Klarstein

[B-vara] Bristol - Långkokare

Från 6 Kunder
543,99 kr
Leveranstid: 4 - 6 arbetsdagar
Topp-egenskaper
  • attraktiv slowcooker för tillagning efter långsamkokning-metoden
  • 6,5 liter volym och 300 Watt max. effekt
  • uttagbar innergryta i keramik
B-vara: lätta spår av användning
Observera att det här föremålet är ett ompaketerat föremål alternativt ett objekt med mindre förpackningsskador eller tecken på användning. Artikeln har kontrollerats för fullständig funktionalitet. Vi erbjuder 1 års garanti.
Fraktkostnad: från 0,00 kr
Artikeln är klar för leverans och kommer att skickas direkt vi tagit emot din betalning.
[B-vara] Bristol - Långkokare
543,99 kr

Du kan ändra din beställning när som helst

Bristol 65 slowcooker långsamkokare 6,5 liter 300W röd

Slowcooker för tillagning enligt långsamkoknings-metoden.

Perfekt tillagning genom jämn, låg temperatur.

Kan användas utan spis tack vare egen strömförsörjning.

PDF manual
Produktinformation

Topp-egenskaper:

  • attraktiv slowcooker för tillagning efter långsamkokning-metoden

  • 6,5 liter volym och 300 Watt max. effekt

  • uttagbar innergryta i keramik

  • klassiskt utformad rostfri gryta

  • två temperaturlägen

Egenskaper:
  • enhetsfunktion och tillagningstemperatur reglerbar med vridknapp: off, hög, låg, varmhållningsfunktion
  • jämn uppvärmning
  • avvägd värmefördelning
  • strömförsörjning: AC 220-240V 50 Hz
Leveransomfång:
  • 1 x enhet
  • tyskspråkig manual (finns även på engelska)
Mått:
  • 39 x 30 x 48cm (BxHxD)
  • kabellängd: ca. 100 cm
  • viktt: ca. 7,5 kg
Kundbetyg
Från 6 Kunder
6

Kundomdömen från andra länder

Från Jean-Marie Recenserad på 14.06.2016
Verifierad recension

J'aime beaucoup préparer des plats mijotés, principalement lorsque je reçois. Cela offre l'avantage de les faire tranquillement le jour avant et de les réchauffer le jour même ce qui apporte encore de meilleures saveurs et me laisse du temps pour mes amis. C'est appareil basse température est vraiment l'idéal pour cela. On peu même faire sa préparation tôt le matin pour le repas du soir. Il cuit tranquillement avec peu de graisses et d'eau et sans risques de bruler les aliments. Les invités peuvent même venir en retard ou avec des amis car avec une capacité de 6,5 L, il y en a toujours en suffisance. L'appareil dispose de 3 modes de chauffe LOW (mode normal), HIGH (pour aller plus vite) et AUTO. Ce mode est particulièrement adapté à la cuissons d'aliments surgelés. Il démarre sur HIGH (décongélation rapide) et lorsque qu'il a atteint une certaine température, il repasse en LOW (cuisson normale). Il ne faut même pas le surveiller. La cocotte en céramique est amovible mais n'est pas adaptée au congélateur, réfrigérateur ni à un autre mode de cuisson (four, gaz, vitro, induction) mais elle garde les aliments au chaud pendant 30 min et peut donc passer à table sur un sous-plat. Si vous souhaitez braiser la viande ou d'autres aliments comme les oignons avant cuisson, il faut le faire dans un autre récipients. Certains aliments comme les haricots rouges doivent être précuits. Certains aliments comme les pâtes et les fruits de mer ne sont pas compatibles avec le mode de cuisson lente. Il existe beaucoup de recettes adaptées à ce mode de cuisson sur internet. Pour l'entretien, c'est hyper simple, la cocotte et le couvercle transparent vont au lave vaisselle et l'extérieur s'essuie avec un linge humide car il ne se salit pas.

Jag gillar verkligen att laga grytor, främst när jag underhåller. Detta ger fördelen av att göra dem tyst dagen innan och värma upp dem samma dag, vilket ger ännu bättre smaker och ger mig tid för mina vänner. Denna lågtemperaturenhet är verkligen idealisk för detta. Du kan till och med förbereda dig tidigt på morgonen för kvällsmåltiden. Den lagar sig tyst med lite fett och vatten och utan risk för att maten bränns. Gäster kan till och med komma sent eller med vänner för med en kapacitet på 6,5 L finns det alltid tillräckligt. Enheten har 3 uppvärmningslägen LOW (normalläge), HIGH (för att gå snabbare) och AUTO. Detta läge är särskilt lämpligt för tillagning av fryst mat. Den startar på HIGH (snabb upptining) och när den har nått en viss temperatur återgår den till LOW (normal tillagning). Du behöver inte ens titta på honom. Den keramiska grytan är avtagbar men lämpar sig inte för frysen, kylen eller annan tillagningsmetod (ugn, gas, vitro, induktion) men den håller maten varm i 30 minuter och kan därför serveras på bordet på en underlägg. Om du vill bräsera kött eller annan mat som till exempel lök innan tillagning måste du göra det i en annan behållare. Vissa livsmedel som kidneybönor måste förkokas. Vissa livsmedel som pasta och skaldjur är inte kompatibla med långsam tillagning. Det finns många recept anpassade till denna matlagningsmetod på internet. För underhåll är det superenkelt, grytan och det genomskinliga locket är diskmaskinssäkra och utsidan kan torkas av med en fuktig trasa eftersom den inte blir smutsig.

Från simona Recenserad på 23.02.2016
Verifierad recension

Questo cuoci vivande è la soluzione per chi come me presta molta attenzione alla cottura dei cibi e al mantenimento delle loro proprietà intrinseche cosi' da essere sicuri di mangiare cibi salutari. Questo avviene perchè la pentola funziona con la corrente elettrica e garantisce la cottura dei cibi ad una temperatura massima di 85 gradi, richiedendo naturalmente più tempo...La cottura avviene quindi lentamente e i cibi a quella temperatura non perdono tutte le sostanze nutritive ( in particolare le proteine) che alla temperatura di ebollizione vengono inevitabilmente alterate perdendo cosi' le loro naturali funzione nel nostro organismo. La slow cooker è bella da vedere, è abbastanza grande , di forma ovale e di colore rosso, adatta a qualsiasi stile di arredamento..alla base presenta dei piedini per permetterne l'appoggio, La base esterna è in acciaio e nella porzione anteriore presenta la manopola che ne regola l'accensione e l'impostazione della temperatura ( high alto, low basso, auto l'ho utilizzato per scongelare). All'interno vi è il contenitore in ceramica molto robusto e pesante che ha la funzione di contenere i cibi e grazie alle proprietà del materiale di cui è costituito la cottura è omogenea e il calore viene distribuito egualmente. E' inoltre estraibile e si può lavare in lavastoviglie. Il coperchio è in vetro e di ottima qualità. Ha una capacità di 6,5 litri e una potenza di 300 Watt, le dimensioni sono 39 x 30 x 48cm (LxAxP). La comodità sta nel fatto che potrete cucinare tranquillamente senza dover star li a controllare perchè il cibo non si brucia e neanche si cuoce troppo ma una volta cotto la pentola cessa la cottura. Nella slow cooker si può cucinare di tutto: brasato, verdure, ragù, pollo e tanto altro!!! Io ho deciso di preparare il pollo in brodo, non intero perchè la cottura sarebbe stata troppo lunga, ma le coscette. Ho infatti tagliato le patate, i pomodorini, la cipolla, l'acqua nella dose corretta e infine le cosce di pollo..Ha impiegato un paio di ore a cuocere circa 4 ore ma la pietanza è risultata molto gustosa!!!e il con Un'accortezza importante è di non poter inserire la pentola in frigo, quindi se vorrete conservare la pietanza per l'indomani dovrete travasarla in un altro recipiente. Per la pulizia potrete lavare il contenitore interno in ceramica sia a mano che in lavastoviglie, non si danneggia. Trovo questa pentola molto utile e anche se prima di provarla ero molto diffidente, adesso posso solo parlarne bene e consigliarla perchè è un ottimo aiuto in cucina! https://www.youtube.com/watch?v=DpGJbAlpksw

Denna matkokare är lösningen för dig som jag som lägger stor vikt vid att laga mat och behålla sina inneboende egenskaper för att vara säker på att äta hälsosam mat. Detta beror på att pannan arbetar med elektricitet och garanterar tillagning av mat vid en maximal temperatur på 85 grader, vilket naturligtvis kräver mer tid... Tillagning sker därför långsamt och maten vid den temperaturen förlorar inte alla sina näringsämnen (i synnerhet proteiner) ) som oundvikligen förändras vid koktemperatur, och därmed förlorar sin naturliga funktion i vår organism. Slow cookern är vacker att se på, den är ganska stor, oval till formen och röd till färgen, passar alla möbelstilar.. vid basen har den fötter så att den kan placeras på den. Den yttre basen är gjord av stål och i den främre delen har den vredet som reglerar tändningen och temperaturinställningen (hög hög, låg låg, auto jag använde den för att tina). Inuti finns en mycket rejäl och tung keramikbehållare som har funktionen att innehålla maten och tack vare egenskaperna hos materialet den är gjord av blir tillagningen homogen och värmen fördelas lika. Den är även avtagbar och kan diskas i diskmaskin. Locket är tillverkat av glas och av utmärkt kvalitet. Den har en kapacitet på 6,5 liter och en effekt på 300 Watt, måtten är 39 x 30 x 48cm (BxHxD). Bekvämligheten ligger i det faktum att du enkelt kan laga mat utan att behöva stanna där för att övervaka eftersom maten inte bränns eller överkokar utan när pannan är tillagad slutar kokningen. I slow cookern kan du laga allt: bräserat kött, grönsaker, ragù, kyckling och mycket mer!!! Jag bestämde mig för att förbereda kycklingen i buljong, inte hel kyckling eftersom tillagningen skulle ha tagit för lång tid, men benen. Faktum är att jag skar potatisen, körsbärstomaterna, löken, vattnet i rätt mängd och till sist kycklingbenen... Det tog ett par timmar att tillaga, cirka 4 timmar men rätten var väldigt god!!! En viktig försiktighetsåtgärd är att du inte kan ställa kastrullen i kylen, så om du vill behålla rätten till nästa dag måste du lägga över den i en annan behållare. För att rengöra kan du diska den invändiga keramiska behållaren antingen för hand eller i diskmaskin, den kommer inte att skadas. Jag tycker att den här pannan är väldigt användbar och även om jag var väldigt försiktig innan jag provade den, kan jag nu bara tala varmt om den och rekommendera den eftersom den är en utmärkt hjälp i köket! https://www.youtube.com/watch?v=DpGJbAlpksw

Från Vincenzo Recenserad på 17.02.2016
Verifierad recension

In un mondo dominato dalla velocità e dalla fretta, mi piace l’idea dei ritmi lenti anche nel modo di cucinare. La cottura a basse temperature della slow cooker non fa altro che riproporre, in chiave moderna, la cucina con le pentole di coccio alla braci del camino, che costituiva un tempo la tipica modalità di cottura. Le temperature raggiunte non superano in genere gli 80°C e questo permette di conservare le proprietà nutritive dei cibi che non vengono alterate dalle alte temperature. D’altra parte però questo potrebbe comportare dei problemi dal punto di vista dell’igiene. Infatti si consiglia, al fine di abbattere la carica batterica, di cucinare prima per qualche minuto la carne su una normale pentola e poi continuare la cottura sulla slow cooker. Facendo in questo modo per esempio si riesce a cuocere un kg di stufato in circa 4.5 ore Quindi, tutto sommato, non si tratta proprio, come è giusto che sia, di una cottura lentissima. Stesso discorso per i legumi che vanno prima fatti bollire per almeno 10 minuti ( dopo averli messi in ammollo per almeno 6 ore) prima di farli cuocere nella slow cooker. Attenzione a non toccare le pareti della pentola esterna riscaldante: mentre è in funzione sono davvero caldissime e ci si scotta! C’è da considerare che questo tipo di cottura produce poco vapore per cui anche la dispersione del calore è minore ed è bene non aprire il coperchio durante la cottura. Il cibo non si attacca, grazie alla distribuzione uniforme del calore. Non c’è bisogno di stare lì a girare e si cucina con pochissima acqua. Il rischio di far bruciare il cibo è davvero remoto I sapori vengono esaltati e non c’è nessun rischio di rilascio di sostanze tossiche, cosa potenzialmente verificabile con l’alluminio e l’acciaio. Questo tipo di pentola quindi cucina direttamente per noi. Ovviamente bisogna imparare ad usarla conoscendo i tempi di cottura delle varie pietanze che si andranno a preparare, quindi con l’esperienza si apprezzerà sempre di più. Molte persone azionano la slow cooker( chiamata anche Crock Pot, dal nome commerciale della prima marca di questo tipo di elettrodomestico) prima di andare a lavoro e quando tornano, dopo per esempio 5/6 ore, trovano il pranzo caldo e cotto a puntino. Per il Ragù questa pentola è davvero il massimo! Questo modello della Klarstein è di eccellente fattura ed i materiali sono davvero di elevata qualità La pentola in coccio è robusta e molto capiente, anche se bisogna considerare che non va riempita in genere oltre la metà della stessa per ottenere migliori risultati. La forma ovale è da preferire a quella rotonda se si vuole cuocere per esempio un pollo intero, ma in questo caso i tempi di cottura saranno davvero molto elevati. Meglio quindi cucinare a pezzi la carne. Questa pentola di coccio si può usare solo con la relativa resistenza elettrica esterna, quindi non si può usare per cucinare in un forno tradizionale , nel microonde o sul fornello a gas o elettrico e non si può mettere in frigo. Il coperchio in vetro è davvero ben fatto e presenta dei bordi in alluminio per evitare che si scheggi. Ci sono 2 livelli di cottura e mi sembra che quello massimo raggiunga gli 80°C circa. C’è la poi funzione “auto” che serve per scongelare i cibi: prima la temperatura è impostata automaticamente su “high”, poi una volta che il cibo in questione si è scongelato ed ha raggiunta una certa temperatura, l’impostazione passa automaticamente su “low”. Manca il timer, ma al momento non ne sento la necessità. Eventualmente si può aggiungere con pochi euro una presa temporizzata.

I en värld som domineras av snabbhet och brådska, gillar jag tanken på långsamma rytmer även när det gäller matlagning. Matlagning vid låga temperaturer i den långsamma kokaren föreslår helt enkelt på nytt, på ett modernt sätt, matlagning med lergrytor på glöden i den öppna spisen, vilket en gång var den typiska tillagningsmetoden. De uppnådda temperaturerna överstiger i allmänhet inte 80°C och detta gör att de näringsmässiga egenskaperna hos livsmedel kan bevaras som inte förändras av höga temperaturer. Å andra sidan skulle detta dock kunna leda till problem ur hygiensynpunkt. För att minska bakteriebelastningen rekommenderas det faktiskt att först tillaga köttet i några minuter på en vanlig panna och sedan fortsätta tillagningen på långsamkokaren. Genom att göra detta på det här sättet kan du till exempel laga ett kg gryta på cirka 4,5 h. Så sammantaget är det inte riktigt, som det ska vara, särskilt långsam tillagning. Detsamma gäller baljväxter som först måste kokas i minst 10 minuter (efter att de har lagts i blöt i minst 6 timmar) innan de tillagas i slow cookern. Var noga med att inte röra väggarna på den externa värmepannan: de är riktigt varma medan den är i drift och du kan bränna dig! Man måste tänka på att denna typ av matlagning producerar lite ånga så värmespridningen är också lägre och det är bäst att inte öppna locket under tillagningen. Maten fastnar inte, tack vare den jämna värmefördelningen. Du behöver inte stå där och vända och du lagar mat med väldigt lite vatten. Risken för att maten bränner sig är verkligen liten, smakerna förstärks och det finns ingen risk för utsläpp av giftiga ämnen, något som kan verifieras med aluminium och stål. Denna typ av gryta lagar därför direkt till oss. Självklart måste du lära dig att använda den genom att känna till tillagningstiderna för de olika rätterna du ska tillaga, så med erfarenhet kommer du att uppskatta det mer och mer. Många människor sätter på slow cookern (även kallad Crock Pot, från det kommersiella namnet på det första märket av denna typ av apparat) innan de går till jobbet och när de kommer tillbaka, till exempel efter 5/6 timmar, finner de sin lunch varm och tillagas till perfektion. För ragù är denna kruka verkligen den bästa! Denna Klarstein-modell är av utmärkt utförande och materialen är verkligen av hög kvalitet. Lerkrukan är rejäl och mycket rymlig, även om man måste tänka på att den i allmänhet inte bör fyllas mer än hälften av krukan för att få bättre resultat. Den ovala formen är att föredra framför den runda om du till exempel vill tillaga en hel kyckling, men i det här fallet blir tillagningstiderna väldigt långa. Det är därför bättre att tillaga köttet i bitar. Denna lerkruka kan endast användas med det relevanta externa elektriska motståndet, så den kan inte användas för matlagning i en traditionell ugn, i mikrovågsugn eller på en gas- eller elektrisk spis och den kan inte ställas i kylen. Glaslocket är riktigt välgjort och har aluminiumkanter för att förhindra att det splittras. Det finns 2 tillagningsnivåer och det verkar som om den maximala når runt 80°C. Sedan finns det "auto"-funktionen som används för att tina mat: först ställs temperaturen automatiskt in på "hög", sedan när maten i fråga har tinat upp och nått en viss temperatur, växlar inställningen automatiskt till "låg". Timern saknas, men jag känner inget behov av det just nu. Vid behov kan ett tidsstyrt uttag läggas till för några euro.

Från B Recenserad på 14.02.2016
Verifierad recension

Cette mijoteuse reste basique dans le choix des températures (bas, élévé et automatique – qui est en fait le maintien au chaud). Il faut le savoir. La cuisson en mode lent, c'est important et c'est plus qu'une mode, ça permet de réussir à cuisiner longtemps tout en gardant les vertus des aliments (vitamines et saveur). Alors, la notice n'est pas en français mais, sur demande, vous pourrez en obtenir une traduction par le fabricant. Encore que, ne contenant pas de recette, vous aurez à chercher sur internet. Avec cette mijoteuse, faire une potée devient un jeu d'enfant. Déjà, la cuve en céramique : c'est exceptionnel. C'est vrai. Ca n'attache pas, c'est anti adhésif car la matière est antiadhésive. Et vous n'aurez pas peur d'utiliser vos ustensiles en métal pour touiller ou vous servir. Et puis, la chauffe avec la céramique, c'est homogène. C'est vraiment bien. Vous mettez vos ingrédients dans la cuve, vous fermez le couvercle, vous réglez la température et c'est parti. Pour rajouter des aliments, il suffit d'ouvrir le couvercle et le tour est joué. Pour ma part, une potée se fait en 10h à bas. La viande est savoureuse, les légumes (pommes de terre, chou etc) sont parfaitement cuits. La viande est parfaite. Cet appareil passe au lave vaisselle pour la cuve et le couvercle, c'est important et pratique à savoir avant une telle acquisition. Produit reçu en test contre commentaire objectif.

Denna slow cooker förblir grundläggande i valet av temperaturer (låg, hög och automatisk – vilket faktiskt är att hålla värmen). Du måste veta det. Att laga mat i långsamt läge är viktigt och det är mer än ett mode, det gör att du kan laga mat under lång tid samtidigt som du behåller matens fördelar (vitaminer och smak). Så instruktionerna är inte på franska, men på begäran kan du få en översättning från tillverkaren. Även om det inte innehåller något recept måste du söka på internet. Med denna slow cooker blir det en barnlek att göra en gryta. Redan den keramiska tanken: den är exceptionell. Det är sant. Det fastnar inte, det är non-stick eftersom materialet är non-stick. Och du kommer inte att vara rädd för att använda dina metallredskap för att röra eller servera själv. Och sedan är uppvärmning med keramik homogen. Det är riktigt bra. Du lägger dina ingredienser i skålen, stänger locket, ställer in temperaturen och kör igång. För att lägga till mat, öppna helt enkelt locket och det är allt. För min del görs en gryta på runt 10 timmar. Köttet är gott, grönsakerna (potatis, kål etc.) är perfekt tillagade. Köttet är perfekt. Denna apparat tål diskmaskin för tank och lock, detta är viktigt och praktiskt att veta innan ett sådant förvärv. Produkt mottagen för testning mot objektiv feedback.

Från lucia Recenserad på 06.02.2016
Verifierad recension

Se desiderate, come me, sempre fare bella figura a tavola, oltre a un pò di buona volontà e manualità, per realizzare buoni piatti bisogna avere anche gli accessori giusti. Voglio presentarvi questo cuocivivande della Klarstein, che sicuramente vi aiuterà sempre a servire a tavola dei piatti eccezionali. Si tratta di un dispositivo da cucina che permette di realizzare tutti quei piatti che hanno bisogno di cottura lunga ma a temperature moderate, in modo che la cottura sia uniforme, come brasati, passati o ragù. La prima cosa da sottolineare, è che risulta una cucina molto salutare, adatta a tutti ma in special modo a chi tiene alla propria linea, i cibi, grazie alla distribuzione omogenea del calore, vengono cucinati a lungo lasciando tutte le proprietà nutritive e il gusto nel piatto che si sta preparando. Lo Slow Cooker è composto da due parti: un pesante contenitore interno in ceramica con coperchio che offre spazio per gli ingredienti e, il dispositivo esterno, dotato di un elemento che riscalda il contenitore interno. E' proprio grazie al contenitore in ceramica che scaldandosi permette un uniformità di calore avendo così risultati perfetti, manteniamo il sapore e siamo sicuri di non bruciare mai i nostri piatti Quante volte, ci capita di fare altro mentre stiamo cucinando e per dimenticanza, rischiamo spesso di bruciare tutto? Bene! con lo slow cooker di Klarstein niente più problemi, i nostri cibi si cuociono da soli perfettamente e noi possiamo permetterci anche di fare altro nel frattempo che sono pronti Il design è molto bello e si adatta perfettamente a ogni tipo di arredo, bello anche da tenere bene in vista proprio per l'eleganza, un complemento di arredo direi. Costituito, come già detto, da 3 parti, una base riscaldante, un contenitore interno in ceramica e un coperchio a boule per una maggior capienza dei cibi. Sulla parte frontale c'è la manopola con le varie possibilità di temperatura: OFF spento HIGH alte temperature LOW basse temperature AUTO l'impostazione automatica consente di impostare il fornello lento per cuocere il cibo congelato che sarà pronto 8-10 ore più tardi. Quando la manopola è impostata su AUTO, lo Slow Cooker cucinerà i nostri cibi, prima a temperatura elevata fino a quando il cibo si scongela, poi passa in automatico a una temperatura bassa e costante fino a cottura ultimata. Se necessitiamo di una cottura più veloce, imposteremo sulla posizione HIGH, mentre se vogliamo cuocere il cibo a temperature basse e con maggior tempo, imposteremo la manopola su LOW E' inutile sottolineare che la manopola deve essere in posizione OFF quando mettiamo il cibo all'interno del nostro contenitore in ceramica. Il materiale di cui si compone lo slow cooker è acciaio per la parte esterna, ceramica per quella interna ,il coperchio è in vetro e ha una potenza di 600 Watt e una capacità di 6,5 litri. Misura 39 x 30 x 48 cm per un peso pari a 7,5 kg e ha un cavo della lunghezza di 1 metro, quindi permette anche una buona possibilità di utilizzo anche se non abbiamo posto accanto alla presa di corrente. Lo trovo un articolo davvero molto comodo e che risolve molti problemi a noi casalinghe, soprattutto per chi lavora e non ha molto tempo per cucinare, la sera potrà preparare già il pranzo per il giorno successivo, nel frattempo che cena e guarda la tv. Lo consiglio, merita 5 stelle

Om du som jag alltid vill göra ett gott intryck vid bordet, förutom lite god vilja och fingerfärdighet, för att skapa goda rätter behöver du också ha rätt tillbehör. Jag vill presentera dig för denna Klarstein matkokare, som säkerligen alltid kommer att hjälpa dig att servera exceptionella rätter vid bordet. Det är en köksapparat som låter dig göra alla de rätter som behöver tillagas länge men vid måttliga temperaturer, så att tillagningen blir enhetlig, såsom bräserat kött, puréer eller ragù. Det första att understryka är att det är ett mycket hälsosamt kök, lämpligt för alla men speciellt för dem som bryr sig om sin figur, maten, tack vare den homogena värmefördelningen, tillagas under lång tid och lämnar alla näringsegenskaper och smaka i den rätt som förbereds. Slow Cooker består av två delar: en tung intern keramisk behållare med lock som ger plats för ingredienser och den externa enheten är utrustad med ett element som värmer den inre behållaren. Det är just tack vare den keramiska behållaren som när den värms upp ger den jämn värme, vilket ger perfekta resultat, vi behåller smaken och vi är säkra på att aldrig bränna våra rätter. Hur många gånger råkar vi göra något annat medan vi lagar mat och på grund av glömska riskerar vi ofta att bränna allt? Väl! med Klarstein slowcooker inga fler problem, vår mat lagar sig perfekt och vi har även råd att göra andra saker under tiden medan de är klara.Designen är väldigt vacker och anpassar sig perfekt till alla typer av möbler, även trevlig att hålla väl syns just på grund av sin elegans, en inredningstillbehör skulle jag säga. Består, som redan nämnt, av 3 delar, en värmebas, en intern keramisk behållare och ett skållock för större matkapacitet. På framsidan finns en ratt med de olika temperaturalternativen: AV av HÖG höga temperaturer LÅG låga temperaturer AUTO den automatiska inställningen låter dig ställa in slow cookern för att laga fryst mat som är klar 8-10 timmar senare. När ratten är inställd på AUTO, kommer Slow Cooker att tillaga vår mat, först vid en hög temperatur tills maten tinar, sedan växlar den automatiskt till en låg och konstant temperatur tills den är tillagad. Om vi behöver snabbare tillagning ställer vi in den på läget HÖG, medan om vi vill tillaga maten vid låga temperaturer och längre tid ställer vi vredet på LÅG. Det är meningslöst att understryka att ratten måste vara i OFF-läget när vi lägger maten på insidan av vår keramiska behållare. Materialet som slow cookern är gjord av är stål för den yttre delen, keramik för den inre delen, locket är av glas och har en effekt på 600 Watt och en kapacitet på 6,5 liter. Den mäter 39 x 30 x 48 cm för en vikt på 7,5 kg och har en 1 meter lång kabel, så den ger även god möjlighet att använda även om vi inte har plats bredvid eluttaget. Jag tycker att det är en mycket bekväm artikel och en som löser många problem för oss hemmafruar, särskilt för dem som arbetar och inte har mycket tid att laga mat, på kvällen kommer de att kunna förbereda lunch för nästa dag, under tiden medan du äter middag och tittar på tv. Jag rekommenderar det, det förtjänar 5 stjärnor

Från Natacha Recenserad på 29.01.2016
Verifierad recension

J'ai reçu cette mijoteuse en cadeau, je l'ai gagné à un loto il y a quelques temps, seulement le couvercle était cassé durant le déballage, donc je n'ai pas pu l'utiliser, J'espère que je pourrai avoir un nouveau couvercle en pièce détachée sur ce site. J'ai vraiment hâte de cuisiner des bons petits plats avec cet appareil qui semble très pratique et je reviendrais sans faute vous communiquer mon avis. Merci ! Cordialement. Natacha Chauvet

Jag fick denna slow cooker i present, jag vann den i ett lotteri för ett tag sedan, bara locket gick sönder vid uppackning, så jag kunde inte använda den, jag hoppas att jag kan ha ett nytt lock som reservdel på denna sida . Jag ser verkligen fram emot att laga läckra måltider med denna apparat som verkar väldigt praktisk och jag kommer definitivt att återkomma för att berätta min åsikt. TACK ! Vänliga hälsningar. Natacha Chauvet

Visa fler kundrecensioner
Kundbetyg
Bristol - Långkokare
  • attraktiv slowcooker för tillagning efter långsamkokning-metoden
  • 6,5 liter volym och 300 Watt max. effekt
  • uttagbar innergryta i keramik
543,99 kr
Inklusive moms
Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken
Bästsäljare
Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken
Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken