Industridammsugare


industridammsugare

industridammsugare är speciellt utvecklade för användning i industriella miljöer. Du kan använda dessa kraftfulla maskiner för att effektivt ta bort både torr och våt smuts. De används ofta i verkstäder, fabriker och lager där stora mängder smuts och damm samlas. Hos Elektronic-Star hittar du ett stort utbud av industridammsugare.

industridammsugare för varje behov

För att välja rätt industridammsugare behöver man veta hur den ska användas och vilka behoven är. Här är de vanligaste typerna:

  • Industridammsugare: Dessa dammsugare är speciellt utformade för att ta bort torr smuts och damm. De har oftast kraftfulla motorer, stora uppsamlingskärl och hög sugkraft.
  • Industridammsugare: Dessa dammsugare är designade för att suga bort vätskor och våt smuts. De har speciella filter och uppsamlingsbehållare som gör att vätskor kan samlas upp och kasseras.
  • Torr-/våtdammsugare: dessa dammsugare är designade för användning i miljöer där både torr och våt nedsmutsning kan förekomma. De har speciella filter och behållare som kan rymma såväl vätskor som torr smuts.
  • Explosionssäkra dammsugare: Dessa dammsugare är designade för användning i potentiellt explosiva omgivningar, som i den kemiska industrin eller i produktionsområden med brännbara material. De är utrustade med speciella filter och konstruktioner för att minimera explosionsrisken.
  • Högpresterande dammsugare: Dessa dammsugare är designade för användning i områden med mycket höga krav på sugkraft, t.ex. vid metallbearbetning inom industri. De är utrustade med kraftfulla motorer och speciella munstycken som får bort även envis smuts.

Våtdammsugare – de viktigaste funktionerna

Industridammsugare är kraftfulla rengöringsverktyg för smutsiga industrimiljöer. De är mer robusta än hushållsdammsugare och kan effektivt suga upp både torr och våt smuts. Dessa apparater kan utrustas med speciella filter för att ta bort fint damm, föroreningar och allergener. Viktiga användningar är rengöring av verkstadsgolv, maskiner, produktionsanläggningar och ytor samt uppsugning av vätskor.

Köp rätt torr- och våtdammsugare

Industridammsugare är mer kraftfulla och robusta än hushållsdammsugare och kan användas i industrier där det genereras stora mängder smuts och damm. För att välja rätt industridammsugare behöver man veta hur den ska användas. De kan också utrustas med speciella filter för att ta bort fint damm, föroreningar och allergener. Om du letar efter en industridammsugare för att rengöra verkstadsgolv, maskiner, produktionsanläggningar, dammiga ytor eller plocka upp vätskor, så hittar du definitivt rätt modell hos oss.

Vanliga frågor

Vilka är fördelarna med en industridammsugare jämfört med en hushållsdammsugare?

Industridammsugare är mer kraftfulla och robusta och kan effektivt suga upp både torr och våt smuts.

Vad är skillnaden mellan en våt- och torrdammsugare jämfört med en torrdammsugare?

En våtdammsugare kan enkelt suga upp vätskor. En torrdammsugare lämpar sig däremot bara för att suga upp torr smuts.

Vilken typ av filter kan användas i industridammsugare?

Förutom vanliga dammpåsar kan även HEPA-filter, aktivt kolfilter och vattenfilter användas i industridammsugare. Valet av filter beror på användningskrav och den aktuella apparaten.
Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken
Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken