rice Cooker är en extremt kompakt apparat, ganska liten, den har praktiskt taget storleken på en klassisk pastakokare (24x24x20 cm) och väger mindre än 2 kg för en effekt på 400 watt. Med en mycket trevlig design är den snygg att ha i köket. Den har en behållare av rostfritt stål, lock och plastapplikationer. Den inre pannan är belagd med non-stick material för att förhindra att riset fastnar (för mycket). På locket finns ett bekvämt handtag på vilket det finns en knapp för att öppna locket. För att underlätta borttagning av korgen finns det ytterligare en knapp på framsidan som utlöser en fjäder undertill som lyfter upp korgen. Det fina med riskokaren jag berättar om är att vem som helst kan använda den, eftersom den är väldigt enkel att använda: när du väl har infogat ingredienserna kan du inte bli förvirrad mellan programmen, eftersom det bara finns en knapp. Sapporo slår på, kokar riset och när det är klart stängs det automatiskt av och går in i varmhållningsläge. I paketet hittade jag: Riskokare Bricka för att sätta i serveringssked Måttkopp Manual på tyska och engelska I plastbrickan kan du även laga grönsaker på ett nyttigt och gott sätt. På så sätt kan allt vara klart på en halvtimme utan alltför mycket ansträngning. En gudagåva för dem som har lite tid och behöver optimera genom att göra flera saker samtidigt. Och så, imorgon också, risotto med zucchini och räkor!

Visa fler kundrecensioner
Kundbetyg
Sapporo - Riskokare
  • riskokare med 400 W effekt
  • 1 liters volym
  • behållare av borstat rostfritt stål
433,99 kr
Inklusive moms
Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken
Bästsäljare
Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken
Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken